2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay süper olurdu valla

songülüm hemen başlıyacam inş cnm bu hafta sonu bi arkadaşıma gidioruz oğluna sünnet yapmıştı kısmetse pazartesi itibariyle başlarız herhalde bakalım: gelişmeleri yazarım size buraya giremesem watsaptan yazarım sana sen kızlara yazarsın olurmu çünkü ben telden hiç giremiorum bu yeni uygulamadan sonra benim tel kilitlenio cnm:

Tamam cnm benum insalla girebilrsin
Ay az kaldi kuxularinda ikimci yaslarina

kizlar ben cok kotuyum masalin yuzu tam yanagi bozuk paradan birazdaha buyuk boyutta yandi
ben sabah kahvaltisini hazirladim tavada yumurta pisirmistim tabagina dokuyuordum masalda sandalyede ayaga kalkmaya calisirken dengesini kaybetti dusmesin diye tek elimle tutarken diger elimdeki tavaya degdi yanagi hemn silverdin suup acile gataya gittik estetik cerrha yonlendirdiler yanik tedavi bolumune gittik korkulcak bisey yok ama iz kalabilir bebek oldgundan uyurken surekli saga sola surter kasirsa falan surekli yaralanir iyilesme.surecini uzatabilir yanak oldgundan sargi yapamayiz dedi acikta duruo ellemio hic acimiomu anlamiyorum cokda keyifli allaha sukur krem surduruo aglamio yarin pansumana gidicez haftaya duruma gore pansumana gelin diyebikirz dedi
allhim tek korkum iz kalmasin tam yanak ta surekli dikkat ceker biri sorar buyudukce piskoljisini etkilerse diye aglamaktan helak oldum ama doktor birhafta on gun tedaviden sonra leke kalmamasi.icin de baska krem vericem dedi bebek olmasa garanti gecer derim ama bebek oldgundan dis etkenlerden dolayi kesin cvp veremem dedi
allhim kimseye yastmasin uyurken saga sola surtunuyo carsaflar acitcak diye o tarafina yatmasin diye ayagimda uyutuom hala donmek istiyo o uysun ben uyumadan onubtakip ediyorum anladimki hersey nasip tatil tatil diye cok dusunduk esimde bende bu yil cok bunaldigimzdan cok odaklandik tatileondan mi oldu diorum kendimce yada buyuk olay kaza falan olcakti bekkide rabbim onune gecti boyle bisekilde diorum artik ne diycemi bilemiyirum iz kalmasin yeter dua edin kizlar nokur

Hay allah im ya. Görünmez kaza olmuş resmen.
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm.
Inşallah iz kalmadan çabucak iyileşir.
Kendini suçlama olacak ile öleceğin önüne gecilmezmis

ayyy ayşegül ya okuyunca içim çok kötü oldu cnm ama senin yapacağın bişey yok izkalmaz merak etme cnm bence hatta bebek olduğu için asıl izkalmaz kendini yeniler masal öyle çok yaramaz bi bebek te değil kıyamam
dualarımız sizinle ama korkma cnm kalmıyacak alllahın izniyle benim teyzem dütüklü tencere patlamıştı yüzünde hiç bişey kalmadı hem az bişey o bence kalmıyacakrahatlat kendini masalcıkta etkilenmesin tekrar geçmiş olsun

off ayşegül geçmiş olsunkuzum ya üzülme iz kalmaz Allahın izniyle geçicek masalımın tatlı yanağı

günaydın kızlar gecemiz diğerlerine göre kısmen daha iyiydi şükür en azından kuzumun yüzü azda olsa gülüyordu

canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm kaza geliyorum demiyo işte ama kendine yorma Allah beterinden korusun inşallah iz de kalmayacak bak ne güzel izin veriyo krem sürmesine bi de acısa ağlardı

günaydın betülüm nasıl oldu erdem

günaydın betülüm toplasın erdem paşam kendiniya : kıyamam
özcenanım bebeye eg çekildimi çıktımı sonuçlar bide o ateşli havalemi geçirmiş yoksa soğuk havalemi geçirmiş yani durup dururkenmi düşmüş cnm:

günaydın cnm
daha iyi olmanıza sevindim

herkese günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
bugün kuzuma kavuşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…