2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gule gule giysin elifim ayakkabsni
Utanarak soyluyirum ama hala halilari sermedim yerleri iyice bi silip sericem artik bi iki gune cok tembelim ya
Sağol canim elifte çok düşkün ayakkabilarina bi kere bi yerden geliyoruz ayakkabıları arabada kaldı babası getirecek anne akka akka dedi babası gelene kadar belki elli defa sordu asla dışarıda birakmaz bizimkide
canim acelen yok amaan yavaş yavaş yaparsin

hoşgeldin songülüm ama ben nettn ayakabı alamıorumki nile denemeden pöffff olmuyo çünkü acaba kç tl 2çift olmazsa hediye götüreyim...
Canim ben viccinun magazaya gittim ayakkabiyi denedim netten aldim heheh
Arasa aldgim 43 tlydi yarene aldogim 52 ydi
sadece 52 verdim
anatomil ketenlerde var iki tanesi 22 tl
Vicconun kalibi kucuk biraz ben 24 aldim

Haha bak sen mali kiymetli
Ya aras araba koltuguna bundigu an hemen ayakkabilari cikaryor neden ki

Canim ben viccinun magazaya gittim ayakkabiyi denedim netten aldim heheh
Arasa aldgim 43 tlydi yarene aldogim 52 ydi
sadece 52 verdim
anatomil ketenlerde var iki tanesi 22 tl
Vicconun kalibi kucuk biraz ben 24 aldim
Ketenler ev ayakkabisi olarak nasil olur sence canim kışın biz de cok ihtiyac oluyor nasil bisey alacagimi bilmiyordum. Bi de normalde kac giyiyor kac numara buyuk aldın

Canim malesef berra su an 12 18 ay giyiyor. O yüzden buyuk olacak baya sanırım. Ama emin de olamadim. Sen alıyor musun defneye 2 3 yaş
ben alıyorum cnm
2 yaş artık tam oluyor bazen kalıbına göre 3 yaş da alıyorum

songülüm nil 25 giyecek artık çünki bayramda aldığım 24 ayakkabılar sıkmaya başladı cnm
bide nilin ayakları tonbulya ayakkabının okısımlarının dar olmaması gerekiyo acaba bukonuda nasılki ayakkabılar bilemedim cnm
ayrıca adam ayakkabı sevmiyo songülüm bırak çıkarsın rahatına düşkün paşam benim birde içeride giymek için panduflar var kızlar..

Katreinur sen diyince bende h parka falan gitmeil hemde kisin evde giymelio almaya karar verdm
aradim ama yerinde yoktu yetkuli donicekler bana digerlerine ekleteyim dedim

Bak arasa aldogim model spor ayakkabilarin onu genis cunku arasta dar giyemiur hemde iki cirtli beyaz kizada ergenede olur tombul ayaklar icin ideal

güle güle giysin elifim ayakkabılarını
cnm baş ağrım hala geçmedi ama azcık da olsa hafifledi

Cok kiymetlu desene bunlarin ayakkablri
Aynu boyke kiymet bilrler insallah

kızlar moralim çok bozuk
defne gece uyumamış
her yerde beni aramış
kv kiminle konuşuyorsan,yazışıyorsan yazış seni dışarıya vermesinler diyor
akşam benimle konuştuktan sonra babaannesine kapıyı aç annem kapıda diye tutturmuş
offff allahım sen yardım et diyorum
yavrumun o haline mi üzülüyüm elimden bişey gelmemesine mi bilmiyorum
artık sabit bi yerim olsun istiyorum ama birilerini bulmam lazım sabit için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…