2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aras cok ratli masallh yaa yaramaxkillar tavan okurjen guldum ama zor olmustr )

Annemlerle hala konusamadk ctesi jardesimi aradim ablam acti onla konustk misafrliktelermis. Sonrada konusmadk ne onlar ne ben aramadk. Bakalim ne zamana kadar boyle durcek

Fundacm allah kavustrsun kuzuna...kv de takma hetgittign yrre gotrmk zorunda misin..birlikte kalsanz evet teklif etmn gerekebilirdi ama bbosverrr eglen kızınla

Bu arada annemin telefonu yok..ben iki kez tel aldim birini ablma verdi birine ne oldu bilmiyorum da su an teli yok....

ayne
aynen cnm ya onu bırakacağımı bildiği için istemiyor
yavrum ya
ay bir an önce bitse süper olacak

ha ha ha.ç:
,çok komik iyide kızınla başaşa bişey yapamıyacakmısın ya kimene
töbe töbe:
aynı yerde otursanaız yani aynı evde neyse tekflif et boşver aynen devam et :
yok cnm onu da gezdirecekmişim
ya inan arasam bu seferde ay ben çok yorgunum,haftaiçi defne beni çok yoruyor siz gidin derdi

günaydın hanımlar benimde bugün randevum var ve izin işlemlerini konuşmayı düşünüyorum 32. haftada olanlar yaptı mı neler yapılıyor?

Gunaydin kizlar nasilsiniz ya erenin dun ogle uykusunda atesi cikmis uyaninca 38.5tu biseyler yedirdim ama surup iciremedim esim gelince zorla icirdik sonra dustu atesi ama aksam yine cikti zaten halsiz uykulu hali vardi 9da tekrar surup icirdik 9bucuga dogru eren uyudu sonra esimde gitti yatti ama ben yatmak istemedim aklim erende biraz oturdum bisure sonra eren agladi onuda alip esimin oraya goturdum yatakta beraber yattik ateside dusmediki eren yanimizda uyuyamayinca besigine yatirdim sonra bende biraz uyumusum uyaninca hemen baktim atesine biraz dusmus gibiydi eger dusmeseydi zaten dus aldiricaktik neyseki yavasta olsa sabaha kadar dustu simdi iyi gibi bakalim ama benim korktugum yine enfeksiyon olmasi ya cok gezdik mikrop falan kapmis olabilirmiki ins.bidaha cikmaz atesi.

Fundacim sen kv.ile yapisikmisin yaa niye her gittigin yere onuda canta gibi gezdiriceksinki cok yussuz bu kadin git gez kizinla ne hakla karisiyo bukadar hicte onada sormak zorunda degilsin.

Sibelcim guldencim siz nasilsiniz bayadir herseyden uzak kaldim yaa arasta biseyler yapmis ama ne yapti acaba.

Gecmis olsun fatma simdi nasil eren...biz iyiyiz kv hasta Meryem yeni iyileşti. .bayrandan sonra krese vercz stres ve uzugunmmmm..istanbula alismaya calisiyorm bizden bu kadar

Günaydın kızlar nasılsınz...ay o kadar uykum varki anlatamam. Sabag alarm çalıyor esim hadi cnm dedi neden ki diyotm beden saati kurmusz.pazar zanneduyodm bugunu((
ay çok güldüm ya
sabah sabah uyanamadın demek

amin cnm ya
takmıyorum ama öyle bir söylüyor ki sanki ben orada burada fink atıyorum ama kadıncağıza hiç sormuyorum
ben sadece defne hava alsın diye çıktım
zaten salladım gitti

cnm çok düşünmemeye çalış
müsait oldukça sen ara
bak benim annem en küçük kardeş ve bütün ablaları abileri annemin aramasını bekliyor(annemler 13 kardeş)
hepsi sitem ediyor 1 hafta aramasa

hiç te mecbur değilim
alıştı tabi onu gezdirmeme şimdi laf söylüyor
amaaan salladım gitti boşver

kızlar bu arada eşim aradı bayrama ankara için bilet al geç kalmadan bak sonra yer kalmayacak diye
ben de biletlere baktım ama gidiş dönüş bize 500 tl ye patlayacak.tabi bir de izin almam gerekecek
ben de almaktan vazgeçtim.çünkü bu haftasonu annem babam kardeşimi okuluna bırakıp gelecek.defnenin doğum gününde de gelecekler ve 1 hafta kalacaklar.ben de izin alacağım.bol bol vakit geçireceğiz kısmetse
ben de anneme bilet fiyatları bu ne yapıyım dedim.annem de boşuna alma.bayrama geleceksin gelen gidenden bişey anlamayacağız dedi.zaten bu haftasonu ve ekim sonunda görüşeceğiz dedi.
böyle yani benden haberler

geçmiş olsun cnm belki diş çıkarıyordur
hemen kötü düşünme

ben 37. haftaya kadar çalışmıştım.dr sana rapor veriyor çalışabilir ya da izne ayrılabilir diye.sen de işyerine veriyorsun
bu arada hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

fatmacım hoşgeldin cnm
biz iyiyiz şükür bizim bakıcımız bıraktı nil artık annnaneyle şükür şimdilik sorun yok..
bu arada geçmiş olsun bu ara bi salgın varmış cnm
aman sen yinede dikkat et ateş şakaya gelmez..
funda sevindim ailenin gelio olmasına cnm:
negüzel tadını çıkar
bayram hakkını özlediğin zamana sakla sendeç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…