2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oh masala nasil dinlendin kimbilie sende:)
Cnm sizin evde tv yoktu sanli yanlis mi hatirladim yada kullanmiyormuydunuz

Sagolasin arkadasi Aynen cnm ole dusunuyoruz
karti pakattik hemen
nettw daha guvenli bir alisveria varmi acaba?
valla cnm ben de kredi kartı ile alışveriş yapıyorum
bir de bkm(bankalar arası kart merkezi) nin bi sistemi var
bir kere o raya kullanmak istediğin kartı tanımlıyorsun ondan sonra alışveriş yaparken bir daha o kart bilgilerini girmene gerek kalmıyor
ama ben o sistemi denemedim.istersen bi araştır.

Bizimkide ole cnm ayni
Simdi sen aksam daha az bir zaman gecirdigundwn burde ona karsi ozlem fatkli oldugundan dedigunu uygulayabilirsij cnm
ama kv nin farkli gelisebilir birde o yas gribu tv ye duskun oluyor annemin planlidir baktiklari bile haha

ama bizimki çok oluyo songülümya olur olmaz programlar izleniyo benim hoşuma gitmiyo nil uyuyunca izlesin yada akşamları ben nili hiç bırakmıorum ama ilerisi kötü oluyo cnm bide nil okadar dikkatli izliyoki anlatamam bak arasım öyle izlese inan sende rahatsız olursun

Canim o sistem guvenlimi

Canim o yonce hakli olabilirsin defne aras gibu bakmadigu icin o yorumu yaptim
ama annemi xusunuyorum ole bir ortam olsa oda annen gibi olur seviyor kadim yahu

Bizimkide ole cnm ayni
Simdi sen aksam daha az bir zaman gecirdigundwn burde ona karsi ozlem fatkli oldugundan dedigunu uygulayabilirsij cnm
ama kv nin farkli gelisebilir birde o yas gribu tv ye duskun oluyor annemin planlidir baktiklari bile haha
ay sorma kv bütün işlerini tv deki programlara göre ayarlar
sabahtan bütün işlerini bitirip kadın programlarına bakmaya başlar,ardından da evlendirme programları gelir

Canim o sistem guvenlimi
cnm ben hiç kullanmadım ama kullananlar güvenli diyor
hatta tv de bununla ilgili kamu spotu yayınlanıyordu bi ara
sen bi araştır istersen
ben genelde düşük limitli kartımı kullanıyorum internette
ya da internet bankacılığı kullanıyorsan alışveriş yapacağıntutar kadar sanal kart oluşturup onunla alışveriş yapabilirsin.

Bem mutlaka bakarim ektreme Allahtab 150 tl gibi bir rakam yillarodde boyke birsey gelemedi basima
Neyse kart kapanmadan aldim ayakakabilro hehe
bak mutlaka kontrol edin ekstreleri
ben internet bankacılığından ve bankanın kendi sisteminden mutlaka kontrol ederim bikaç günde bir
bazen bankalar yanlışlıkla da borç yansıtabiliyor.böylelikle hemen itiraz edebilirsiniz

Evet evet Allahtan mutlaka bakarim tektek ilk deda olsu
Henen oncekilerede naktim uok
sanal karti betus ye soykedi esim arastirsun
kartumizin mimiti oldukca yuksek cunku

Vanim paypal ne oluyor
O harcama karsisinda paypal yazuyir

Vanim paypal ne oluyor
O harcama karsisinda paypal yazuyir
canım PayPal, internet üzerinden çalışan online bir ödeme sistemidir. Kredi kartı kullanarak veya kullanmayarak, internet üzerinden güvenli alışveriş yapılmasını ya da istenilen kişiye sadece bir e-posta adresi aracılığıyla para yollanmasını sağlar.
ama ben çok güvenmiyorum paypal sistemine
bana göre BKM daha güvenli geliyor

ekstre de öyle yazıyorsa demek ki paypal kullanılarak yapılmış o harcamalar.bu da kartının kopyalandığı anlamına geliyor.çünkü sen o sistemi kullanmıyorsun.kartı kopyalayan kişi o sistemi kullanarak senin kartınla harcama yapmış

ayyy nasıl yapıyolar bunuya bende hep bakıorum ekstralara ama bundan sonra daha dikkat tabi peki songülümün maduruyetini banka ödüyecekmişimdi fundam..

ayyy nasıl yapıyolar bunuya bende hep bakıorum ekstralara ama bundan sonra daha dikkat tabi peki songülümün maduruyetini banka ödüyecekmişimdi fundam..
valla cnm ödeyip ödememe bankadan bankaya göre değişir
ama muhtemelen öderler diye düşünüyorum
sonuçta güvenlik önlemlerini almak bankanın sorumluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…