2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hadi songülüm ben tutmiyim seni islerine bak sen yat hemen ben de yatiyorum artik. Ama yalnizim bak canim sıkılıyo daha cok gel

Songul masallah aras a cok tatli ve cok yaramaz olmus
Bayag bi vukuatli gun olmus
Gece gormedim canim seni girmistim ama
Bugun gezmlere gidiliyomus iyi eglenceler canim

Günaydın kızlar.
Katreynurum cnm esin hayırlı haberler ile gelir inşallah.
Sibelcim kafanı çok takma. Bak ben annemle günde en az 2 kez konuşurum. Ama ben ararım. Çünkü annem ne zaman müsait olduğumu bilemez. Ama biz hastaysak hep o arar. Sen de hep arayan taraf ol ne kaybedersin.
Songül maşallah arasa. Aynı yaramazlık bizde de var. Mesela bu sabah güneş losyonu banyo da her yere sacildi

oyyy yerim.ben o arasi masallh neler neler yapmis fazlami verdin keciboynuzu pekmezini enerji tavan yapmis :)
ay masala 10gundur verioum k.pekmezini iannki yerinde duarmio bi saniye oturmuo herseye cvp verio anne susss die bagirio bayiliom o bilmis haline ama saskin dirumdayim esim eskiya oldu basimiza su pekmezi kes artik dio :)

sibelcim bak fundaya katiliom sen aa surekli onlarin aramasini bekleme bide boyle dene bakalim bizde hergun konusuruz annemle bir ay annem dakika yapar bir ay ben yaparim o ay kim dakika yaptiysa hergun o arar ikimiznde varsa dakikasi hic farktmez gunde iki kez bile konusuruz ama ablani arayip seni aramamasi tuhaf tek aklima o takildi yoksa yapisi bu derim benim kv de oglunu arada bir arar beni hic aramaz ama babasi hergun arar benide oglunuda

Herkese iyi pazarlar kizlar cok uzak kaldim burdanda ozledim hepinizi ve sohbet etmeyi ins.artik daha cok giricem nede olsa kis moduna giriyoruz.
Biz koyden cuma sabah annemle otobusle k.pasaya gittik teyzeme aksamda babamiz geldi bizi almaya tabi eren kapida hemen babasina atladi ozledi yavrum tabi babasida oyle.
Koyde eren bana aba demeye basladi annemede anne diyodu sanirim ben ona anneanne diye diye karistirdi kime ne diyceni evde tekrar duzelir nasilsa.ama acayip ananeci oldu kizlar ilk gece bile koyde benimle yatmadi kalkti gitti ananesinin yanina beraber yattilar(babam yoktu odada) ve geceleride beraber uyudular eren uyuyunca annem yanima yatirdi surekli ananesinin pesinde annem aksam ustu bikere bahceye gidip gelmisti eve gelince eren annemin karsisina oturdu hesap sordu resmen konusuyo konusuyo el hareketleri falan cok komikti
Simdi evdeyiz dunden beri iyi bakalim babasiyla cok oynuyolar sokaga cikmayi unuttu galiba hicc istemedi aman aman istemesinde yoksa cok agliyo cikalim diye artik eve alissin istiyorum.uzun anlatmiyim dedim ins.cok yazmamisimdir kizlar firsat buldukca gelirim yine.

Günaydın kızlar nasılsınız. Ben yine yollardayim. Sabah kuzum çok ağladı. Icim parcalanarak kaçtım.

Kızlar Defne artık benim bırakıp gitmemden çok korkuyor. Hafta sonu 1 dakika yalnız bırakıp bir tişört bile almama izin vermedi. Dün kv lere girmek istemedi. Iceri zor girdi. Girince de kv ye gitmedi ağladı. Kv bozuldu. Yavrum sabah da çok ağladı

aba sus diye bizi uyardı biz şok tabi..
masal gibi sende hoşgeldin:
betül ne yaptın bula bildinmi istediğin gibi şeyler cnm:
nurayım girmemişsin hafta sonu umarım herşey yolundadır
fatma hoşgeldin aramıza özletme kendini:
benicim ablanda olduğun için gelmemişsin sende ama gel macerelarını yaz kızların cnm:
yaseminim samsunda olacaktı bu hafta birazdan bilgi alırım kendisinden
özcenanımda fırsat bulamıyor sanıyorum.
fundaıcım ahhh işin çok zor cnm ya:
allah yardımcın olsun..kızlar ay unuttuğum yoktur inş

herkese kocaman günaydınnnnn:

songül aras paşamın yaptıklarına çok güldüm ama kaka olayı pek iyi olmamış sanki dimi:):)
katreynurum nasıl geçmiş eş ainin sınavı cnm:
berram nasıl oldu?
sibelim haklısında cnm yapacak bişey oyo cnm biz annem ablam aen aynı yerdeyiz ben en sesizleriyim ama yine ezilen ben oluroyumrmfarkediorum annem ablamı ve onun çocuklarını daha çok seviyo eminim ama sorsam öyle bişey yok :
ama yapacakta bişey yok
wavsum alıştınmı cnm:
ayşegül evet bu ara daha bi dedillndiler
bundan 2 3 ay önce eşimle biraz yüksek sesle konuştuk
nil anne sus b

Kızlar bu arada cumartesi Defne ile sahile gidip bir pastane de oturduk. Dondurma yedik. Kaynim görmüş kv ye söylemiş. Kv dün bir sürü laf söyledi. Niye onu da goturmemisim diye. Hey allahım ya . Bişey demedim. Bugün Kaynim izinliymis onu da o gezdirecekmis. Bana ne? Aksam Defne bunaldi diye çıkardım. Yani sen her gittiğin yere beni götürüyor musun

ayyy karışmış biraz kızlar pardonnn:
fundacım normal çünkü defne babaannesine gidince onu bıakıcağını biliyo
odada bırakırsan
bgidip gelmiyeceğini düşünüyo cnm
kıyamamya:

pöfff buitse şu senin gzicilik işi biran önce..

ha ha ha.ç:
,çok komik iyide kızınla başaşa bişey yapamıyacakmısın ya kimene
töbe töbe:
aynı yerde otursanaız yani aynı evde neyse tekflif et boşver aynen devam et :

Günaydın kızlar nasılsınz...ay o kadar uykum varki anlatamam. Sabag alarm çalıyor esim hadi cnm dedi neden ki diyotm beden saati kurmusz.pazar zanneduyodm bugunu((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…