2012 kasım bebekleri büyüyor..

zaten kolay demiyorum cnm benim
tabi ki bi çocuğa bakmak kolay değil
ama benim kızdığım nokta:benim elim kolum bağlı,işle ilgili yapabileceğim bişey yok.kimse benim emrime göre çalışmıyor tam tersine ben üstlerim ne derse ona göre çalışıyorum.kv ise sanki herşey benim elimdeymiş gibi beni bunaltıyor.ben zevk almıyorum evimden uzakta kızımdan uzakta kalmaktan.sanki ben evime gelmek istemiyormuşum gibi durmadan şikayet ediyor.eşime beni tanıyan herkese şikayet ediyor. hastalık uyduruyor.ben buna kızıyorum.o istiyor ki ben her gün 170 km yolu gelip gidiyim.ya ben de insanım. o kadar yol beni ne kadar yorar farkında bile değil.ama kendi 20 km yol gidiyor öldüm bittim diyor.defne sürekli kucak isteyen bi çocuk değil.ama defne hiçbir yere dokunmasın, bişey dağıtmasın diye sürekli kucağına alıyor sonra da kollarım ağrıyor defne yüzünden diye şikayet ediyor.bana şunu getir,bunu getir,oranuın şunu meşhurmuş diye sipariş verip ben istediklerini kasalarla,kilolarla alırken şehir dışına gitmem iyi ama alınacak bişeyi olmayan yere gittim mi kötü.ben buna kızıyorum
daha dün evindeki masaya örtü aldım.bana durmadan kanepelerimi defne kirletti,kanepelerim mahvoldu diye duyuruyor.halbuki kaneperi 25 yıllıkmış.hep onunla övünür.ama hadi sana kanepe alalım desem benden iyisi olmaz.o zaman istediğin kadar şehir dışına git gıkı çıkmaz.ben bunlara kızıyorum işte
benim annem de baktı defneye hem de aylarca.bir kere evimi batırdınız demedi,bir kere öf demedi.benim annem de gece gündüz baktı.ne eşime ne bana tek laf etmedi. ama kv eşimin yanında "o benim torunum ben onu çok seviyorum.başkasına baktırmam" diyor. eşim gidince beni bunaltıp duruyor.salı günü gitmiş kreş bakmış defneye.adamlar 10 ay tam gün için 10000 tl, yarım gün için 7000 tl istemişler.bana söylüyor oraya verelim diye.ben de eşime söyledim annen böyle fiyat almış diye.eşim kızdı çocuğu sanki ilkokula mı gönderiyorum ne o kadar para öyle olmaz dedi.

katreynurum bilmiorum cnm nil uzun zamandır cümle kuruyo ama akşam özellikle dikkatimi çekti cnm 3 4 cümle kurarken takıldı bilmiorum ama sıkı takipteym bakalım..
Cnm yarende boyle bir dinem gecirdi fakat 3 yasindaydi
Ozellikle cumle basundaki kelimeyi cok tek tekraelardi

Katreinur az kaldi ve bemn cokmutsusum

dilekçim nil iyi cnm şu takılması benimde kafama takıldı cnm annem bugün yok diyo cümle kuruyo ama takılmasdı sen büyütüyosun diyo anneme söyledim bugün biraz özel ilgi göster oynayın parka gidin dedim bakalım
songülüm günaydın cnm 3 yaş sonrası normal tanıdığım birkaç arkadaşımında öyle oldu ama bizim için daha erken diye düşünüyorum ama gerekirse bir pedegok fikri alıcam yada ekimde randevu ala bildik gittiğimiz proftan ona danışıcam bakalım..

Sen takipte ol canim
Acaba ortam degistirmenin verdigi bir tepki olabilirmi

songülüm benimde aklıma geldi nil cici annen gelsinmi sana baksınmı dedim hayır annanem diyo ama bakıcımız 1 ay kadar torunuyla baktıya nile acaba ondan ola bilirmi diye düşünüyorum kendi kafasında mehmete bakıyo beni bıraktı diyo ola bilir..

Olabilir cnm bende yaren icin arastirirkem ortam drgisikligi yaziukrdi bizde tasinmistik o sira
Netten de bakarsan ole yaziyor cnm

cnm belki de bakıcısını hatırlatacak şeyler yapmasanız nasıl olur?
eğer bakıcısının kendini bıraktığını düşünüyorsa onu hatırlatmanız nili üzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…