2012 kasım bebekleri büyüyor..

Mrblar kizlar
Fatma gecmis olsun erene insallah hasta olmaz

Sibel kresi ayarladnmi canim insallah hemen alisir meryemcik

Funda cok sevndim valla annenleri goreceksin neguzel insallah guzel vakit gecirirsnz

Gulden nil pepeli yazi tahtasyla oynuyomu bende aldim gecen alp e sok ada gelmis ama cabuk hevesni aldi

bide biz bu ara hamura sardık hep hamur oynamak istiyoruz annesine pasta yapıyo benim kuzummm:
kime yapıyosun diorum anneme diyo he he:

Gulden yasminden haber aldnmi yolculugu nasil gecti acaba annesinn yanindami kalicak
Betulde yok bugun neden acaba
cnm yasminle konuştuk şükür herşey yolunda samsunda görümcesinde kalıyo yasemin anneside samsunda netice belli değil tabi anma iyi olacak inş iyimiş herkes cnm alırsın oyun hamuruda ama ilgisini çekiyo gerçi emin ol herşçocuğa göre deyişiyo bizim cadı o byultakları daha yeni yapyıo betülü burda gördüm ama herhalde yoğun yzmadı sorarım şimdi ama katreynurda yazmadı ama onun teli yok bende cnm:

biz geldik teyzeleri

Eklentiler

• 20140906_124314.webp
    84,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 20140906_124353.webp
    129 KB · Görüntüleme: 56
  • 20140824_211655.webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 20140906_144258.webp
    31 KB · Görüntüleme: 39
  • 20140906_211006.webp
    168,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 20140907_205631.webp
    153,6 KB · Görüntüleme: 34
öyle yapacağım artık cnm
ben de çok sevindim
ayrıca ben unutmuşken eşimin annemlere gitmeyi hatırlatması da hoşuma gitti

sağolasın cnm benim
sen ne yaptın alışabildin mi beypazarına?
alp nasıl oldu?

kızlar defne benden sonra hiç uyumamış
çok zor sakinleşmiş
şimdi de benimle telefonda konuşmadı

Sorma fundacm çok guldum bende kendime..

Az sonra denetlemeye gelckler cok stresluyim insallh güzel gecer

Meryem hiç oynamuyi bultaklari yaa aliyo atmaya calusuyo girmezse dinirlenip birakiyo...hamur almak istefim ama alnadm bende daha...bi de simdi dusindm de hoc oyincaklaryla oynamuyo o ya...top oynuuo biraz o kadar,))

fundacım kıyamam defnemeya aklınca sana kapris yapıyo telde konuşmaması ondan cnm pöfff ay işin gerçekten çok zor helede defnem gibi anne aşığı bi bebeyi bırakmak çokdaha zor..

sibelcim nilde öyleydi yeni yeni başladı bultaklara cnm o aldığım hayvanlar sayılarıda alıyo döküyo bırakıyo takmayı denemiyo bile he he:

beni sendemi dönmedin henüz cnm ayyy kendimi çok yanloız hissediorum ama ya sibelve fundamda var iyiki yoksam iyice yanlız kalıcaz dimi kızlar..

Hayırlı gunler kızlar
Bız dun aksam geldık cok guzel uc gun gecırdık
Kına ya dugune gıttık arkadaslarımı akrabaları gordum cok ıyı geldı, bu arada kac yıldır gormedıgım arkadaslar aynı duruyosun degısmemıssın dedıler ıyı moral oldu:))
Arada ıkeaya da gıttık kuzen alısveris yapacaktı hadı sızıde gotureyım deyınce bız de atladık tabı hemen:))
Tek kısılık cok guzel bı yatak begendım cekıp cıft kısılık oluyo mısafır yatagımız var ama ev tasınırken aceleye geldı bıraz onun ıcın pek rahat degıl nıda durmadıgı zaman bazen gıdıp yatıyoruz, mısafır yatagıyla beraber esımın calısma odasını komple degıstırcez galıba hepsı beyaz olucak ıns.guzel fıkırler olustu kafamda:))
Kızlar pek bı mutluydu nıda dugunde bıraz yordu sureklı cıs kaka dıye wc ye goturdu benı yaptıgıda oldu yapmadıgıda, dısarda wc ye goturmek hıc ıstemıyorum cocukları ama ınadına gıtmek ıstedı onun dısında mutluydu kuzenlerı var uc tane 8 7 4 yaslarında onlarla sıraya karıstı:)
Bugunse butun ısler benı beklıyo artık kıslık yapmıycam dıyodum ama ablamın bahcesınde kara uzumler var gorunce dayanamayıp topladım bıraz, kendılerı toplamıyo curuyup gıdecek onları kaynattım sımdı soguyunca su sıselerıne koyup buzluga atıcam meyve suyu:))
Fasulye topladı bana tursu yaparsın dıye barbunya dolma bıberı bahcede ne varsa beyzayı alıp gelınce onlarıda hallederım ıns..zaten o tarafa gıdınce anne evıne gıtmıs gıbı oluyorum teyzem erıste kesmıs ne eksıkse alıp gelıyorum:))

kızlar merhaba ben geldim annemler dün gittiler ben de iznim boşa gitmesin diye başladım bayramda yine ayrılacam ama ranadan ayrılmak çook zor oldu öğlen arası küsmüş bana hiç bakmadı kaşları çattı dudağını büzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…