- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.241
zaten kolay demiyorum cnm benimÖzcanan sagol canım teşekkür ederim.
Memeden ayirma konusu da annemlerin yanina gidince inşallah kizlar. Kendim yapamam gibi geliyor. Cok sık emmek istiyor berra oyalamam zor olacak kendi başıma. 1 aydan az kaldı. Son zamanlarin keyfini çıkarıyoruz artık.
Fundacim kv deye de hak veriyorum tabi seni bunaltmasi yanlış ama defne durmuyorsa seni ozluyorsa zor bakmak gerçekten bi de gece gündüz. Ben kendi cocuguma bakarken bunaldigim cok zamanlar oluyor yaşlı insanin bakmasi kolay değil. Şahsen benim kendi annem bu sekilde bakabilir miydi bilmiyorum. Sevmesine cok aşırı seviyorlar ama bakmak zor canım. Peki diger calisanlar nasil yapiyor onlarin cocuklarina kim bakiyor merak ettim
Betülcüm rabbim şifa versin erdem paşaya kiyamam kuzuma
Guldencim bence normal canim nilin konusmasi. Kiz o kadar kelimelik cümle kuruyor da daha ne istiyorsun:) ne söyleyeceğini toplayamadi icin tekrarlamis olabilir
bizde iyiyiz cnm ceydacığa kim bakıck yine kvmihosbuldum canım ıyıyım Allaha şükr ceydacıkta ıyı masallah sızler nasılsınız ne var ne yok
hoşgeldin cnmgunaydin hanimlar nasisiniz dondum sonunda
günaydın dilekçim öyle arada oluyo cnm böyle
zaman zaman sen işe başladığın içinde yapıyodur biraz alışk değil ..
Hosbulduk canim cok tesekkur ederimhoş geldin cnm
facede de fotoğrafınıza bayıldım maşallah size
Cnm yarende boyle bir dinem gecirdi fakat 3 yasindaydikatreynurum bilmiorum cnm nil uzun zamandır cümle kuruyo ama akşam özellikle dikkatimi çekti cnm 3 4 cümle kurarken takıldı bilmiorum ama sıkı takipteym bakalım..
Nasilsin cnm nasil gidiyor os hayati efecik nasilInsallah canim bizde oyle dusunduk bugun mesala cok mutlu ve uyumlu
Sen nasilsin canim nilim nasil
Katreinur az kaldi ve bemn cokmutsusumÖzcanan sagol canım teşekkür ederim.
Memeden ayirma konusu da annemlerin yanina gidince inşallah kizlar. Kendim yapamam gibi geliyor. Cok sık emmek istiyor berra oyalamam zor olacak kendi başıma. 1 aydan az kaldı. Son zamanlarin keyfini çıkarıyoruz artık.
Fundacim kv deye de hak veriyorum tabi seni bunaltmasi yanlış ama defne durmuyorsa seni ozluyorsa zor bakmak gerçekten bi de gece gündüz. Ben kendi cocuguma bakarken bunaldigim cok zamanlar oluyor yaşlı insanin bakmasi kolay değil. Şahsen benim kendi annem bu sekilde bakabilir miydi bilmiyorum. Sevmesine cok aşırı seviyorlar ama bakmak zor canım. Peki diger calisanlar nasil yapiyor onlarin cocuklarina kim bakiyor merak ettim
Betülcüm rabbim şifa versin erdem paşaya kiyamam kuzuma
Guldencim bence normal canim nilin konusmasi. Kiz o kadar kelimelik cümle kuruyor da daha ne istiyorsun:) ne söyleyeceğini toplayamadi icin tekrarlamis olabilir
Sen takipte ol canimdilekçim nil iyi cnm şu takılması benimde kafama takıldı cnm annem bugün yok diyo cümle kuruyo ama takılmasdı sen büyütüyosun diyo anneme söyledim bugün biraz özel ilgi göster oynayın parka gidin dedim bakalım
songülüm günaydın cnm 3 yaş sonrası normal tanıdığım birkaç arkadaşımında öyle oldu ama bizim için daha erken diye düşünüyorum ama gerekirse bir pedegok fikri alıcam yada ekimde randevu ala bildik gittiğimiz proftan ona danışıcam bakalım..
Merhaba canim nasilsin bakalimgunaydin hanimlar nasisiniz dondum sonunda
Olabilir cnm bende yaren icin arastirirkem ortam drgisikligi yaziukrdi bizde tasinmistik o sirasongülüm benimde aklıma geldi nil cici annen gelsinmi sana baksınmı dedim hayır annanem diyo ama bakıcımız 1 ay kadar torunuyla baktıya nile acaba ondan ola bilirmi diye düşünüyorum kendi kafasında mehmete bakıyo beni bıraktı diyo ola bilir..
cnm yazıyoda bukadar küçük olmasıyla ilgili bişey yazmıyo işin garip yanı o:Olabilir cnm bende yaren icin arastirirkem ortam drgisikligi yaziukrdi bizde tasinmistik o sira
Netten de bakarsan ole yaziyor cnm
iyiyiz şükür cnm özlem çekmek haricindeHosbulduk canim cok tesekkur ederim
Nasilsin fundam defnem nasil
cnm belki de bakıcısını hatırlatacak şeyler yapmasanız nasıl olur?songülüm benimde aklıma geldi nil cici annen gelsinmi sana baksınmı dedim hayır annanem diyo ama bakıcımız 1 ay kadar torunuyla baktıya nile acaba ondan ola bilirmi diye düşünüyorum kendi kafasında mehmete bakıyo beni bıraktı diyo ola bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?