- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.021
Hoş geldin cnm. Nasılsın? Yaz nasıl geçti ? Ceyda nasılSlm kızlar uzuuuuuun aradan sonra tekrar sızınleyım umarım herkesın keyfı yerındedır
günaydın betülüm inş biran önce toparlar benim paşam kıyamam ben ona:günaydın kızlar
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler daha geçmedi malesef
bütün gece ağladı acıyo diye iğne yerini gösterip karnım ağrıyo dedi bi ara ama sürekli ağladı inşallah geçer bugün dr a yarın gidicez bugün de takip edelim dedi babası bakalım takip ediyoruz
songül aras paşama maşallah
funda neden ağrıyorki başın ayrıca burnun nasol oldu
gülden canım sanada günaydın
yasmin samsunda sanırım hala eksikliğin hissediliyor arkadaşım umarım annen bal böcüğü ve sen iyisinizdir.
mdrcnn masalgibi hoşgeldiniz
wavs katreı beni sibel biberon yağmur ve adını sayamadığım tüm arkadaşlar günaydın
boşver şekerim buyursun gelsin ha ha ha:):) geleceyi varsa göreceğide var dimi ama:he he he.)Günaydın. ..Denetleme guzeldi aslinda denetleme olmadi tanismak icin gelmiş elimuzi sıktı. ..hasta olarak gelcm dedi..nasıl istersrnz dedik ama tirstik yaniii...cok stresli olur gelirse. ..:)
gece iyi uyuyamadım cnm sanırım ondangünaydın lar herkese funda hayırdır ne oldu cnm
katreynurum girmemişsin dün bi sorun yoktur umarım cnm: mcdi hoşgeldin sende..
songül aras paşam durmuş negüzel ohh enerjide atılmış eee daha ne olsun dimi ama:
betülüm erdem paşam nasıl oldu?
wavs
, nuray, yasemin, beni, ayşegül günaydın kızlar
fatma eren nasıloldu cnm düştümü ateş..
geçmiş olsun cnm bakalım bugün nasıl geçecek erdem içingünaydın kızlar
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler daha geçmedi malesef
bütün gece ağladı acıyo diye iğne yerini gösterip karnım ağrıyo dedi bi ara ama sürekli ağladı inşallah geçer bugün dr a yarın gidicez bugün de takip edelim dedi babası bakalım takip ediyoruz
songül aras paşama maşallah
funda neden ağrıyorki başın ayrıca burnun nasol oldu
gülden canım sanada günaydın
yasmin samsunda sanırım hala eksikliğin hissediliyor arkadaşım umarım annen bal böcüğü ve sen iyisinizdir.
mdrcnn masalgibi hoşgeldiniz
wavs katreı beni sibel biberon yağmur ve adını sayamadığım tüm arkadaşlar günaydın
günaydın tatlımGünaydın. ..Denetleme guzeldi aslinda denetleme olmadi tanismak icin gelmiş elimuzi sıktı. ..hasta olarak gelcm dedi..nasıl istersrnz dedik ama tirstik yaniii...cok stresli olur gelirse. ..:)
sağol cnm benimAyy guldenm sivil olmadgimz icin sıkıntı biraz aslinda da baklim kismet)
Funda geçmiş olsun cnmcmm
günaydın cnm çok geçmiş olsun muhtemelen gaz karnını burdu belki isal ağrısı gibi bazen popoyada vuruyoya oyüzden ağlamıştır kusum..herkese günaydın kızlar
biz uykusuz bi gece geçirdik
