2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkesi öpüyorum kızlar yarın ikeaya gidicez bakalım dua edin oğluşumun odasına güzel şeyler bulabileyim

Kardesm Ünv okuuo ona yolluyorz duzenli olarak arada ejstea ihtyaci olduğunda istyo yolluyorz..annmlere gittiğimde anneme birakiuordm biraz bisrylet ama annem almadi en son babam hakkimi helal etmem beb yetemiyo muyum demis almiyo annm.esum kendi ailesine vermz pek yani ablasina veriyo ama borc olarak bizde ondan aluyirz bazem sonra oduyorz ara sira annesine harclik birakiyo o kadar...ogrencyjende iki uc gune ven srayinxa konusurdk cok nadir arardi annmler sebepte musait olup olnadgimi bilemiyilarmis...ama simdi kardeşimi hergun mutlaka ariyolar...dedigin gibi sanirim gozden irak gonulden irak oldum biraz artık yillardr uzakta oln bi evlat olarak

Ozaman para konusunda bi problem olamaz sen yapiyomusn zaten
Dedgim gibi nekadar evlat ayrimi yapmiyorz deselrde oluyo ya bunu aklim almiyo ama bende uzaktayim suan yakinken bende bazi sorunlar yasadm senin gibi hep icime attim anlatsam yaz yaz bitmez heralde ama annemle hemen hemen hergun konusurz ya o arar ya ben babamlada bikacgunde bir konusruz buraya tasinrken benimle geldler sagolsunlar ama biseyler eksik kaliyo hep
Bence fazla takmamak onlari artik boyle kabul etmek gerekiyo sanirim suan yanimda sadece esim ve cocugum var onlarla birlikte devam ediyoruz hayata

Günaydın kizlarr

Ben 3 gün yalnızım. Esim sehir disina cikti. Esimin yarin bizim icin cok onemli olan bi sinavi var dua edin kizlar cok çalıştı emekleri bosa gitmez inşallah.

Berra iyi cok şükür dun atesi cikmadi hic ama aşırı mizmiz benim yanimdan kucagimdan ayrilmayana bi cocuk oldu. Bi azi disi daha patlamış. 4 azimiz da bitti şükür. Dişler hep hastaligina denk geliyor hangisinin sıkıntısı oluyo anlayamıyorum. Su mizmizliktan da kurtuluruz hemen inşallah

Wavss sibel ben sizi cok iyi anladım kizlar. Ama suradaki cogu kisi kardesler arasinda ayrımcılık yapildigini dusunuyordur sorsak. Benim de düşündüğüm zamanlar cok oluyo hatta buraya yazacaktim bi ara ama kiskanc abla konumunda gibi hissedip kendimi vazgectim yakistiramadim sanırım:) bizde bi kardesim uyumlu daha yumusak huyludur digerlerimiz birz daha sertiz heralde hep annemgilin onu daha cok sevdigini düşünürüz:) yani küçük bi örnek annem surekli benim kucukken ne kadar yaramaz huysuz oldugumu anlatır onunsa ne kadar uslu oldugunu. Ben de eskiden buna cok sinir olurdum. Kizardim anneme olabilir de niye surekli kiyasliyorsun diye. Ama simdi kizmiyorum ya inşallah benimde ikinci cocugum uslu olur ama ben hic kiyaslamam inşallah:) ayy konuyu nerden nereye getirdim yaw:)

Yani demek istedigim herkes yasiyor benzer olaylar benim anlattigim seyler onemli seyler degil tabi. Onemlilere girersem cikamam şimdi. Ama su dunyada annemizden babamizdan evladimizdan daha kiymetli kimimiz var ki rabbim onlara saglik sihat versin yokluklarini gostermesin. Ben annem babamdan gördüğüm sevgiyi sefkati esimdem göremiyorum. Bi hastayim desem gunde kac kere ararlar sunu yap bunu yap şöyle giyin böyle giyin diye. Esim yüzüme bakmaz ya da bana öyle geliyor bilemiycem. Ama onlarin sevgisi kac yasina gelirsek gelelim karsiliksiz bitmez bi sevgi. Bazen gosteremeseler de oyle oldugunu düşünüyorum. Sibelcim sen de böyle düşünüp rahatlamaya çalış canım. Olmaz mi. Ay benimde ne cok yazasim varmis ya:)

Insallah esinin sinavi iyi gecer canim
Hem hastalik hem dis huzursuzlugu ikisi birlesince fena olmustur eminim allahim kolaylik versin canim sana ve berraya onun icinde zordur

Tabiki anne baba baska onlarin hakki asla odenmez allahim onlari basmzfan eksik etmesin ama gozle gorulur seyler olunca insanincani siklo ama artik bunlari dusunmemeye calsyorum gecmste kaldi hersey ben uzaktayim artik
Benimde iki cocugum olsa boylemi yaparim bilemyorum yapmam heralde

Iyi tatiller bayanlarrr...peki bisey daha sorcm hergun konuşuyoruz demişsinz ya hepsinde siz mi ariyorsnz onlarda ariyo mu..soyle söyleyeyim aylar varki telefonum babam diye calmadi...veya ablam vrya kardesm...kardesm siten etmk icin yazıyo. .gerci hakkini yemeyeyim Meryem hasta denstim iki gun once msj yazdi nasil oldu diye....annmler yine aramadi...benden bekliyolar hep...

Hepsinde ben aramiyorum hatta daha cok annem arar bide hastaysak falan arar yani babamla hergun konusmayz ama
Sen boyle anlatnca ben uzulyirum gercekten canim ya buliyorum cok zor ama boyle kabul etmek gerekiyo artik
Yoksa dusundukce icinden ciklmaz bi hal aliyo

Haklısın canim cok can sıkıyor bazi seyler gercekten. Biz yapmayiz inşallah cocuklarimiza

Şöyle soyliyim canim ben aramazsam annem arar ama ben pek firsat vermeden hergun arıyorum beklemiyorum arayacak diye. Bazen oluyo 2 dk konusuyoruz. Ama olsun seslerini duyunca rahatlamis oluyorum hic olmazsa. her ulasamadigimda aklima binbir türlü sey geliyo. O yuzden hergün aramaya çalışıyorum. Ama esimin ailesi desen esim 20 kere arasa kv bi kere arar. Babasi hic aramaz bi ihtiyaci yoksa:) kardesi arada watsaptan yazar yoksa konusmazlar hic. Erkek kardesiyle bi sık gorusuyorlar. Dedim ya tamamen alışkanlık meselesi canim benim üzülme bu kadar

Mesela sibelcim sana bi ornek daha vereyim canim biz hastanede yattigimiz zaman benim butun sulale sirayla aradılar. Ama esimin tarafindan arayan yok cok bozuldum esim aramisti annesini o zaman tlfna isteyip konuştu benimle. Onlari da böyle kabul etcez elden ne gelir.

Canim insalla esin guzel hbr ler verir yarun
Ates dis cikmasini hizlandiriyormus ondan sebep olabilor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…