- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.301
defne iyi sayılır işte cnmgünaydın fundam defnem nasıl bakalım?
nedir son durumlar..
iyiyim cnm sen nasılsın?gunaydin kizlar funda gulden nasilsiniz
günaydın tatlımGünaydın herkeseee.nasilsinzzz
Aysegul gecmus olsun cnmm.bebek oldugu icin daha iyi toparlar sanku bencede. Yipratma kendini...
Kızlar dun kresle gorusmeye gittim. 23ayda aliruz dedi.bizimkinin sinifi 8kisi olcakmis asla 9olmuycak dedi.kucuk bir bahcesu var sirin biryer gibi...psikolog var kres sahibinin kiziymis haftada iki uc gun mutlaka ugruyimus...servis kapidan alip kapiya burakiyi..fena biyer degil sanki ama yinede irdaki cocuklari gorunce icim ciz etti...bir ay sonra bizimkude orda olcak diyorn kuzulat oynuyi kendi hallerine sarilup open kimsr olmiycak sanki sevgisiz kalcknis gibi hissedyorm cok kotuyummmm
bence gayet uygun fiyatıServis dahil 700dedi...bi dw yılda birkez 200tl kırtasiye ucreti varmis....ekstra kurslar var ing drama yuzme folklor bunlarn ayrica ucreti var
valla cnm sen en azından akşamları görüyorsun evladınıFiyat bencede guzell de bnm psikolojm kötü. ..
canım malesef erkekler çok rahatOff fundsm yaaa babası da cok rahat bu kadar tkma diyo sma elimde degil....cnm ya sende bugun kavusyosn dgil mi kuzuna
sana da günaydın cnmGunaydın kızlar
Hayırlı cumalar..
Aysegul gecmıs olsun cnm masalcıga ıns ız kalmaz
Uzucu tabıkı cnm ama olacagı varmıs cok yıpratma kendını dedıgın gıbı belkı daha buyugunden korudu Allahım..
Gulden bugun son gunun degıl mı ıyı tatıller cnm habersız bırakma bızı...
Funda sende kavusuyosun defne ne ıkı gun guzel vakıtler sızede..
Sıbel cnm bu kadar takma sartlarıda ıyıymıs meryem guzel vakıt gecırır hem cok kalabslık degılmıs ıyı olacak ıns ıkınız ıcınde..
Betul erdem daha ıyımıs kuzum sevındım..
Mdrcnn guldenın dedıgı gıbı bız sanada yazıyoruz kuzum ama sen yogunluktan okuyup cvplandıramıyısun herhalde okul baslamıs mıydı?
Yazamadıgım arkadaslar hepınıze hayırlı gunler olsun...
Ben daha ıyılesemedım maalesef bıde bas agrısı eklendı
cnm emin ol çok güzel zaman geçireceksinizbenicim hoşgeldin cnm evet bugün sonnnn yaşasınn diorum ama bende fazla sevinmek istemiorum cnm çünkü mutlaka bişey çıkıyo ben bişeye çok sevinince
ama tek isteyim niloşla evde güzel zaman geçirmek cnm:
evet cnm kısmetse kuzumu göreceğimAysegul cok gecmis olsun canim insallah iz kalmaz
Gulden bugun son gunun 2 hafta mi yoksun canim
Sibel uygun bi kres bulmussun senin icin cok zor olacak ama bakacak kimse yoksa baska carede yok dimi canim meryemde zorluk cekmez insallah sabah kacta birakicaksn
Betul erdemim daha iyiymis sevndm insallah enksa zamnda tamamen iyilesir
Beni gecmis olsun canim cok yoruyosun kendini dinlen biraz
Funda bugun defneye kavusuyosun cok guzel annenlr nezamn gelicekti
Yasmnden haber varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?