- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.161
Oh masala nasil dinlendin kimbilie sende:)Günaydın kizlar nasilsiniz
Berra dun aksam 7 de uyudu sabah 6 da uyandi. Simdi tekrar uyudu. Bi cihetle iyi oldu erken uyumasi Ogleden sonra gezmeye gitcez orda uyumaz. Berra iyi betülüm sanirim cuma gunu kontrole gitcez. Sonuclardan biri kaldi. 2 hafta sonra cikacak.
Kizlar tv konusu benim en buyuk derdim. Su an ne yapsam diye öyle çok dusunuyorum ki. Berra gun boyunca izlemek istiyor. Acmayinca da nasil agliyor bağırıyor bi gorseniz hic biseyle oyalanmiyor da unutmuyor dabu konudan cok muzdaribim gerçekten. Elimden geldiğince uzak tutmaya çalışıyorum ama ne kadar basarili oluyorum bilmiyorum. Babasi zaten dayanamayip aciyor hemen pöfff
valla cnm ben de kredi kartı ile alışveriş yapıyorumSagolasin arkadasi Aynen cnm ole dusunuyoruz
karti pakattik hemen
nettw daha guvenli bir alisveria varmi acaba?
Bizimkide ole cnm ayniya haklısın ama ben izlemeyince bana garip geliyor
tv yerine defnenin eline oyalanacağı bişey verse de oturtsa bence daha mantıklı olur
yani sonuçta yine ona dinlenme vakti kalır
ama diyorum ya allahtan defne tv ile çok ilgilenmiyor
lelikoyu çok seviyor,canım kardeşime bakıyor
başka da izlemekten sıkılıyor
Canim o sistem guvenlimivalla cnm ben de kredi kartı ile alışveriş yapıyorum
bir de bkm(bankalar arası kart merkezi) nin bi sistemi var
bir kere o raya kullanmak istediğin kartı tanımlıyorsun ondan sonra alışveriş yaparken bir daha o kart bilgilerini girmene gerek kalmıyor
ama ben o sistemi denemedim.istersen bi araştır.
Canim o yonce hakli olabilirsin defne aras gibu bakmadigu icin o yorumu yaptimama bizimki çok oluyo songülümya olur olmaz programlar izleniyo benim hoşuma gitmiyo nil uyuyunca izlesin yada akşamları ben nili hiç bırakmıorum ama ilerisi kötü oluyo cnm bide nil okadar dikkatli izliyoki anlatamam bak arasım öyle izlese inan sende rahatsız olursun
Bem mutlaka bakarim ektreme Allahtab 150 tl gibi bir rakam yillarodde boyke birsey gelemedi basimaallah allah offf insan alışverişede korkacak iyi farketmişsin songülüm..
ay sorma kv bütün işlerini tv deki programlara göre ayarlarBizimkide ole cnm ayni
Simdi sen aksam daha az bir zaman gecirdigundwn burde ona karsi ozlem fatkli oldugundan dedigunu uygulayabilirsij cnm
ama kv nin farkli gelisebilir birde o yas gribu tv ye duskun oluyor annemin planlidir baktiklari bile haha
cnm ben hiç kullanmadım ama kullananlar güvenli diyorCanim o sistem guvenlimi
bak mutlaka kontrol edin ekstreleriBem mutlaka bakarim ektreme Allahtab 150 tl gibi bir rakam yillarodde boyke birsey gelemedi basima
Neyse kart kapanmadan aldim ayakakabilro hehe
Evet evet Allahtan mutlaka bakarim tektek ilk deda olsubak mutlaka kontrol edin ekstreleri
ben internet bankacılığından ve bankanın kendi sisteminden mutlaka kontrol ederim bikaç günde bir
bazen bankalar yanlışlıkla da borç yansıtabiliyor.böylelikle hemen itiraz edebilirsiniz
Ya paypal ben duydum ama ne bilmuyirkmevet songüülüm bende o sistemi biliorum bide palpal diye bişeyvar bkm ikisi aynı galiba..
Vanim paypal ne oluyorbak mutlaka kontrol edin ekstreleri
ben internet bankacılığından ve bankanın kendi sisteminden mutlaka kontrol ederim bikaç günde bir
bazen bankalar yanlışlıkla da borç yansıtabiliyor.böylelikle hemen itiraz edebilirsiniz
Haha baba cok tanidikgeldi:)ay sorma kv bütün işlerini tv deki programlara göre ayarlar
sabahtan bütün işlerini bitirip kadın programlarına bakmaya başlar,ardından da evlendirme programları gelir
canım PayPal, internet üzerinden çalışan online bir ödeme sistemidir. Kredi kartı kullanarak veya kullanmayarak, internet üzerinden güvenli alışveriş yapılmasını ya da istenilen kişiye sadece bir e-posta adresi aracılığıyla para yollanmasını sağlar.Vanim paypal ne oluyor
O harcama karsisinda paypal yazuyir
sanırım o yaş grubunun genel yapısı :)Haha baba cok tanidikgeldi:)
valla cnm ödeyip ödememe bankadan bankaya göre değişirayyy nasıl yapıyolar bunuya bende hep bakıorum ekstralara ama bundan sonra daha dikkat tabi peki songülümün maduruyetini banka ödüyecekmişimdi fundam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?