- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.081
Sağol canim elifte çok düşkün ayakkabilarina bi kere bi yerden geliyoruz ayakkabıları arabada kaldı babası getirecek anne akka akka dedi babası gelene kadar belki elli defa sordu asla dışarıda birakmaz bizimkideGule gule giysin elifim ayakkabsni
Utanarak soyluyirum ama hala halilari sermedim yerleri iyice bi silip sericem artik bi iki gune cok tembelim ya
Canim ben viccinun magazaya gittim ayakkabiyi denedim netten aldim hehehhoşgeldin songülüm ama ben nettn ayakabı alamıorumki nile denemeden pöffff olmuyo çünkü acaba kç tl 2çift olmazsa hediye götüreyim...
Haha bak sen mali kiymetliSağol canim elifte çok düşkün ayakkabilarina bi kere bi yerden geliyoruz ayakkabıları arabada kaldı babası getirecek anne akka akka dedi babası gelene kadar belki elli defa sordu asla dışarıda birakmaz bizimkide
canim acelen yok amaan yavaş yavaş yaparsin
Iki ay degil canim simdi konustum 3 hafta olmus. Antibiyotik hap kullandi. Dr simdi de igne vermiş. Agri ne zaman gecer acabaBi de agri cekimden ne kadar sonra baslsmis alveolit ilk bi jac gunde belli eduyo kendini iki aya kadar surmesi garip
Ketenler ev ayakkabisi olarak nasil olur sence canim kışın biz de cok ihtiyac oluyor nasil bisey alacagimi bilmiyordum. Bi de normalde kac giyiyor kac numara buyuk aldınCanim ben viccinun magazaya gittim ayakkabiyi denedim netten aldim heheh
Arasa aldgim 43 tlydi yarene aldogim 52 ydi
sadece 52 verdim
anatomil ketenlerde var iki tanesi 22 tl
Vicconun kalibi kucuk biraz ben 24 aldim
Aslinda o ketenlerden bendemi ekletsemki 22 tl iyi dimi amaKetenler ev ayakkabisi olarak nasil olur sence canim kışın biz de cok ihtiyac oluyor nasil bisey alacagimi bilmiyordum. Bi de normalde kac giyiyor kac numara buyuk aldın
Hımm ben de 22 ya da 23 alayim o zaman ya da senin gibi bi magaza ziyareti mi yapsamAslinda o ketenlerden bendemi ekletsemki 22 tl iyi dimi ama
Aras 22 giyiyirdu 24 aldim
ben alıyorum cnmCanim malesef berra su an 12 18 ay giyiyor. O yüzden buyuk olacak baya sanırım. Ama emin de olamadim. Sen alıyor musun defneye 2 3 yaş
Bak arasa aldogim model spor ayakkabilarin onu genis cunku arasta dar giyemiur hemde iki cirtli beyaz kizada ergenede olur tombul ayaklar icin idealsongülüm nil 25 giyecek artık çünki bayramda aldığım 24 ayakkabılar sıkmaya başladı cnm
bide nilin ayakları tonbulya ayakkabının okısımlarının dar olmaması gerekiyo acaba bukonuda nasılki ayakkabılar bilemedim cnm
ayrıca adam ayakkabı sevmiyo songülüm bırak çıkarsın rahatına düşkün paşam benim birde içeride giymek için panduflar var kızlar..
güle güle giysin elifim ayakkabılarınıKatreinur kuzuma geçmiş olsun sizinde evlilik yildonumuniz kutlu olsun
Ozcanan elifte hala gazlaniyor mercimek türü şeyler yiyince size de geçmiş olsun ins bir an önce akşam olur uykusuzluk çok zor
Betül paşa ins daha iyi olur bugün
Gülden nil ananesine iyice alisti mi bi sıkıntı yok dimi
wavs Alp paşa nasil bitti mi tamamen yerlesme
Funda sen nasıl oldun iyimisin
Aman bakiyorum hep tükenmiş diyo spor ayakkabi istiyordum o da yokKatreinur sen diyince bende h parka falan gitmeil hemde kisin evde giymelio almaya karar verdm
aradim ama yerinde yoktu yetkuli donicekler bana digerlerine ekleteyim dedim
Yaaa tuh sen bakmaya devam et cnn belki cikarAman bakiyorum hep tükenmiş diyo spor ayakkabi istiyordum o da yok
Ayy cok guldum yaa demk disarda birakmuyo
.hakli cocuk gozunun önünde olsun ayakkabisi:))
Canim demek anlasilmiyor ben netten begendim deri meger koz ayakkabiymis ama numar bulsam alucaltim
ay bizim oglan bu yenilerede alisamazki hemen puf
kac giyiuor kuzu
Sağol canim elifte çok düşkün ayakkabilarina bi kere bi yerden geliyoruz ayakkabıları arabada kaldı babası getirecek anne akka akka dedi babası gelene kadar belki elli defa sordu asla dışarıda birakmaz bizimkide
canim acelen yok amaan yavaş yavaş yaparsin
yaren, aras, elif, alp. güle güle giysin prens ve prensesler ayakkabılarını:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?