- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.881
Haha cok aktifiz bu ara cokOoyyyy aras paşa neler yapmis öyle cok güldüm:))))
Bay cizgi goz bu ara hep bu moddayz
Yerim ben onun cizgi gözlerini. Amin canim onlarin gülücük sesleri eksik olmasin evlerimizdenBay cizgi goz bu ara hep bu moddayz
Rabbim hepsinun yuzunu guldursun heep
Bunu bilmiyordum canim ondan sanırım hep hastalik sonrasi cikmis oluyoCanim insalla esin guzel hbr ler verir yarun
Ates dis cikmasini hizlandiriyormus ondan sebep olabilor
Cok cilveli oldular yahuYerim ben onun cizgi gözlerini. Amin canim onlarin gülücük sesleri eksik olmasin evlerimizden
Kadir tugcy bey amcada okumustumBunu bilmiyordum canim ondan sanırım hep hastalik sonrasi cikmis oluyo
Uyudu teyzesi 11 gibi. Ben de biseyler yiyordum yiyip yatacam bi bakayim dedim. Oo senin isin cokmus ben de enerji birakmiyo hic berraCok cilveli oldular yahu
berracik uyudumu annesi sen ne yapuyorsun ben koltuklari silcem daha
Yemeden de yatamayiz hemen merak ta ederim kiskanip yaomak icinUyudu teyzesi 11 gibi. Ben de biseyler yiyordum yiyip yatacam bi bakayim dedim. Oo senin isin cokmus ben de enerji birakmiyo hic berra
Bizim yalniz azilar cikti da alt ikinin yanlari duruyo dortleyemedik daha onlari hangi ara cikarcaz bilmem. Kopek dislere mi atliycaz yoksa cikarmadan merak ediyomKadi
Kadir tugcy bey amcada okumustum
Masallah canim kolay gelsin sana.Yemeden de yatamayiz hemen merak ta ederim kiskanip yaomak icin
Ya aslinda enerniden degil inanki ama en uyguj gece oluyor enazindan sabaha kurur duduncesiyle
Ya bende anlayamadim o isiBizim yalniz azilar cikti da alt ikinin yanlari duruyo dortleyemedik daha onlari hangi ara cikarcaz bilmem. Kopek dislere mi atliycaz yoksa cikarmadan merak ediyom
Peki..........Masallah canim kolay gelsin sana.
Ne yedigimi soylemiyim canin ceker şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?