2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ha ha bencede paşam çok şanslı şekerim ay düğünmü bende nille hiç gitmek istemiorum küçükken iyidide şimdi durmaz bizimki : kız bu arada aras paşamın vukaatlarını okudum neler olmuş öyle he he he:

Nurcm meselese tarife degildu onlat araslar acmuyirn ki ben geri ariuorm...bugun babamla konustm daha iyi konuştu gecen cok moralim bozulmustu.annmle konusamadm hala kardesm ya duymuyo acmiyo sonra ben musait olnuyorm vakalm....
Cnm aksamları arasan ne bılım belkı fırsatta olmuyodur senın ıcın ama konusup rahatlardın en azından..

İyiyiz çok şükür canim biz elif devamli parka gitmek istiyor şimdi de dışarıda yağmur var uyaninca bi kasırga kopacak evde parka gidmedigimiz için
ben de bu konuda çok şanslıyım çünkü defnenin en büyük oyuncağı benim
o yüzden park vs pek tutturmuyor

Bizde çok seviyorz oynamayı ya gecen dugunde nasıl oynadı. ..guldenebyollamistim cok eglrniyoo

Funda masallah size cok tatlisnz
Biz alistik sayilir canim simdilij iyi gidiyo alp te iyi

Beni ben biliyodum zaten senin bisry yapmadan duramayacagni biz bu kis sana gelelim valla ya kolay gelsin canim oh kizlarla guzel eglenmissnz

Nuray elifimn cani sikluodur tabi ama kisin napicaz bende bilmyirum annenler gelicekms sizin icin cokiyi olacak

Betul cok gecmis olsun erdeme ilac icrmk bizdede iskence insallah iyi haberler alirsnz yarin

Songul gezmelerr gidilomus yine iyi eglenceler

Sibel geldilermi denetlemeye

teşekkür ederiz cnm benim

Fatma erene betul erdeme cok gecmıs olsun kızlar ıns ılerlemesın cabucak ıyılessınler..
Nuray gelın buyrun cnm hep beraber yer ıcerız ne guzel:)) annenlere cok sevındım cok ıyı olur gercekten..
Wavs sen nasılsın cnm alısabıldın mı bıraz?
Kuzulara yenı oyuncaklar alınmıs gule gule oynasın hepsıde:)
Katreınur yok berra ıyıdır ıns..ayrıca acılı ezmesı cok begenıldı teyzemlere goturmustum gıderken tabı tadımlık oldugu ıcın hemen bıttı orda yenıden yaptık:))
Songul aras formundaymıs gercekten bende guldum ama kaka olayı bıraz ıs cıkarmıs sana:) ayrıca cok tatlı oglun var masallah:)

Cok guzel gectı gercekten ıyı enerjı depoladım:)
Gelın cnm cıkın cıkın gelın hepımıze yeter:)
Domates konserve falan gercekten bıtırdım yapmıycam artık meyve suyu tursu da bugun hallolur yarında temızlıge gırısırım artık ıns..

Annemler bir hafta kalacaklar ins çok heyecanliyim gelecekleri için
Kış beni de düşündürüyor ya nasıl zaptedecem bu cocugu evde bilmiyorum
elifte bu ara oynamaya bayılıyor müzik kanallarını açıyorum oynuyoruz birlikte

Evet canım ya ana kız çok sıkılıyoruz annemler bi nefes olacak bize

nurayım süpersin ama çok olmazsam acaba bana wattsaptan ata bilirmisin cnm ben bu pc eve götürmüorumda ee teldende giremiyorum tabni senin teldeyse cnm ..

Iyiyim canim alistik sayilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…