rana kakasını yaptıktan sonra ki biraz zorlandı ama kabız değil kakası.. neyse sonra başladı popom demeye saat 10 dan 12 ye çeyrek kalaya kadar popom dedi ama ağlamadı yani öyle sandım ki popo kaşınıyo eyvah dedim kurt..uyuyakaldı öyle ben de salona gittim on beş dakika sonra bi ağıt... ağlıyo habire gözyaşları diz boyu.. ne olduğunu da bilmiyoz saat 1 e kadar ağladı sonra salıncağına yatırdık ama yatmayacakmış oturarak salladık oturduğu halde uyuya kaldı biraz bekleyip yatağa götürdük ama sürekli irkildi ya ya hep irkiliyo o çok kötüydü yaa saat 2 civarı yine uyandı ağlıyo popom diye dedim herhalde çatlak var.. bastım bepanteni ama o da kar etmedi bütün kıyafetlerini değiştirdim acaba üstünde mi bi sıkıntı var diye yok saat 2 buçukta eşim dedi nöbetleşe uyuyalım iş yerinde kötü olacaz tamam dedim sen yat ben bekleyeyim ranayı aldım salona gittim o ara uyandı kapı kapı diyo gittik buzdolabına armut aldı onu yedi sonra hadi annem ayağıma yat dedim o ara gaz çıkardı baya.. dedim tamam hastalık bulundu üşütmüş! ayağıma aldım kanepede hemen uyudu zaten garibim yatağa götürmeye gücüm yoktu yastık aldım kafamın arkasına saat 6 ya kadar uyumuşuz öyle sonra eşim geldi sabah namazı için götürdük yatırdık yerine bi daha da uyanmadı zaten işe giderken de uyuyodu saat 9 çeyrekte kalkmış..
gaz çıkarınca rahatladı ya üşütmüştür değil mi kurt soğulcan falan yoktur
geçmiş olsun cnm benimherkese günaydın kızlar
biz uykusuz bi gece geçirdik
rana kakasını yaptıktan sonra ki biraz zorlandı ama kabız değil kakası.. neyse sonra başladı popom demeye saat 10 dan 12 ye çeyrek kalaya kadar popom dedi ama ağlamadı yani öyle sandım ki popo kaşınıyo eyvah dedim kurt..uyuyakaldı öyle ben de salona gittim on beş dakika sonra bi ağıt... ağlıyo habire gözyaşları diz boyu.. ne olduğunu da bilmiyoz saat 1 e kadar ağladı sonra salıncağına yatırdık ama yatmayacakmış oturarak salladık oturduğu halde uyuya kaldı biraz bekleyip yatağa götürdük ama sürekli irkildi ya ya hep irkiliyo o çok kötüydü yaa saat 2 civarı yine uyandı ağlıyo popom diye dedim herhalde çatlak var.. bastım bepanteni ama o da kar etmedi bütün kıyafetlerini değiştirdim acaba üstünde mi bi sıkıntı var diye yok saat 2 buçukta eşim dedi nöbetleşe uyuyalım iş yerinde kötü olacaz tamam dedim sen yat ben bekleyeyim ranayı aldım salona gittim o ara uyandı kapı kapı diyo gittik buzdolabına armut aldı onu yedi sonra hadi annem ayağıma yat dedim o ara gaz çıkardı baya.. dedim tamam hastalık bulundu üşütmüş! ayağıma aldım kanepede hemen uyudu zaten garibim yatağa götürmeye gücüm yoktu yastık aldım kafamın arkasına saat 6 ya kadar uyumuşuz öyle sonra eşim geldi sabah namazı için götürdük yatırdık yerine bi daha da uyanmadı zaten işe giderken de uyuyodu saat 9 çeyrekte kalkmış..
gaz çıkarınca rahatladı ya üşütmüştür değil mi kurt soğulcan falan yoktur
günaydın cnm çok geçmiş olsun muhtemelen gaz karnını burdu belki isal ağrısı gibi bazen popoyada vuruyoya oyüzden ağlamıştır kusum..
papasunu silerken sende bak bakıcıyada söyle belki belli olur ben küçükken vardı ve belli oluyodu resmen cnm başka bişey değildir..
geçmiş olsun cnm benim
demekki gaz sancısı vardı
belki üşütme değil de gazlı bişey yemiştir.mesela kavun tarzı bişey yemiş mi?
bir de istersen dr a götür de aklında kalmasın
bence kurt değildir.gerçi kurt olsa nasıl belirtileri vra bilmiyorum ama bence gazlı bişey yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?