- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.001
Cnm aksamları arasan ne bılım belkı fırsatta olmuyodur senın ıcın ama konusup rahatlardın en azından..Nurcm meselese tarife degildu onlat araslar acmuyirn ki ben geri ariuorm...bugun babamla konustm daha iyi konuştu gecen cok moralim bozulmustu.annmle konusamadm hala kardesm ya duymuyo acmiyo sonra ben musait olnuyorm vakalm....
Bızımkı muzıgı duydukca dans ettı etegını savurmalar ellerı kolları aynı oynuyo cok komıktı:))Bizimde aksama kina var salonda cok meraktayum nasil gecicrk
Evet canım ya çok sıkılıyor cumaya annem ile ablam gelecek hem ona hem bana çok iyi olacak gelmelericnm ne yapsın elifim yanlız canı sıkılıyo kuzumda haklı: he he he:):) asıl kışın işimiz zor..
aaa negüzel nurayım kalıcaklarmı peki biraz bbencede ikiniz içinde iyi olacak cnm:Evet canım ya çok sıkılıyor cumaya annem ile ablam gelecek hem ona hem bana çok iyi olacak gelmeleri
ben de bu konuda çok şanslıyım çünkü defnenin en büyük oyuncağı benimİyiyiz çok şükür canim biz elif devamli parka gitmek istiyor şimdi de dışarıda yağmur var uyaninca bi kasırga kopacak evde parka gidmedigimiz için
allah kavuştursun cnmEvet canım ya çok sıkılıyor cumaya annem ile ablam gelecek hem ona hem bana çok iyi olacak gelmeleri
defne düğünde pek bir mutlu oluyorBizimde aksama kina var salonda cok meraktayum nasil gecicrk
teşekkür ederiz cnm benimFunda masallah size cok tatlisnz
Biz alistik sayilir canim simdilij iyi gidiyo alp te iyi
Beni ben biliyodum zaten senin bisry yapmadan duramayacagnibiz bu kis sana gelelim valla ya kolay gelsin canim oh kizlarla guzel eglenmissnz
Nuray elifimn cani sikluodur tabi ama kisin napicaz bende bilmyirum annenler gelicekms sizin icin cokiyi olacak
Betul cok gecmis olsun erdeme ilac icrmk bizdede iskence insallah iyi haberler alirsnz yarin
Songul gezmelerr gidilomus yine iyi eglenceler
Sibel geldilermi denetlemeye
Cok guzel gectı gercekten ıyı enerjı depoladım:)Funda masallah size cok tatlisnz
Beni ben biliyodum zaten senin bisry yapmadan duramayacagnibiz bu kis sana gelelim valla ya kolay gelsin canim oh kizlarla guzel eglenmissnz
Nuray elifimn cani sikluodur tabi ama kisin napicaz bende bilmyirum annenler gelicekms sizin icin cokiyi olacak
Betul cok gecmis olsun erdeme ilac icrmk bizdede iskence insallah iyi haberler alirsnz yarin
Evet canım ya ana kız çok sıkılıyoruz annemler bi nefes olacak bizeFunda masallah size cok tatlisnz
Fatma erene betul erdeme cok gecmıs olsun kızlar ıns ılerlemesın cabucak ıyılessınler..
Nuray gelın buyrun cnm hep beraber yer ıcerız ne guzel:)) annenlere cok sevındım cok ıyı olur gercekten..
Wavs sen nasılsın cnm alısabıldın mı bıraz?
Kuzulara yenı oyuncaklar alınmıs gule gule oynasın hepsıde:)
Katreınur yok berra ıyıdır ıns..ayrıca acılı ezmesı cok begenıldı teyzemlere goturmustum gıderken tabı tadımlık oldugu ıcın hemen bıttı orda yenıden yaptık:))
Songul aras formundaymıs gercekten bende guldum ama kaka olayı bıraz ıs cıkarmıs sana:) ayrıca cok tatlı oglun var masallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?