2012 kasım bebekleri büyüyor..

Sen nasilsin canim konustun mu defneyle nasilmis
Ben de iyiyim canım
Aksam çok az konuştu benimle.
Kv isyan etti. "Her yerim ağrıyor. Kalcam ağrıyor. Oturup kalkamiyorum." Dedi. Ben de ters bir hareket mi yaptın dedim. Cevap: ne ters hareketi? Gece gündüz uyumuyorum. Defne sürekli kucağımda. Evdeki lere kahvaltı hazırla yemek yap ,ev işi çocuk yoruldum yeter artık.

Dedi. Yani kv artık baskı kurmaya başladı bana. Sanki elimde. Kv abartmayi sever. En ufak bişey de hastalık çıkarır. Dr a git parasını ben veririm diyorum yok gitmem diyor. Çünkü gerçekten hasta değil. Hasta olunca hemen Dr a koşar. Tek derdi beni bunaltmak

Fundcm sık dişini sabrin sonu Selamet derler yaa..hayırlısı cnm kv ne hiic acimiyirm ama defnm icin zor gerçekten. .biran once kurtulun inşallah

Katrenur cnm mrryemde böyle zirt pirt uysniuidu azick emip uyuuodu ama olan bana oluyodu tabi. Sutten kesince rahatldm valla.bi sikinyisi yoksa bi kere ya kalkiyi ya kslkmiyo....sende kessrn mi acep......annen nasil oldu buarsda

günaydın kızlar biz hala kötüyüz erdemi dün akşam dr a götürdük boğazlar devam ediyo kulaktada başlamış iltihap oda öksürük yapıyormuş çok kötü öksürüyor kuzum dün gece uykusunda öksürürken kusmaya kalktı yanımıza almıştım çok şükür hemen müdahale ettim kuzumu Allah korudu çok korktum ama yalnız olsaydı ya boğazına kaçsaydı öyle yani kusup biraz balgam çıkardı kısmen daha rahattı uyumaya çalıştı ama çok halsiz keyifsiz

herkese günaydın
katre evlilik yıldönümüz kutluolsun daha nice yıllara eşinle berrayla birlikte mutlu yıllar inşallah :)
bu arada emmeden kes valla çok rahat bu gece rana bi kere kalktı o da susamış su verdim uyudu sabah ta kuş sesi duymuş cik cik diye uyandı sekizde :)
fundacım kv nin dediklerine kulak tıka ama sırf bunaldığı için defneyi de bunaltıyo galiba ya dönüş ne zaman
songülüm rana iyi bizim meşhur gazımızmış meğer ama soğuyunca havalar kaptı demekki artık daha dikkatliyiz
betül valla dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden Rabbim dermansız dert vermesin inşallah tez zamanda iyileşir
beni__ canım geçmiş olsun inşallah ilerlemez

kızlar ya bizim bakıcının eltisinin kızı vardı ya nisa cık 10 aylık daha geçenlerde bayılmış doktora götürmüşler ya havale ya da epilepsi başlangıcı demiş doktor bugün beyninden eeg mi bişey çekecekler 18 inde de mr a girecek dua edin bişey çıkmasın

benicim bukadar yoğunluğa vicut isyan edio cnm:
özcenanım çok geçmiş olsun inş bişey çıkmaz.
katreynurum günaydın bencede artık yavaştan kesmek lazım:tabi karar sizin..
bbetülüm çok geçmiş olsun cnm pöff toparlar biran önce erdem paşam antibiyotik kullanıyomuydunuz cnm. yoksa şimdi mi başladınız..
fundam günaydın cnm seni bunaltıp ne geçecekki eline ben onu anlamıorum.sibelcim sanada günaydın:
dilek girmiyosun yine bayağdır cnm haberdar et bizi helinve cvrde öyle tabi:
yaseminim iyileşmiştir inş baklım yazıcam bugün.
songül, fatma, nuray, ayşegül daha unuttuğum varsa af ola kızlar herkese günaydın...

kızlar kafamı kurcalıyan bişey var
akşam farkettim nil cümle kurarken 3 4 cümlede dikkatimi çekti özellikle kekeledi sizin bebişlerdede varmı böyle bişey ay çok canım sıkıldı
örneyin bi cümleyi yazayım
eylül ablam okula gitti anne diyecek 4 5 defa eylül eylül diye tekrarlayıp öyle cümleyi söyledi pöffff.(

Gunaydin canlarim nasilsiniz uzun zaman oldu gelemedim kusura bakman iki hafta izinsiz calistim bugun izinliyim cok sukur bizde hersey cok iyi allaha sukur esim artik cok cok daha iyi ama efe ben ise basladim baslayali cok mizirdak oldu surekli aliyor birsey istiyor esim cok zorlaniyor insallah geciccidr sizdede varmi bu durumlar sizler nasilsiniz canlar prens ve prensesler iyilerdir insalla

günaydın cnm
zaten başka çarem yokki
inşallah en kısa zamanda sabit işim olur

geçmiş olsun cnm benim
çok üzüldüm erdemime
rabbim tez zamanda şifa versin

günaydın canım
canım ya çok üzüldüm
inşallah ikisi de değildir canım benim ya
allah şifa versin

cnm kulak tıkamaya çalışıyorum ama işte ben zaten zorlanıyorum.evimden, yavrumdan uzakta olmak canımı yakıyor, iş desen zaten stresli.bir de o beni bunaltıyor.

cnm kv hiç çalışmadığı için el işinde çalışmak ne kadar zor anlamıyor.o zannediyor ki benim tek lafımla işten erken çıkabilirim,istediğim yerde görevlendirilebilirim,istediğim an izin alabilirim zannediyor.
ama öyle bişey yok.

canım bence normal kafasını tam toparlayamamış olabilir

hoş geldin cnm
facede de fotoğrafınıza bayıldım maşallah size

beni cnm geçmiş olsun
dikkat et kendine
hem vücut halsiz düşünce hem de hava değişimleri etkilenmiştir

Özcanan sagol canım teşekkür ederim.

Memeden ayirma konusu da annemlerin yanina gidince inşallah kizlar. Kendim yapamam gibi geliyor. Cok sık emmek istiyor berra oyalamam zor olacak kendi başıma. 1 aydan az kaldı. Son zamanlarin keyfini çıkarıyoruz artık.

Fundacim kv deye de hak veriyorum tabi seni bunaltmasi yanlış ama defne durmuyorsa seni ozluyorsa zor bakmak gerçekten bi de gece gündüz. Ben kendi cocuguma bakarken bunaldigim cok zamanlar oluyor yaşlı insanin bakmasi kolay değil. Şahsen benim kendi annem bu sekilde bakabilir miydi bilmiyorum. Sevmesine cok aşırı seviyorlar ama bakmak zor canım. Peki diger calisanlar nasil yapiyor onlarin cocuklarina kim bakiyor merak ettim

Betülcüm rabbim şifa versin erdem paşaya kiyamam kuzuma

Guldencim bence normal canim nilin konusmasi. Kiz o kadar kelimelik cümle kuruyor da daha ne istiyorsun:) ne söyleyeceğini toplayamadi icin tekrarlamis olabilir

katreynurum bilmiorum cnm nil uzun zamandır cümle kuruyo ama akşam özellikle dikkatimi çekti cnm 3 4 cümle kurarken takıldı bilmiorum ama sıkı takipteym bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…