- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.141
ha ha ha ha gülüyorum benbu kvye ya sanki senin elndede sen geçmiyosun töbe töbegünaydın tatlım
erdemi bir an önce dr a götür bence
kusmak önemli bi belirti çünkü
bize de haber ver cnm
cnm defne için çok sıkılıyorum ama yapacak bişey yok ki
elimde olsa zaten bırakmam ama ekmek parası işte
bu arada kv eşime dert yanıyormuş fundaya söyle de sabite geçsin biran önce
canım sorma aynı dertten ben de müzdaribimha ha ha ha gülüyorum benbu kvye ya sanki senin elndede sen geçmiyosun töbe töbe
sibelcim artık büyüdüler bundan sonra vazgeçmeleri daha zor cnm ben akşamları alıp odasında oynatmayı düşünüyorum şahsen yoksa iyic tv izleyecek anneme söylüyorum ama fazllada üzerine gidemiyosunki keşke imkanım olsa ben baksam otv hiç açılmaz ozaman çok isterdim tv izlememesini en azından sadece pepeyi izlesin önceden sadece pepe izleyen nil artık pepe, arımaya, canım kardşimi biliyo akşam bakım küçük ağ izliyodu annem oturmuş oda izliyo aldım tabi ordan hemen..
ohhhh defnem güle güle giyisin annesi benimde bakmam lazım bişeyler artk kışlık bayramdada hava sıcakmı olur soğukmu kestiremiorumkidün akşam iş çıkışı lcw den defneye bayramlık bi kaç parça bişey aldım.çok da uygun fiyata geldi
haberiniz olsun kızlar
2 tane uzun kollu sweat,bir tane kalın kapşonlu hırka, tayt tarzı pantalon, 1 tane kilotlu çorap,2 tane de normal çorap aldım
sen de nilime al canım bişeylerohhhh defnem güle güle giyisin annesi benimde bakmam lazım bişeyler artk kışlık bayramdada hava sıcakmı olur soğukmu kestiremiorumki
nil izliyo cnm oofff ben istemiorum ama işimiz zor gerçekten ben olduğumzamanda bizde tv açılmaz ben nil doğduğundan beri hiç bir dizi izlemiorum desem yalan olmaz sanıroum cnm:ama onlara anlatamıyosun
alıcam cnm bende he he he: işte herkes bizimkadar dikkat etmiyo cnm özellikle eskiler onlar bize dikkat etmedikleri için çocuklarada dikkat etmiolar..sen de nilime al canım bişeyler
ben çok kalın almadım sonbaharlık sweatler aldım
sıcak olursa zaten annemin aldığı ama defnenin daha hiç giymediği tişörtler var
onlardan giydiririm
tv konusu can sıkıcı
ben dizi seyrediyorum ama akşam defne yattıktan sonra
evetya bak sonunda bizde gidecez dimi funda:.kızlar neredesiniz ya
neden kimse yazmıyor
aynen sadece seninle ben varım.kendim çalıp kendim oynuyormuş gibi hissediyorumevetya bak sonunda bizde gidecez dimi funda:.(
Aaa niye öyle bisey olmus ki canim nasil olabiliyor yaniGunaydin kizlqr hepiie gece pek giremedimbozuktum
Kredi karti ektrem gekdi benim kullandigim yurt disindan iki gin atka arkaya alisveris yapilmis ilk dwfa boyle birseu yasadik hemen karto kapattilar bigun itiraz yapilcqk Allahtan buyuk bir miktr degol
e bak maşallah ne güzel uyumuşGünaydın kizlar nasilsiniz
Berra dun aksam 7 de uyudu sabah 6 da uyandi. Simdi tekrar uyudu. Bi cihetle iyi oldu erken uyumasi Ogleden sonra gezmeye gitcez orda uyumaz. Berra iyi betülüm sanirim cuma gunu kontrole gitcez. Sonuclardan biri kaldi. 2 hafta sonra cikacak.
Kizlar tv konusu benim en buyuk derdim. Su an ne yapsam diye öyle çok dusunuyorum ki. Berra gun boyunca izlemek istiyor. Acmayinca da nasil agliyor bağırıyor bi gorseniz hic biseyle oyalanmiyor da unutmuyor dabu konudan cok muzdaribim gerçekten. Elimden geldiğince uzak tutmaya çalışıyorum ama ne kadar basarili oluyorum bilmiyorum. Babasi zaten dayanamayip aciyor hemen pöfff
Canim benim ole diyorsunuz da onlarada hak vermeli gelmisler kac yasina kendinelerine gore duzenleri oyalandiklari seyler varcanım sorma aynı dertten ben de müzdaribim
kv defneye tv seyrettiriyor
neymiş defne tv ile oyalanacakmış o da biraz rahat edecekmiş
haftasonu benimleyken defne hiç tv seyretmiyor.çünkü onunlayken tv açmıyorum.ama kv lerde sabahtan tv bi açılıyor akşam yatıncaya kadar
allahtan defne çok uzun süre tv seyretmiyor çünkü sıkılıyor tv den
ama bu gidişle çocuk saatlerce tv seyretmeyi normal bişey zannedecek
kızlar bu arada defne akşam benimle konuştu hem de uzun uzun
telefonda öyle bir "annem" deyişi var ki anlatamam
kendince günün nasıl geçtiğini,neler yaptığını anlattı
ben de ona onu çok sevdiğimi,onu çok özlediğimi,hep aklımda olduğunu anlattım
aaa cnm geçmiş olsunGunaydin kizlqr hepinizie gece pek giremedimbozuktum
Kredi karti ektrem gekdi benim kullandigim yurt disindan iki gin atka arkaya alisveris yapilmis ilk dwfa boyle birseu yasadik hemen karto kapattilar bigun itiraz yapilcqk Allahtan buyuk bir miktr degol
Bilmiyorum hayatim sanirim netten aisveris yapiliyir ya ondan kaynakli gelistisongülüm günaydın aaaa nasıl yani ya cnm kimyapmış nasıl olmuşki:
Günaydın kizlar nasilsiniz
Berra dun aksam 7 de uyudu sabah 6 da uyandi. Simdi tekrar uyudu. Bi cihetle iyi oldu erken uyumasi Ogleden sonra gezmeye gitcez orda uyumaz. Berra iyi betülüm sanirim cuma gunu kontrole gitcez. Sonuclardan biri kaldi. 2 hafta sonra cikacak.
Kizlar tv konusu benim en buyuk derdim. Su an ne yapsam diye öyle çok dusunuyorum ki. Berra gun boyunca izlemek istiyor. Acmayinca da nasil agliyor bağırıyor bi gorseniz hic biseyle oyalanmiyor da unutmuyor dabu konudan cok muzdaribim gerçekten. Elimden geldiğince uzak tutmaya çalışıyorum ama ne kadar basarili oluyorum bilmiyorum. Babasi zaten dayanamayip aciyor hemen pöfff
Sagolasin arkadasi Aynen cnm ole dusunuyoruzaaa cnm geçmiş olsun
nasıl olmuş ki? büyük ihtimalle kart kopyalama yapılmış
ya haklısın ama ben izlemeyince bana garip geliyorCanim benim ole diyorsunuz da onlarada hak vermeli gelmisler kac yasina kendinelerine gore duzenleri oyalandiklari seyler var
Bizim aras ta defne gibi pek izlemiyor tv oepe ve canim kardesim seviyor sadece
ama bisimde tv gin biyu acik esim vaf yaren var evlwrimiz sadece onlarim yasadigi ortam degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?