2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayyy nasıl yapıyolar bunuya bende hep bakıorum ekstralara ama bundan sonra daha dikkat tabi peki songülümün maduruyetini banka ödüyecekmişimdi fundam..
canım o kadar rahat yapıyorlar ki
geçen bi inceleme geldi elime
istanbulda 2 ayrı şubenin atm sinde kart kopyalama eylemi yapılmış
atm lere kopyalama aparatı yerleştirip oradan müşterilerin bilgilerini çalıyorlar
bizim banka bu aparat takıldığında uyarı veren bi yazılım geliştirmişti.ama hırsızlar bu yazılımı aşacak bi aparat geliştirmişler
bir sürü müşterinin zararı oluştu ve banka faiziyle geri ödedi
hepsini teker teker hesapladım
kamera görüntülerinden işlemi gerçekleştirenleri tespit edip polise şikayet ettik
işin ilginç yanı suçlulardan ikisi yabancı uyruklu
yani hırsızlar kafaya koysun yeter

ayyy allahım korusun böyle kötü niyetli insanlardan bizi..

slm kizlar masalcik uyuo yengemiz dun akrabasina gitti orda kaldi bgun gelir sanirim
bende yenek yaptim yatcaktim masal uyuoken bi bakayim size dedim
tv konusulmus evet baktirmmake gerek ama ercekten gune sabah 8de bSladgini dusunrsen butun gun isin gucun yok evdesin kv veya ananne tum gun cocukla oturup oynayamaz ki mecbr tv acar cocugun onune bisey verse diosunuz ama cocukda tek basina kisa sure oyalanir yine kv veya ananeye gider dolayisiyla tv izler
bence cok takilmayin bunun icin annenize yada kv ye yada bakiciya laf soylemeyin zaten siz yeterince ilgileniyosunuz guvenli elde cocugunuz iciniz rahat ee tv de olsun artik napcaksiniz uzulmeyin bunun icin bence
bizde de tum gun acik ben izlerim nekadr masalla aktivite yapsamda biyerden sonra sikilip aciyoum tv yi ama masal hic bakmaz mesela ama baksada acardim sanirim inanin evde vakit gecmio

hoşgeldin cnm
ayşegülcüm ben hiç izlemesin demiorum ama bütüngün açık olmasını ve nilinde izlemesini istemiorum nilde dikkatli bişekilde izliyo şimdisen masalın nekadar izleyip izlemediğini biliyosun mesela oyüzden rahatsın ama ben neleri izlediğini bilmiorum mesela ben evde denk gelirsem özellikle silahlı vurdulu kırdılı sahneler gelirse hemen kapatıyorum annemde izlese eşimde ama şuanda bilemioruz ve tekrar söylüyorum yani çizgi filimde olsa ben çocuğumun sabahtan akşamakadar tv izlemesini istemiorumki bununla iglili çok citi araştırmalarvar
ha diyecen ozaman evde otur çocuğuna bak ama inan bunu yapmayı çok isterdim keşke madiyat iyi olsada yapsam ama işte malesef hiç bişey dört dörtlük olmuyo

Gecmis olsun songul ablaa iyi farketmissin en azından. .
Funda gözüm korktu yaa ay atmye kart sokasim gelmez sindi...
Gulden o dedigini yapmayi bende cok isterdm kızıma kendm bakyim dogrumla yanlisimla ama olmuyo malesef

KIZLAR AKLIMA TAKILDI yasemin ne yaptı acaba?
annesi ne durumda?
bugün nuray,beni,wavvs,fatma,özcanan da girmedi siteye
acaba ne oldu

Kızlar selamlar hepinize
sabahtan pazara gittik domates aldim yaseminin tursuyu yapacağım bugün
elifinde tv izlemesine izin vermiyorum çok duskun bizimkide ne bulsa izler ayirt etmez çok miziklanirsa trt çocuğu açıyorum bi yarım saat falan İzletiyorum Mecburen Yoksa bazen hiç bişeyle durmuyor

hoşgeldin cnm
demek sizde de tv düşkünlüğü var
allahtan defnenin yok ama bu gidişle olacak gibi

fundacım yaseminim iyi ama ailecek gırip olmuşlar cnm
evet kimse gelmiyo bizde terkedicez artık onları dimi:):)
nurayım hoşgeldin cnm diorumya cnm bnilde okadar izlemesini sorun etmiorum zaten ben ama bizimki aşırıya kaçıyo malesef nezaman arasam tv çalıyo bende bunu istemiorum geçen

