- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.321
evet cnm kısmetse kuzumu göreceğim
annemler bu gece yola çıkıp yarın kardeşimi ıspartaya bırakıp yarın akşama da kısmetse bana gelecekler
pazartesi yola çıkacağım için 1 gün görüşmüş olacağız ama olsun yine de çok mutluyum
wavsum bayram sonrası dönücem cnm iyi lacak benim için alpim nasıl..
fundacım aaa gözün aydın şimdiden ee cnm kalıcaklarmı peki yoksa olarda pazartesi döneceklermi?
sağol cnm benimwavsum bayram sonrası dönücem cnm iyi lacak benim için alpim nasıl..
fundacım aaa gözün aydın şimdiden ee cnm kalıcaklarmı peki yoksa olarda pazartesi döneceklermi?
sağol cnm evet 1 gün bile olsa görüşeceğizSimdiden gozunaydin canim 1gunde olsa yinede gormen iyi olacak
Pazartesi yinemi baska yere gideceksin canim bukez neresi
hadi ya kuzum şimdi nasıl gönlünü yapmaya çalışıyordurNil ve senin icin cok iyi olacak canim bizide habersz birakma olurmu
Alp iyi onunla konusmuyorum kahvaltida pek bisey yemedi cunku
Pesimde dolaniyo anne anne diye
Offf nezaman duzelecek bizim bu yeme problemi cok sikldm artik
hadi ya kuzum şimdi nasıl gönlünü yapmaya çalışıyordur
yeme problemi zamanla geçer cnm.biliyorum söylemesi kolay ama yapacak bişey yok
büyüdükçe yemeleri daha düzenli hale gelecek
Kizlar biz dun eglenceli bi akşam gecirdik. Aksam yemege çıktık ardindan da biliyorsunuz artik burada tek avm var:) onun üst katinda bu jetonlu oyuncaklar varmış oraya gittik ve berra hanim tanışmış oldu bu oyuncaklarla. Tren zipzip top havuzu derken eglendi baya kuzum cikmak istemedi hiç. Ardindan dondurmadir misirdir derken hem berraya hem bize eglence oldu işte.
Bugun kontrole gidecektik dr a ama hem bizim dr hem de asistani izinliymis kaldi bakalim simdilik
Evet canim yedi seviyo ikisini de. Evet arada gerekiyor gerçekten tabi berranin pesinde kosmaktan yoruluyorum o ayri ama yorgunluk olmadan gezme olmuyorOh valla neguzel eglenmissnz arada gerekiyo boyle gezmeler
Berra dondurma misir yedimi
hoşgeldin cnm sana da hayırlı cumalarHayırlı cumalar kızlar
Ayşegül cok üzüldüm canim com gecmis olsun. inşallah hic iz kalmadan geçer canim yipratma kendini bu kadar.
Benicim sana da gecmis olsun tatlim Allah şifa versin en kisa zamanda inşallah.
Guldencim bizi birakiyorsun demek seni ozleyecegiz sekerim. Nille cok guzel günler gecirirsiniz inşallah canim
Yaseminin yoklugu da cok belli gercekten ne zaman dönecek acaba.
Wavss ah o yeme sorunlarini bi cozebilsek bizden mutlu anne olur mu acaba:)
Fundacim sende kuzuna kavusuyorsun bugün ne guzel canım annenleri de bir gun bile olsa gormen cok guzel. Yetmez ama napcaksin artik
oh canım ne güzel eğlenmişsinizKizlar biz dun eglenceli bi akşam gecirdik. Aksam yemege çıktık ardindan da biliyorsunuz artik burada tek avm var:) onun üst katinda bu jetonlu oyuncaklar varmış oraya gittik ve berra hanim tanışmış oldu bu oyuncaklarla. Tren zipzip top havuzu derken eglendi baya kuzum cikmak istemedi hiç. Ardindan dondurmadir misirdir derken hem berraya hem bize eglence oldu işte.
Bugun kontrole gidecektik dr a ama hem bizim dr hem de asistani izinliymis kaldi bakalim simdilik
Evet canim yedi seviyo ikisini de. Evet arada gerekiyor gerçekten tabi berranin pesinde kosmaktan yoruluyorum o ayri ama yorgunluk olmadan gezme olmuyor
Babamizin okulu basliyor bizi zor görür artik son günlerin tadini cikarmak lazim:)
canım ateşsiz havale yani durup dururken düşmüş bundan 40 gün önce de aynısı olmuş ama doktora falan götürmediler ama şimdi biraz uzun sürünce korkmuşlar götürmüşler doktora egg çekildi dün bişey çıkmamış ama songülle konuştum o iki hafta sonra çekilince daha doğru sonuç verir yanlış olmuş dedigünaydın betülüm toplasın erdem paşam kendiniya : kıyamam
özcenanım bebeye eg çekildimi çıktımı sonuçlar bide o ateşli havalemi geçirmiş yoksa soğuk havalemi geçirmiş yani durup dururkenmi düşmüş cnm:
sadece bakıcıya kalıp bu söylediğin aktivitelerden mahrm kalacak bence çok uygun fiyat ve çok güzel bi yer nasılsa başlayacak kreşe bizim çocuklar insan üzülüyor ama elden de bişey gelmiyor kiFiyat bencede guzell de bnm psikolojm kötü. ..
canım benim çok sevindim senin adına ve mutlu olmana da :)evet cnm kısmetse kuzumu göreceğim
annemler bu gece yola çıkıp yarın kardeşimi ıspartaya bırakıp yarın akşama da kısmetse bana gelecekler
pazartesi yola çıkacağım için 1 gün görüşmüş olacağız ama olsun yine de çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?