- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.201
Him oh me guzek ben cok severim boyl e aile iliskilerini ama malesef esimin tarafi cok kisitliAynen esımın butun aılesı burda zaten
tek eksısı bız boyle almanca ogrenemıyoruz:)
Bende normalde kahvaltı yapmayı sevmeyen bırıyım ama kalabalıkta guzel oluyo dedıgın gıbı..
Ay ıns gecmez yenı atlattılar zaten beyzada az kırıntıları var bıle sogan suyu verıyorum:)
Her aılede oluyo cnm anlasmazlıklar bızımkılerde de var maalesef bır bırlerıyle konusmayan ama ben hepsıyle ıyı olmaya calısıyorum olculu mesafede:) napcanHim oh me guzek ben cok severim boyl e aile iliskilerini ama malesef esimin tarafi cok kisitli
Kp kendi tarafiyla hep kus zateb
ay beyzacik hasta ommasa bari
Aynen cnm benimHer aılede oluyo cnm anlasmazlıklar bızımkılerde de var maalesef bır bırlerıyle konusmayan ama ben hepsıyle ıyı olmaya calısıyorum olculu mesafede:) napcan
Eltinlerinde azalmistir gunleri..
Kucuk cocukla zor oluyo gercekten ama seneye kalmaz unutuluyor onlar, tekrar izin planlari yapiliyor:) hele eltinin ailesi tr deyse.. Nida uyandi cikmak zorundayim zira bu gunlerde fazlasiyla tel duskunu oldu ben vermiyorum ama ablsmlarin o tarafta akrabalar falan verdi sagolsunlar nasil unutcaz bilmemAynen cnm benim
az kaldi
pazar donuyorlar
cok zorlu oldu buvtaz onlar icin cocuklar cok huzursuz du artik buyuyene kadar gelmices diyorlar
Teşekkür ederim canım benim yarin zaten yıldönümümuz ben erken kutladim:)Katreinur evlilik yildonumunuz kutlu olsun cnm nice senelere sevdiklerinle ins.
Girmedigim icin unuttum yazmayi..
Evet canım begendi şaşırdı. Yani anladığım kadariyla hosuna gitti.Eşin süpriz begendi mi peki Katreinur ne tepki verdi
Tesekkur ederim canimSongül canim sabah çıkmam gerekti yazamadim. Gecmis olsun canim ya uzuldum kart olayına.
Keten ayakkabilari da aldin mi. Ben spor bulamadim onlardan aldim biri 22 biri 24 numara. Inşallah olur bakalım. Merakla bekliyorum
Idare eder canım 10 soru yetistirememis. O yuzden biraz tereddutluyuz. Su an icin 55 puan almasi yeterli. Aslinda daha yüksek istiyorduk. Ileride tekrar çalışmaması icin. Ama simdi 55 alsa yeter diyoruz. Sonucu bekliyoruz heycanla.Katreinut esinun sinavi nasil gecmus
Günaydın tatlım neden uyandı kiHerkese günaydın kizlar
Berra yine cok sık uyanip uykumu kaçırdı. Cok uykum var aslinda ama uyuyamiyorum böyle yapinca. Azi dis tam çıkmamış ondan mi böyle yapıyor bilmiyorum
Ben de evde giydirme niyetiyle aldim ama bakalım. 24 u belki yazin disarida giydirebilirim. Kışın burada ciddi manada ihtiyac oluyor evde de gezmede deTesekkur ederim canim
senle konustuktan sonra iki yanede keten eklettim ikididr 24 numara birini disarida birini evde giyer diye dusundim
bu arada esinin tepkisine sevindim cnm
Arada böyle yapıyor canim. Emmek icin uyanıyor. O Emip uykusuna dvm ediyor ama benim uykum kaciyor ozellikle bu saatlerde sik uyanirsa bi daha uyuyamiyorumGünaydın tatlım neden uyandı ki
Sen nasilsin canim konustun mu defneyle nasilmisGünaydın kızlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?