2012 kasım bebekleri büyüyor..

fundacım kıyamam defnemeya aklınca sana kapris yapıyo telde konuşmaması ondan cnm pöfff ay işin gerçekten çok zor helede defnem gibi anne aşığı bi bebeyi bırakmak çokdaha zor..
aynen cnm kapris yapıyor
ya zaten o kadar zor ki onu bırakmak.sabah öptüm,kokladım.kokusunu içime iyice çektim ama doyamadım
dün düşün babaannesine gitmedi baya kızdı
hatta telefondan fotoğraf gösterecektim defne sinirlendi.daha babaannesi telefona bakamadan gitti elinden benim telefonumu çekti aldı.denemek için bi 10 dakika sonra tekrar babaannesine teli verdim.yine gitti kv nin elinden telefonu çekti aldı

Funda cok guzel cıkmıssınız masallah sıze, defne babaya benzıyo sanırım:)
Sende cok tatlısın gercekten

Hosgeldın cnm ıyı gelmıstır sana ranaya annenlerle olmak:)) rana alıstı tabı hep beraber olmaya ondan yapmıstır kuzum

Funda masallh size yaaaa...

Nur ne guzel gezmus eglenmssinz yeribzde olmk isterdim..

Ozcanan hosgeldn cnmcim.

Biz hala bekliyorz gelck diye ama gelemedi biturlu poffff bekle dur simdi

işte cnm defne de bana küs şimdi
bırakıp geldiğim için

özcenanım hoşgeldi ee alıştı tabiki kuzu ee ne yaptınınız annaneyle bakalım benicim hoşgeldin cnm sende ohh negüzel eylenilmiş kışlıklara devam desene:):).)
oyy kıyamam ben defneme ya:

Sıbel rahat ol cnm ıns hersey yolunda gecer..
Anne baba konusu konusulmus baya bızde de hep ben ararım bızım sabıt odeme oldugu ıcın,onlar arayıp bulamamıssam ancak oyle ararlar bosver takma onlar aramasada sen ara yıne, sorun varsada cozumlenır bır an once ıns..

oh cnm ne güzel geçmiş
marifetli hatun afiyetle yiyip için kışlıklarınızı
eee abla,teyze olmak kolay mı tabi yapacaklar :)

canlarım tünaydın sabah siteye girdim yazmaya çalıştım ama hep hata verdi
cuma akşamdan beri erdem paşam ateşli teyzoşlar cuma gece 39 un altına çok düşmedi ilaç verdiğim halde sabah hemen gittik dr a diş etleri ve boğazları iltihaplanmış dedi dr a gittiğimizde ateş ölçtü 39.8 di orada şurup verdi ve antibiyotik iğne verdi kuzum ne çok ağladı bugün son iğnemizi vurulduk kavga dövüş şurup içse sıkıntı olmayacak ama içmiyo işte boğulurcasına öksürükte var hiç hali neşesi yok yarın dr a gidicez kontrole umarım geçmiştir. beni sorarsanız uykusuz halsiz ve üzgünüm hepinizi çok öptüm

Nurcm meselese tarife degildu onlat araslar acmuyirn ki ben geri ariuorm...bugun babamla konustm daha iyi konuştu gecen cok moralim bozulmustu.annmle konusamadm hala kardesm ya duymuyo acmiyo sonra ben musait olnuyorm vakalm....

Merhaba kızlar
fatma edene geçmiş olsun canım en kotusunu düşünme dış cikariyirdur belki
Funda maşallah size çok guzelsin iz ikinizde
beni kolay gelsin canim ben de geleyim bu kış size
Gülden nil ananeyle mutlu dimi

Betulum gecmis olsunnnnn....

Funda bu arada esin de gelisme var sanki sen demeden annenler icin bilet al demesi bence cok guzel)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…