- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.281
Hamarat hatin senihe he he budefe etmem inş cnm hazır evdeyken kışlıklarıda çıkarırız arada cnm büyük bir ihtimalle annemde dinlenir biraz oda gitsin istediği yere he he he inş bi aksilik çkmazda güzel zaman geçiririm kuzumla..
Hehe ben alistim artikBen bu yeni uygulamadan hicbirsey anlamiyorum ya cok zorlaniyor um tel den
ay süper olurdu vallabenicim sağol yazarım tabiki cnm zaten en çok nile zaman ayıracağım için seviniorum hem daha iyi gözlemliyecem onu..
funda sağol cnm evetya süper olacak ay yakın olaydık alır defneyide bakardım nillle oynarlardı senin kv rahat ederdi..
Tamam cnm benum insalla girebilrsinsongülüm hemen başlıyacam inş cnm bu hafta sonu bi arkadaşıma gidioruz oğluna sünnet yapmıştı kısmetse pazartesi itibariyle başlarız herhalde bakalım: gelişmeleri yazarım size buraya giremesem watsaptan yazarım sana sen kızlara yazarsın olurmu çünkü ben telden hiç giremiorum bu yeni uygulamadan sonra benim tel kilitlenio cnm:
aynen cnm inş girerim..Tamam cnm benum insalla girebilrsin
Ay az kaldi kuxularinda ikimci yaslarina
Bende dusunmuyorum buyuk d.gunu acikcasiaynen cnm inş girerim..
bizim doğum günü temamız pepe cnm beli oldu ama aile arası olacak cnm kimseyi çağarmıyacam..
Hay allah im ya. Görünmez kaza olmuş resmen.kizlar ben cok kotuyum masalin yuzu tam yanagi bozuk paradan birazdaha buyuk boyutta yandi
ben sabah kahvaltisini hazirladim tavada yumurta pisirmistim tabagina dokuyuordum masalda sandalyede ayaga kalkmaya calisirken dengesini kaybetti dusmesin diye tek elimle tutarken diger elimdeki tavaya degdi yanagi hemn silverdin suup acile gataya gittik estetik cerrha yonlendirdiler yanik tedavi bolumune gittik korkulcak bisey yok ama iz kalabilir bebek oldgundan uyurken surekli saga sola surter kasirsa falan surekli yaralanir iyilesme.surecini uzatabilir yanak oldgundan sargi yapamayiz dedi acikta duruo ellemio hic acimiomu anlamiyorum cokda keyifli allaha sukur krem surduruo aglamio yarin pansumana gidicez haftaya duruma gore pansumana gelin diyebikirz dedi
allhim tek korkum iz kalmasin tam yanak ta surekli dikkat ceker biri sorar buyudukce piskoljisini etkilerse diye aglamaktan helak oldum ama doktor birhafta on gun tedaviden sonra leke kalmamasi.icin de baska krem vericem dedi bebek olmasa garanti gecer derim ama bebek oldgundan dis etkenlerden dolayi kesin cvp veremem dedi
allhim kimseye yastmasin uyurken saga sola surtunuyo carsaflar acitcak diye o tarafina yatmasin diye ayagimda uyutuom hala donmek istiyo o uysun ben uyumadan onubtakip ediyorum anladimki hersey nasip tatil tatil diye cok dusunduk esimde bende bu yil cok bunaldigimzdan cok odaklandik tatileondan mi oldu diorum kendimce yada buyuk olay kaza falan olcakti bekkide rabbim onune gecti boyle bisekilde diorum artik ne diycemi bilemiyirum iz kalmasin yeter dua edin kizlar nokur
ayyy ayşegül ya okuyunca içim çok kötü oldu cnm ama senin yapacağın bişey yok izkalmaz merak etme cnm bence hatta bebek olduğu için asıl izkalmaz kendini yeniler masal öyle çok yaramaz bi bebek te değil kıyamamkizlar ben cok kotuyum masalin yuzu tam yanagi bozuk paradan birazdaha buyuk boyutta yandi
ben sabah kahvaltisini hazirladim tavada yumurta pisirmistim tabagina dokuyuordum masalda sandalyede ayaga kalkmaya calisirken dengesini kaybetti dusmesin diye tek elimle tutarken diger elimdeki tavaya degdi yanagi hemn silverdin suup acile gataya gittik estetik cerrha yonlendirdiler yanik tedavi bolumune gittik korkulcak bisey yok ama iz kalabilir bebek oldgundan uyurken surekli saga sola surter kasirsa falan surekli yaralanir iyilesme.surecini uzatabilir yanak oldgundan sargi yapamayiz dedi acikta duruo ellemio hic acimiomu anlamiyorum cokda keyifli allaha sukur krem surduruo aglamio yarin pansumana gidicez haftaya duruma gore pansumana gelin diyebikirz dedi
allhim tek korkum iz kalmasin tam yanak ta surekli dikkat ceker biri sorar buyudukce piskoljisini etkilerse diye aglamaktan helak oldum ama doktor birhafta on gun tedaviden sonra leke kalmamasi.icin de baska krem vericem dedi bebek olmasa garanti gecer derim ama bebek oldgundan dis etkenlerden dolayi kesin cvp veremem dedi
allhim kimseye yastmasin uyurken saga sola surtunuyo carsaflar acitcak diye o tarafina yatmasin diye ayagimda uyutuom hala donmek istiyo o uysun ben uyumadan onubtakip ediyorum anladimki hersey nasip tatil tatil diye cok dusunduk esimde bende bu yil cok bunaldigimzdan cok odaklandik tatileondan mi oldu diorum kendimce yada buyuk olay kaza falan olcakti bekkide rabbim onune gecti boyle bisekilde diorum artik ne diycemi bilemiyirum iz kalmasin yeter dua edin kizlar nokur
kizlar ben cok kotuyum masalin yuzu tam yanagi bozuk paradan birazdaha buyuk boyutta yandi
günaydın betülüm nasıl oldu erdemoff ayşegül geçmiş olsunkuzum ya üzülme iz kalmaz Allahın izniyle geçicek masalımın tatlı yanağı
günaydın kızlar gecemiz diğerlerine göre kısmen daha iyiydi şükür en azından kuzumun yüzü azda olsa gülüyordu
günaydın cnmkızlar herkese günaydın hayırlı cumlar
ay kötü bi haberle başladık ama inş iyileşecek iz kalmayacak masalcıkta
günaydın cnmoff ayşegül geçmiş olsunkuzum ya üzülme iz kalmaz Allahın izniyle geçicek masalımın tatlı yanağı
günaydın kızlar gecemiz diğerlerine göre kısmen daha iyiydi şükür en azından kuzumun yüzü azda olsa gülüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?