- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #52.981
teşekkür ederiz teyzesiMasalla size ana miz cok tatlisiniz
geçmiş olsun cnm benimcanlarım tünaydın sabah siteye girdim yazmaya çalıştım ama hep hata verdi
cuma akşamdan beri erdem paşam ateşli teyzoşlar cuma gece 39 un altına çok düşmedi ilaç verdiğim halde sabah hemen gittik dr a diş etleri ve boğazları iltihaplanmış dedi dr a gittiğimizde ateş ölçtü 39.8 di orada şurup verdi ve antibiyotik iğne verdi kuzum ne çok ağladı bugün son iğnemizi vurulduk kavga dövüş şurup içse sıkıntı olmayacak ama içmiyo işteboğulurcasına öksürükte var hiç hali neşesi yok yarın dr a gidicez kontrole umarım geçmiştir. beni sorarsanız uykusuz halsiz ve üzgünüm hepinizi çok öptüm
teşekkür ederiz teyzesiMerhaba kızlar
fatma edene geçmiş olsun canım en kotusunu düşünme dış cikariyirdur belki
Funda maşallah size çok guzelsin iz ikinizde
beni kolay gelsin canim ben de geleyim bu kış size
Gülden nil ananeyle mutlu dimi
bilmiyorum ki cnmOzcanan hosgeldun cnm
funda ozcanan uzuldum kuzhlarin uzulmesine az daha buyudunler ankicaklar laftab slklntu azalcak
Ah cnm benum kiyamamcanlarım tünaydın sabah siteye girdim yazmaya çalıştım ama hep hata verdi
cuma akşamdan beri erdem paşam ateşli teyzoşlar cuma gece 39 un altına çok düşmedi ilaç verdiğim halde sabah hemen gittik dr a diş etleri ve boğazları iltihaplanmış dedi dr a gittiğimizde ateş ölçtü 39.8 di orada şurup verdi ve antibiyotik iğne verdi kuzum ne çok ağladı bugün son iğnemizi vurulduk kavga dövüş şurup içse sıkıntı olmayacak ama içmiyo işteboğulurcasına öksürükte var hiç hali neşesi yok yarın dr a gidicez kontrole umarım geçmiştir. beni sorarsanız uykusuz halsiz ve üzgünüm hepinizi çok öptüm
evet cnm gelişme var maşallah deyimBetulum gecmis olsunnnnn....
Funda bu arada esin de gelisme var sanki sen demeden annenler icin bilet al demesi bence cok guzel)
Olumlu birsey soylese garip olurdu zatenbilmiyorum ki cnm
kv de büyüdükçe sana daha çok çektirir böyle giderse diyor
onun üzülmesine dayanamıyorum
Ay evet Bende cok sevindimevet cnm gelişme var maşallah deyim
valla cnm beni üzmek için mi böyle yapıyor bilmiyorum kiOlumlu birsey soylese garip olurdu zaten
sanırım en son olayda cırlamam işe yaradı :)Ay evet Bende cok sevindim
Bence de yaramissanırım en son olayda cırlamam işe yaradı :)
İyiyiz çok şükür canim biz elif devamli parka gitmek istiyor şimdi de dışarıda yağmur var uyaninca bi kasırga kopacak evde parka gidmedigimiz içinbetülüm kıyamam çok geçmiş olsun cnm
nurayım şimdilik sıkıntı yok cnm bakalım sen nasılsın elifim nasıl aman ya bu ara bi hastalık salgınıvar pöfff:
Aras cok sansli bu konuda ablasoyla cok oynasiyorlarcnm ne yapsın elifim yanlız canı sıkılıyo kuzumda haklı: he he he:):) asıl kışın işimiz zor..
Bizimde aksama kina var salonda cok meraktayum nasil gecicrkİyiyiz çok şükür canim biz elif devamli parka gitmek istiyor şimdi de dışarıda yağmur var uyaninca bi kasırga kopacak evde parka gidmedigimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?