- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.061
Nerede canim bakayim ben de. Bak dedigin gibi hemen hevese geldim. Bu ise en cok esim uzulecek:)Kizlar bu arada vicco ortapedide bir alana bur bedava kampamyasi var yarene ve arasa birer cift aldim
ikiside anatomik duyrulur
hatta nurayda aldi seneye yaza
Sagol canim benim. Annem 2 kere gitti dr a ama ayni dr mu bilmiyorum. Gecmezse soyleyim bi daha gitsin. Alviyol u de bi arastirayimkatreynurum hoşgeldin cnm evlilik yıldönümünnüz kutlu olsun nice güzel yıllara eşinle ve prensesle birlikte
sibele sormuşsun ama ben başıma gelen bişeyi anlatmk istiorum sana cnm
benim dişim çekildi aradan 1 2 gün geçti dişimdeki ağrı geçmiyo meyersem dişim mikrop kapmış ve alviyol olmuş hastalığın adı bu ama benim dr hergün oraya bitkisel bişey koymuştu ama ben ozaman hamileydim antibiyotik veremem dedi bence annen bi başka dişçiye daha gitsin cnm
wavsum hoşgeldin iyiyizbiz cnm alp nasıl.. özcenanım bilmiorumki cnm inş bu gece rahat uyur kuzu bu arada geçmiş olsun..
Teşekkür ederim canim. Evet sen en eskimizsin biz daha 3 yilcik oldu:)Katreinur nice mutlu yollara canim
ya aranizda en eski evli benmiyimmmm
hoşgeldin cnm alıştı nil annaneye şimdilik bi sıkıntı yok şükür nil artık sana annane bakıcak dedim tamam anne dedi: sıpaaaa:Katreinur kuzuma geçmiş olsun sizinde evlilik yildonumuniz kutlu olsun
Ozcanan elifte hala gazlaniyor mercimek türü şeyler yiyince size de geçmiş olsun ins bir an önce akşam olur uykusuzluk çok zor
Betül paşa ins daha iyi olur bugün
Gülden nil ananesine iyice alisti mi bi sıkıntı yok dimi
wavs Alp paşa nasil bitti mi tamamen yerlesme
Funda sen nasıl oldun iyimisin
Katreinur kuzuma geçmiş olsun sizinde evlilik yildonumuniz kutlu olsun
Ozcanan elifte hala gazlaniyor mercimek türü şeyler yiyince size de geçmiş olsun ins bir an önce akşam olur uykusuzluk çok zor
Betül paşa ins daha iyi olur bugün
Gülden nil ananesine iyice alisti mi bi sıkıntı yok dimi
wavs Alp paşa nasil bitti mi tamamen yerlesme
Funda sen nasıl oldun iyimisin
Canim demek anlasilmiyor ben netten begendim deri meger koz ayakkabiymis ama numar bulsam alucaltimSongul kuzularinda gule gule giysin ayakkablrni.
Bende haftasonu burdan aldm alpe vicco beyaz yanlarinda isik yaniyo sen indrmde diyince nete baktim kiz ayakkabsiyms megersem aldgmz satcida bisey demedi zaten cok begenerek almamstim burda pek biyer bilmedgmz icin ilk girdhmz yerden aldik simdilik giysin bakalim kisa baska alirz artik
Alp cok severek giyiyo ama dusarda bile birakmyo ayakkabsni eve gelince iceri aliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?