Selam kızlar ben anca gelebildim
adli tatil bitti baş kaşınmıyor yahu:)
betül çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah tez zamanda iyileşir erdem
katre annene çok geçmiş olsun diş ağrısı en küçük kabir azabı diye bilirim çok ağrılı Allah şifa versin inşallah
fundam yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu ya anne kapıda bekliyo tabi gerçekten çok zor çalışan anneye ve çocuklar git gide büyüyo artık herşeyin farkındalar
tv konusunda benim değil rananın tercihi çünkü pepe den vazgeçtik artık niloyaya bakıyoruz bi de can'a başkasını izlemiyo gidip kapatıyo biz de izlemeyelim diye ama sıkılınca anne niloya aç diyo ben de açıyorum o da izliyo ama ben de bak niloya diyorum ezberlemiş mete falan var can ın kardeşi meryem var onlar çıkınca meryeeem meteee diyo bi de can da bi şarkı var şıp şıp şıp yağmur yağıyo onu ezberledik onu söylüyoruz :) sabahtan akşama kadar tv ye karşıyım ben de bilmiyorum bakıcıda ne yapıyolar Allah'a emanetler evde akşam gelince açmıyoruz ama çizgi film saatleri gelince onları açıp bakıyoruz ailecek

bu arada ben ve rana dün akşam saat 10 da bi yattık sabaha kadar ikimizden de ses çıkmamış :) dinlenmiş ve mutlu olarak uyandık biraz da izin sonrası ataktı herhalde ağlamaları yine eski düzene döndüğümüzü anladı herhalde sesini çıkarmadı bu gece

hoşgeldin cnm izin dönüşü zor olmuştur
demekki rana da defne ve aras gibi çok tv seyretmiyor.
gerçekten allaha emanetler
CNM çok zor gerçekten defneden uzakta olmak.ama mecbur başka çarem yok şimdilik.dün akşam yine uyumamış.kv yi tekmeliyormuş.kuzum ya

Hayırlı gunker kızlar
Gıremedım ıkı gundur dun temızlık vs bugun mısafırlerım vardı kahvaltıya anca musaıt oldum yatabılırsem yatıcam sımdı kızlar uyanmadan
Galıba hasta oluyorum bogazım cok kotu agrıyo vucut ıflas ettı batadır olmamıstım boyle ıns ılerlemez..
Songul gecmıs olsun ıyı farketmıssınız...
Tv konusu karısık bıraz buyukler gercekten oyle keske ızlemeseler ama ızlemeden vakıt gecmez onlara
Nıda da bıkac cızgı fılm dısında acık olsada bakmaz

• Kimler geldi bakalim cnm kahvaltiya
  • ay bu noktalama nerden gekdi simdi anlamafim
  • arasta yeni uyudu bende uyusammiki acaba diye dusundum bak kiskandimmi ne hah

Bu arada gecmis olsun cnm bu ara cok kostirdun vucut isyanlarda

Guldencim nil in cok dikkatini cekiyorsa annemle konusmalisin mutlaka kuzenimin dr u ozelleikle tv konusunda uyarmis bu havale durumundan dolayu

Bemde okadar cok takilmiyorum dedigim gibi yaren esim aksamlari ben uzun sureli tv acik aras bakmiyor o ayri tum gun kilitlense onlemini alirim tabi

• Kimler geldi bakalim cnm kahvaltiya
  • ay bu noktalama nerden gekdi simdi anlamafim
  • arasta yeni uyudu bende uyusammiki acaba diye dusundum bak kiskandimmi ne hah
Nası yaptın kız bunu tarıf verır gıbı olmus:)
Kahvaltıya gorumcem eltım arkadaslar vardı..
Kıskanma yatamadım ben beyza uyandı canı yogurlu makarna cekmıs onu yapıverıyorum sımdı:)
Vucut ısyanlarda gercekten ıyı bı dınlenmem lazım benım ama nerdeee mınnoslardan

Ay iyi ozaman bende yatmayom bari:)
Ay sizun orasi kucuk bir turkiye olmus herkez orada yahi nasil guzel
ben kalabalikta kahvaltiya bayiliyorum normalde cay sevmem ama sabah kahvalti sonradi limonlu cayimida icerim oh
Bebeleerle dinlenmek zor cnm insalla onlarada gecmeez

Aynen esımın butun aılesı burda zaten
tek eksısı bız boyle almanca ogrenemıyoruz:)
Bende normalde kahvaltı yapmayı sevmeyen bırıyım ama kalabalıkta guzel oluyo dedıgın gıbı..
Ay ıns gecmez yenı atlattılar zaten beyzada az kırıntıları var bıle sogan suyu verıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…