2012 kasım bebekleri büyüyor..

Wavss canim sen alp e kac numara aldin. Sana zahmet olmazsa ayak tabanini olcsen cm olarak az cok berranin numarasini tahmin edebilirim belki

Kuzum ya kiyamam anne yavrusu iste
Canim insallah biran once sabite gecersin bunu yurekten diliyorum esin mufettis ya tandgi yokmu onun

Kıyamam kuzuma ya inşallah hersey gönlüne göre olur canim.

pöffff ayyy fundamya içim çok kötü oldu ya eşin müfettiş değilmiydi senin cnm o birirlerini koyamıyomu araya..allah yardımcın olsun ama defnemin pskolajisi çok etkilenecek bu durumdan fundamya..

pöffff ayyy fundamya içim çok kötü oldu ya eşin müfettiş değilmiydi senin cnm o birirlerini koyamıyomu araya..allah yardımcın olsun ama defnemin pskolajisi çok etkilenecek bu durumdan fundamya..
malesef cnm
eşim ve ben farklı bankalardayız
o yüzden de onun tanıdığı yok bizim bankada
defne çok etkileniyor işin kötüsü ben daha kötü oluyorum
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

malesef cnm
eşim ve ben farklı bankalardayız
o yüzden de onun tanıdığı yok bizim bankada
defne çok etkileniyor işin kötüsü ben daha kötü oluyorum
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
ayrı bankalardada olsa bi tanıdık bulamazmıki ya mesela kendi bankalarının genel müdürünü tanıyodur muhtemelen bi rica etse anlatsan olayı sonuçta çocuğk için yapar herhalde eşin bunu kıyamamya.

ayrı bankalardada olsa bi tanıdık bulamazmıki ya mesela kendi bankalarının genel müdürünü tanıyodur muhtemelen bi rica etse anlatsan olayı sonuçta çocuğk için yapar herhalde eşin bunu kıyamamya.
araştırıyoruz işte cnm ama lafı geçen birini bulmak çok zor
eşim çok pasif bu konularda hep ben birilerini buluyorum
onun bankada onun sabite geçmesi için bile görüşeceği kişilerin kim olduğunu ben buldum ama eşim o kadar pasif ki onlarla bile konuşmaktan çekiniyor
tek başıma çabalamaktan yoruldum artık

ayyy çok sinir bi durum gerçekten tek başına çabalamak offf ya kv sana anlatmasın bunları bari yasık sanaya eşinede anlatıyom acaba sorsana bakalım defne böyle böyle yapıyomuş biliyomusun diye..

yok cnm eşim aramıyormuş ki bi kaç gündür
o da bana soruyor defne ne yapıyor diye
hoş eşime anlatsa ne farkedecek
eşim de söyle üstadlarına sana dışarı yazmasınlar diyecek
sanki ben çok zevk alıyorum dışarı gitmekten

hadi kv anlamıyo diyecemde eşinde anlamıyosa diyecek bişey yok yani töbe töbe:hey allahımya şimdi defnem babayı göremiyo bide seni göremiyo iyice etkileniyo cnm onu istemediğinizi falan düşünüyo muhtemelen ahhh kimbilir o minicik kafasından neler geçiyo kuzumunya..

Pansuan yapmamis mi katreinur..ben bir kutu antbyotik bir kutu majezkle anca toparladım iki kezde pansuman yaptrp ilac koydurttum ama tam olarak iyilesne iki ayi bulnustu malesef

Ya kizlar bayramdan sonra kres diyorm ya sizce napayim kafam cok karisti.kv yada anne kesinlikle olmaz. Bakici isine de ben alusamadim isinamadm bunalimlardayim kac gündür. ..dr abla var jesinlikle kücük diyo kres icin pofff

sibelcim evet belki kıreş için küçük ama anne ve kv olmaz diyosan istanbul gibi bi yerde bakıcıda çokzor bence cnm ha orda olan biri tavsiyesiyle ola bilir ama ben herhalde orda olsam güvenemezdim..

bilmiyorum ki cnm muhtemelen terkedilme korkusu yaşıyor
düşün yani pazar günü kv lere girmek istemedi çünkü biliyor ki oraya gidince onu bırakıyorum
kv de inat ediyor bana gelmiyor. en azından benim yola çıkacağım gün gelip bende kalsa defne o kadar etkilenmez

Ya kizlar bayramdan sonra kres diyorm ya sizce napayim kafam cok karisti.kv yada anne kesinlikle olmaz. Bakici isine de ben alusamadim isinamadm bunalimlardayim kac gündür. ..dr abla var jesinlikle kücük diyo kres icin pofff
cnm bence kreş
en azındanbir sürü arkadaşı olacak
tanımadığın birine emanet etmek olmaz

slm kızlar yengemız geldı dugunumz vardı pazar dugune gttık eglendık pazardan berı bızde gezıoruz
kıslık domates sos yaptık sıselere gormus ogrenmısde oldum
bıber cızdık ıpe kurutmak ıcın dolaba pırasa semızotu dograyuıp posetlere koydum borek ve yemeklerde kullnmaya
yengemle beraber yaptık cumada koye gıdıoruz
ayy cok mutluyum cok eglencez tatıle gtcez allhım 2gundur ankara cok soguk kıslık uzun kollularını ceketını gıydırdım masala falan coraplar cıktı ortya mecbr allhım bız tatıle gıdebılcezmı cumartsı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…