- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.961
Burdayım geldım:))beni sendemi dönmedin henüz cnm ayyy kendimi çok yanloız hissediorum ama ya sibelve fundamda var iyiki yoksam iyice yanlız kalıcaz dimi kızlar..
aynen cnm kapris yapıyorfundacım kıyamam defnemeya aklınca sana kapris yapıyo telde konuşmaması ondan cnm pöfff ay işin gerçekten çok zor helede defnem gibi anne aşığı bi bebeyi bırakmak çokdaha zor..
eh işte rana kadar olmasa da bizim ki de arada poz veriyormaşallah subhanallah yaa bakışlara bayıldım :)
aynen sana katılıyorum cnm benimbeni sendemi dönmedin henüz cnm ayyy kendimi çok yanloız hissediorum ama ya sibelve fundamda var iyiki yoksam iyice yanlız kalıcaz dimi kızlar..
Hosgeldın cnm ıyı gelmıstır sana ranaya annenlerle olmak:)) rana alıstı tabı hep beraber olmaya ondan yapmıstır kuzumkızlar merhaba ben geldim annemler dün gittiler ben de iznim boşa gitmesin diye başladım bayramda yine ayrılacam ama ranadan ayrılmak çook zor oldu öğlen arası küsmüş bana hiç bakmadı kaşları çattı dudağını büzdü
teşekkür ederiz teyzesiFunda cok guzel cıkmıssınız masallah sıze, defne babaya benzıyo sanırım:)
Sende cok tatlısın gercekten
işte cnm defne de bana küs şimdikızlar merhaba ben geldim annemler dün gittiler ben de iznim boşa gitmesin diye başladım bayramda yine ayrılacam ama ranadan ayrılmak çook zor oldu öğlen arası küsmüş bana hiç bakmadı kaşları çattı dudağını büzdü
oh cnm ne güzel geçmişHayırlı gunler kızlar
Bız dun aksam geldık cok guzel uc gun gecırdık
Kına ya dugune gıttık arkadaslarımı akrabaları gordum cok ıyı geldı, bu arada kac yıldır gormedıgım arkadaslar aynı duruyosun degısmemıssın dedıler ıyı moral oldu:))
Arada ıkeaya da gıttık kuzen alısveris yapacaktı hadı sızıde gotureyım deyınce bız de atladık tabı hemen:))
Tek kısılık cok guzel bı yatak begendım cekıp cıft kısılık oluyo mısafır yatagımız var ama ev tasınırken aceleye geldı bıraz onun ıcın pek rahat degıl nıda durmadıgı zaman bazen gıdıp yatıyoruz, mısafır yatagıyla beraber esımın calısma odasını komple degıstırcez galıba hepsı beyaz olucak ıns.guzel fıkırler olustu kafamda:))
Kızlar pek bı mutluydu nıda dugunde bıraz yordu sureklı cıs kaka dıye wc ye goturdu benı yaptıgıda oldu yapmadıgıda, dısarda wc ye goturmek hıc ıstemıyorum cocukları ama ınadına gıtmek ıstedı onun dısında mutluydu kuzenlerı var uc tane 8 7 4 yaslarında onlarla sıraya karıstı:)
Bugunse butun ısler benı beklıyo artık kıslık yapmıycam dıyodum ama ablamın bahcesınde kara uzumler var gorunce dayanamayıp topladım bıraz, kendılerı toplamıyo curuyup gıdecek onları kaynattım sımdı soguyunca su sıselerıne koyup buzluga atıcam meyve suyu:))
Fasulye topladı bana tursu yaparsın dıye barbunya dolma bıberı bahcede ne varsa beyzayı alıp gelınce onlarıda hallederım ıns..zaten o tarafa gıdınce anne evıne gıtmıs gıbı oluyorum teyzem erıste kesmıs ne eksıkse alıp gelıyorum:))
Masalla size ana miz cok tatlisinizbiz geldik teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?