2012 kasım bebekleri büyüyor..

kıyamam rana kuzuma canım çatlak olmuş olabilir yada gaz sancısı da olabilir diğer dediklerini hiç duymaıdm canım ben

Ozcanan zor bi gece olmus bence baska bisey degildir usutmstur kuzu simdi naslmis

Betul igne bitti demi bugun daha iyi olur insallah

Funda gecmis olsun canim

Gulden sen naslsn canim nil neler yapiyo

Songul arasim neguzel oynams

Sibel canim sen ozel demyn devlettemi

Fatma nur yoksnz kizlar kuzular hastaydi nasil oldlar

Rahatlamstr ozaman rana bakiciya sordunmu dun neler yemis
Allah kolaylik versin canim calisanannelere gecmis olsun buarada

canım benim ya ne kadar zor ya
sana da geçmiş olsun dikkat et
salatalık,armut vb yiyecekler de gaz yapıyor

sağol cnm benim
günaydın, nasılsın?

Günaydın kızlar nasılsınız

Erdeme ranaya erene gecmis olsun Rabbim sifa versin kuzucuklara.

Ben giremedim bi kac gündür. Evlilik yıldönümümuz yaklasti dun de esim gece geldi sehir dışından dedim o gelmeden sürpriz hazirlayayim. Pasta yaptim salonda masanin uzerine tavana balonlar yapistirdim ip sarkitip uclarina notlar yazdim masanin heryerine mumlar koydum falan derken bunlarla ugrastim dün giremedim.

Berra iyi şükür. Antibiyotige devam ediyoruz. Dün hoplarken düştü cenesinin altini sehpanin kenarina carpti. Yara oldu biraz kanadi. Babasi yokken beni inanilmaz yordu. Faydasi olmuyo gibi geliyordu esimin ama meger ne cok faydasi oluyormus:) kiymetini anladim valla

Sibelcim sana bisey sorabilir miyim canim. Annem sanirim 15 20 gun once bi disini çektirdi. Ama su an cok ağrısı var Cekilen yerde. Dr a gitti film falan çekilmiş. Bisey yokmuş. Antibiyotik vermiş onu kullandi ama faydasi yok. Ağrı kesici iciyor surekli. Neden olabilir canim bi fikrin var mi

hoşgeldin cnm
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
nice yıllarınız olsun eşinle,berrayla birlikte

Nur evlilik yuldnonmz kutlu olsun canim
Ne guzel surpriz yapmissin esine begenmstr emnm
Berrayada gecmis olsun
Esler yardim etmiyo gibi gorunuyo ama olmadklari zamnda aryoruz onlari dimi
Canim bence buyuk gelir bende alp e 18 24 alyorum gerci uzun zamndr bisey almadm ama 2 3 yas biseylermi aldin beraya

Sagol canim teşekkür ederim. Esime bi hediye alcam da berraya da bi yelek begemdim 2 3 yas indirimdeymis. Alsam mi almasam mi karar veremedim

Almadim artik cok büyük olurdu heralde. Esime aldim biseyler. Begenir inş. Ilk defa kendim yaptim int den alışveriş. Kolay oldugunu da görmüş oldum böylece:)

Sagol canim teşekkür ederim. Esime bi hediye alcam da berraya da bi yelek begemdim 2 3 yas indirimdeymis. Alsam mi almasam mi karar veremedim

Begendiysen alsaydin canim simdi olmazsa sonra giyerdi esinde begenir insallah aldklarni
Cok kolay canim netten alisveris yapmak guvenilr site oldktan sonra problem yok

Almadim artik cok büyük olurdu heralde. Esime aldim biseyler. Begenir inş. Ilk defa kendim yaptim int den alışveriş. Kolay oldugunu da görmüş oldum böylece:)
Kardes girdin bir kere bu ise devami gelir benden soylemesi
gule gule kullansim cnm esin
3 yas bence cok buyuk olurdu iyi eymissi

Kizlar bu arada vicco ortapedide bir alana bur bedava kampamyasi var yarene ve arasa birer cift aldim
ikiside anatomik duyrulur
hatta nurayda aldi seneye yaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…