- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.921
aynen cnm ya onu bırakacağımı bildiği için istemiyorayyy karışmış biraz kızlar pardonnn:
fundacım normal çünkü defne babaannesine gidince onu bıakıcağını biliyo
odada bırakırsan
bgidip gelmiyeceğini düşünüyo cnm
kıyamamya:
pöfff buitse şu senin gzicilik işi biran önce..
yok cnm onu da gezdirecekmişimha ha ha.ç:
,çok komik iyide kızınla başaşa bişey yapamıyacakmısın ya kimene
töbe töbe:
aynı yerde otursanaız yani aynı evde neyse tekflif et boşver aynen devam et :
ay çok güldüm yaGünaydın kızlar nasılsınz...ay o kadar uykum varki anlatamam. Sabag alarm çalıyor esim hadi cnm dedi neden ki diyotm beden saati kurmusz.pazar zanneduyodm bugunu((
amin cnm yaFundacm allah kavustrsun kuzuna...kv de takma hetgittign yrre gotrmk zorunda misin..birlikte kalsanz evet teklif etmn gerekebilirdi ama bbosverrr eglen kızınla
Bu arada annemin telefonu yok..ben iki kez tel aldim birini ablma verdi birine ne oldu bilmiyorum da su an teli yok....
cnm çok düşünmemeye çalışAras cok ratli masallh yaa yaramaxkillar tavan okurjen guldum ama zor olmustr)
Annemlerle hala konusamadk ctesi jardesimi aradim ablam acti onla konustk misafrliktelermis. Sonrada konusmadk ne onlar ne ben aramadk. Bakalim ne zamana kadar boyle durcek
hiç te mecbur değilimFundacim sen kv.ile yapisikmisin yaa niye her gittigin yere onuda canta gibi gezdiriceksinki cok yussuz bu kadin git gez kizinla ne hakla karisiyo bukadar hicte onada sormak zorunda degilsin.
Sibelcim guldencim siz nasilsiniz bayadir herseyden uzak kaldim yaa arasta biseyler yapmis ama ne yapti acaba.
erene ne oldu ki?Gecmis olsun fatma simdi nasil eren...biz iyiyiz kv hasta Meryem yeni iyileşti. .bayrandan sonra krese vercz stres ve uzugunmmmm..istanbula alismaya calisiyorm bizden bu kadar
geçmiş olsun cnm belki diş çıkarıyordurGunaydin kizlar nasilsiniz ya erenin dun ogle uykusunda atesi cikmis uyaninca 38.5tu biseyler yedirdim ama surup iciremedim esim gelince zorla icirdik sonra dustu atesi ama aksam yine cikti zaten halsiz uykulu hali vardi 9da tekrar surup icirdik 9bucuga dogru eren uyudu sonra esimde gitti yatti ama ben yatmak istemedim aklim erende biraz oturdum bisure sonra eren agladi onuda alip esimin oraya goturdum yatakta beraber yattik ateside dusmediki eren yanimizda uyuyamayinca besigine yatirdim sonra bende biraz uyumusum uyaninca hemen baktim atesine biraz dusmus gibiydi eger dusmeseydi zaten dus aldiricaktik neyseki yavasta olsa sabaha kadar dustu simdi iyi gibi bakalim ama benim korktugum yine enfeksiyon olmasi ya cok gezdik mikrop falan kapmis olabilirmiki ins.bidaha cikmaz atesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?