- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.101
Wavss canim sen alp e kac numara aldin. Sana zahmet olmazsa ayak tabanini olcsen cm olarak az cok berranin numarasini tahmin edebilirim belki
kızlar moralim çok bozuk
defne gece uyumamış
her yerde beni aramış
kv kiminle konuşuyorsan,yazışıyorsan yazış seni dışarıya vermesinler diyor
akşam benimle konuştuktan sonra babaannesine kapıyı aç annem kapıda diye tutturmuş
offff allahım sen yardım et diyorum
yavrumun o haline mi üzülüyüm elimden bişey gelmemesine mi bilmiyorum
artık sabit bi yerim olsun istiyorum ama birilerini bulmam lazım sabit için de
Kıyamam kuzuma ya inşallah hersey gönlüne göre olur canim.kızlar moralim çok bozuk
defne gece uyumamış
her yerde beni aramış
kv kiminle konuşuyorsan,yazışıyorsan yazış seni dışarıya vermesinler diyor
akşam benimle konuştuktan sonra babaannesine kapıyı aç annem kapıda diye tutturmuş
offff allahım sen yardım et diyorum
yavrumun o haline mi üzülüyüm elimden bişey gelmemesine mi bilmiyorum
artık sabit bi yerim olsun istiyorum ama birilerini bulmam lazım sabit için de
Sagol canım çok teşekkür ederim. Ben de olctum 12.5 sanirim 22 iyi olur bize.Ben 23 numara aldimcanim tam gelmyo ama onde biraz bosluk var 22 tam geldi 23 aldm bende ayagini olctum 13.5 cm canim
Sagol canım çok teşekkür ederim. Ben de olctum 12.5 sanirim 22 iyi olur bize.
cnm biz farklı bankalardayız o yüzden malesef eşimin tanıdığı yok bizim bankadaKuzum ya kiyamam anne yavrusu iste
Canim insallah biran once sabite gecersin bunu yurekten diliyorum esin mufettis ya tandgi yokmu onun
malesef cnmpöffff ayyy fundamya içim çok kötü oldu ya eşin müfettiş değilmiydi senin cnm o birirlerini koyamıyomu araya..allah yardımcın olsun ama defnemin pskolajisi çok etkilenecek bu durumdan fundamya..
ayrı bankalardada olsa bi tanıdık bulamazmıki ya mesela kendi bankalarının genel müdürünü tanıyodur muhtemelen bi rica etse anlatsan olayı sonuçta çocuğk için yapar herhalde eşin bunu kıyamamya.malesef cnm
eşim ve ben farklı bankalardayız
o yüzden de onun tanıdığı yok bizim bankada
defne çok etkileniyor işin kötüsü ben daha kötü oluyorum
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
araştırıyoruz işte cnm ama lafı geçen birini bulmak çok zorayrı bankalardada olsa bi tanıdık bulamazmıki ya mesela kendi bankalarının genel müdürünü tanıyodur muhtemelen bi rica etse anlatsan olayı sonuçta çocuğk için yapar herhalde eşin bunu kıyamamya.
ayyy çok sinir bi durum gerçekten tek başına çabalamak offf ya kv sana anlatmasın bunları bari yasık sanaya eşinede anlatıyom acaba sorsana bakalım defne böyle böyle yapıyomuş biliyomusun diye..araştırıyoruz işte cnm ama lafı geçen birini bulmak çok zor
eşim çok pasif bu konularda hep ben birilerini buluyorum
onun bankada onun sabite geçmesi için bile görüşeceği kişilerin kim olduğunu ben buldum ama eşim o kadar pasif ki onlarla bile konuşmaktan çekiniyor
tek başıma çabalamaktan yoruldum artık
hadi kv anlamıyo diyecemde eşinde anlamıyosa diyecek bişey yok yani töbe töbe:hey allahımya şimdi defnem babayı göremiyo bide seni göremiyo iyice etkileniyo cnm onu istemediğinizi falan düşünüyo muhtemelen ahhh kimbilir o minicik kafasından neler geçiyo kuzumunya..yok cnm eşim aramıyormuş ki bi kaç gündür
o da bana soruyor defne ne yapıyor diye
hoş eşime anlatsa ne farkedecek
eşim de söyle üstadlarına sana dışarı yazmasınlar diyecek
sanki ben çok zevk alıyorum dışarı gitmekten
bilmiyorum ki cnm muhtemelen terkedilme korkusu yaşıyorhadi kv anlamıyo diyecemde eşinde anlamıyosa diyecek bişey yok yani töbe töbe:hey allahımya şimdi defnem babayı göremiyo bide seni göremiyo iyice etkileniyo cnm onu istemediğinizi falan düşünüyo muhtemelen ahhh kimbilir o minicik kafasından neler geçiyo kuzumunya..
cnm bence kreşYa kizlar bayramdan sonra kres diyorm ya sizce napayim kafam cok karisti.kv yada anne kesinlikle olmaz. Bakici isine de ben alusamadim isinamadm bunalimlardayim kac gündür. ..dr abla var jesinlikle kücük diyo kres icin pofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?