- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.121
Oh super cnm benum ya nereye gidiyorsunuzslm kızlar yengemız geldı dugunumz vardı pazar dugune gttık eglendık pazardan berı bızde gezıoruz
kıslık domates sos yaptık sıselere gormus ogrenmısde oldum
bıber cızdık ıpe kurutmak ıcın dolaba pırasa semızotu dograyuıp posetlere koydum borek ve yemeklerde kullnmaya
yengemle beraber yaptık cumada koye gıdıoruz
ayy cok mutluyum cok eglencez tatıle gtcez allhım 2gundur ankara cok soguk kıslık uzun kollularını ceketını gıydırdım masala falan coraplar cıktı ortya mecbr allhım bız tatıle gıdebılcezmı cumartsı:)
Gulden tatil gidemeeik bu sene ya offfffhoşgeldin ayşegül ohhh negüzel kışlıklar yapılmış afiyet olsun cnm:
insanın canı soğukta tatile gitmeyide istemio dimi ama düzelir havalar bence cnm inş tatilde güzel geçer.. arada haberdar et bizi:
Kesinlille kres diyorum cnmYa kizlar bayramdan sonra kres diyorm ya sizce napayim kafam cok karisti.kv yada anne kesinlikle olmaz. Bakici isine de ben alusamadim isinamadm bunalimlardayim kac gündür. ..dr abla var jesinlikle kücük diyo kres icin pofff
günaydın sibelcim hayırlısıGunaydin herkeseeee...saolun kızlar ya netlesti kafamda baya yarin gidup kreslere bakcam bi kactane isim aldim.off hayrlusi ....
nil iyi cnm sıkıntı yok ama annanenin tv olayı çok canımı sıkıyo nil çok dikatli tv izliyo ve ben bunu istemiorumdurumum daha ityi olsa bi bakıcı yla daevam ederdim gerçi bizim bakıcıda bakmıyacak artık torunuvar ama n bilmiorum ama tv işi çok kötü seneye zaten allahkısmet ederse kesin yarımgün kıreşe gidecek cnm en azından ozaman tvTavsiye aldim iki kreş. ..yarin bkcsm Inşallah iyi olur. .nil napiyi anneanneyle
kıyamam paşamaya pöff inş iyi olur betülümgünaydın kızlar erdem hala kötü hiç hali yok kuzumun öksürükten yorgun ve kusuyor yemek istemiyor boğazı acıdığı içinbugün gidicez akşam kontrole
funda çok üzüldüm defnemin halina ama sen onun için çalışıyorsun sakın kendini suçlama rabbim en kısa zamanda bi kapı açsın sanada sabit kal kızının yanında
gülden canım nasılsın nil kuzum nasıl
sibel doğru bir karar vermişsin emin ol umarım gönlüne göre bir kreş bulursun
ayakkabı alan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun güzel güzel giysin paşalar prensesler
ayşegül oh ne güzel kışıklar yapılmış gezilmiş valla siz böyle anlatınca keşke evde olsam diyorum
beni naber tatlım eve döndün koşturma başladı sanrım
wavs canım alp nasıl
fatma eren nasıl oldu
songülüm biz hala görüşemedik he
yasmin anneciğinin yanında sanırım umarım anneciği iyidir
katre canım berra nasıl oldu sonuçlar ne zaman cıkıcaktı
özcanan rana nasıl oldu inşallah gecesi güzel geçmiştir
hevin arada ses var ama olmuyo böyle
unuttuğum varsa affola
günaydın tatlımgünaydın herkese ama ama kızlar yaaaa: hiç geçmiş yok neden kimse yokkkiiii
fundacım sanada günaydın cnm:
günaydın tatlımGunaydin herkeseeee...saolun kızlar ya netlesti kafamda baya yarin gidup kreslere bakcam bi kactane isim aldim.off hayrlusi ....
günaydın tatlımgünaydın kızlar erdem hala kötü hiç hali yok kuzumun öksürükten yorgun ve kusuyor yemek istemiyor boğazı acıdığı içinbugün gidicez akşam kontrole
funda çok üzüldüm defnemin halina ama sen onun için çalışıyorsun sakın kendini suçlama rabbim en kısa zamanda bi kapı açsın sanada sabit kal kızının yanında
gülden canım nasılsın nil kuzum nasıl
sibel doğru bir karar vermişsin emin ol umarım gönlüne göre bir kreş bulursun
ayakkabı alan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun güzel güzel giysin paşalar prensesler
ayşegül oh ne güzel kışıklar yapılmış gezilmiş valla siz böyle anlatınca keşke evde olsam diyorum
beni naber tatlım eve döndün koşturma başladı sanrım
wavs canım alp nasıl
fatma eren nasıl oldu
songülüm biz hala görüşemedik he
yasmin anneciğinin yanında sanırım umarım anneciği iyidir
katre canım berra nasıl oldu sonuçlar ne zaman cıkıcaktı
özcanan rana nasıl oldu inşallah gecesi güzel geçmiştir
hevin arada ses var ama olmuyo böyle
unuttuğum varsa affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?