2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar bi 4 gün izin alayım dedimya müdürüm senin 2013ten 16 gün iznin var onuda al dedi yani pazartesi izne çıkıorum tam bayramdan sonra dönüorum bilginiz olsun he he he

Hayırlı gunler kızlar
Tesekkur ederım gecmıs olsun dıleklerınıze bıtkısel takvıye agrı kesıcı falan atlatmaya calısıyorum
Yorgan dosek haldeyım halsız bıtkın koltukta, nıdacıkta oyalanıyor yanımda sımdı cızgı bakıyo..

Gulden belkı heyecandan tekrar edıyodur cnm beyza yapar bazen cok heyecanlanır anlatırken, nıda da daha 4 kelımelı cumle yok masallah nıle bız daha ıkı kelımelik cumle kuruyoruz:) sen takıpte olursun yıne dedıgın gıbı..

Mdrcnn hosgeldın cnm bende merak ettım ceyda ya kım bakacak bu sene?

Masalgıbı sende hosgeldın cnm net oldu demıssın ama bı daha gırmemıssın kuzucugun nasıl anlat bıze:)

Ozcanan bebege cok uzuldum ıns temız cıkar sonuclar
Allah anasının babasının yardımcısı olsun..

Betul erdem pasa daha duzelememıs kıyamam ya Allah sıfa versın kuzucuga gece yanında olması cok ıyı olmus
Anneler hıssedıyo sanırım ondan yanına aldın..

Dılek efe de senın calısmandan etkılenmıstır cnm ıns duzene gırer zamanla
Esınde ıyıymıs sevındım ne zaman tasınıyorsunuz ananeye?

Yasmınle kuzucukta hastaymıy galıba gecmıs olsun
Haberlesenler yazın bıze:) annesıde daha ıyıdır ıns?
Ayrıca ne zaman donecek ozledık...

Funda bence hazır kv dede ıstıyoken kres e versenız defneyı en azından cocuklarla oynarken falan daha az etkılenır senın uzakta olmandan..

Aysegul sız ne zaman gıdıyosunuz tatıle? Ins havanız guzel olur..

sağol cnm sende kendine dikkat et aman diyim: evet ama benim için çok iyi olacak hem nilin tuvalet eğitimi bakıcam hemde ona zaman ayırıcam ayy süper olacak gerçekten..
Nıl ıcınde cok ıyı olacak annesıyle olmak,
Cok guzel vakıt gecırın ıns arada yazarsın bıze wc gelismelerını:)

Kızlar cok sınır bozucu bı durum var, telden gırdıgım ıcın reklamlara parmagım yanlıslıkla denk gelıyor ve sıte benı atıyor tekrar gırıs yapmak zorunda kalıyorum
Kac kere oldu nıye bu kadar reklam koyarlar kı
Sızde de varmı bu durum?

kızlar bi 4 gün izin alayım dedimya müdürüm senin 2013ten 16 gün iznin var onuda al dedi yani pazartesi izne çıkıorum tam bayramdan sonra dönüorum bilginiz olsun he he he
güle güle kullan cnm iznini
bak ne güzel nille vakit geçireceksin

geçmiş olsun cnm benim tekrar
cnm şubat gibi vermeyi düşünüyorum defneyi çünkü kendimi ancak toparlarım

benicim sağol yazarım tabiki cnm zaten en çok nile zaman ayıracağım için seviniorum hem daha iyi gözlemliyecem onu..
funda sağol cnm evetya süper olacak ay yakın olaydık alır defneyide bakardım nillle oynarlardı senin kv rahat ederdi..

Canim nil cumle kuruyormus efe daha kuramiyor herseyi ayri ayri soyluyo r ama cumle yok bence kafana takma nilime maasallah

Iyiyim canim benim is iyi gidiyor cok sukur kebdimizi biraz toparladik efecikde iyi sukur cnm

Sen nasilsin arasim yarenim nasil
Cok sevindim cnm benum
Benimkilerde uyiler cnm yarejde okul heyecanu var bu ara
arasta sukur keyuflu
ama bu ara cok babayi arar oldu sabah kp gelfi esim terminalden onu almaya giti cok agladi arkasijdan
gunnicindede baba baba diye evde ariyor ne olcak bilmem

ayni efe canim artik efe benim ustume cok dusmuyor baba nin pesinde hep ise basladiginda cok zorlanacagiz eminim

Yarenim nezaman basliyor okula annesi

ayni efe canim artik efe benim ustume cok dusmuyor baba nin pesinde hep ise basladiginda cok zorlanacagiz eminim

Yarenim nezaman basliyor okula annesi
Ya demek sizdede var bu durum kahvalti yapiyiruz bugun salinda esim cayini doldurmaya gitti hemen indi sandalyeden pesine....
Yaren pazartesi basliyor
sinifi bu yio iikinci katta en cok tenefuste o merduvenlerden inmenin heyecanini merak ediyormus cocuklar nelrri hesap ediyor

Beni cigim cok gecmis olsun canimm kizlarada sanada insallah hemen atlatirsin

Bizim tasinma isi askiya alindi canim biraz para sikintimiz var kisin esimle ben calisip duzene sokup sonra tasinmayi dusunuOruz bakalim

Allahkm yarabbim ya sen yarenime bak neler aklina gelip dusunuyor ah cocuk olmak vardi simdi ya babaci donemi basladi demek canim zaman bize neler gosterek daha bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…