2012 kasım bebekleri büyüyor..

wavsum bayram sonrası dönücem cnm iyi lacak benim için alpim nasıl..
fundacım aaa gözün aydın şimdiden ee cnm kalıcaklarmı peki yoksa olarda pazartesi döneceklermi?

Simdiden gozunaydin canim 1gunde olsa yinede gormen iyi olacak
Pazartesi yinemi baska yere gideceksin canim bukez neresi

fundacım aaa gözün aydın şimdiden ee cnm kalıcaklarmı peki yoksa olarda pazartesi döneceklermi?

Nil ve senin icin cok iyi olacak canim bizide habersz birakma olurmu
Alp iyi onunla konusmuyorum kahvaltida pek bisey yemedi cunku
Pesimde dolaniyo anne anne diye
Offf nezaman duzelecek bizim bu yeme problemi cok sikldm artik

sağol cnm benim
onlarda muhtemelen pazartesi günü döe-necekler
ama defnenin doğumgününe geldiklerinde kısmetse kalacaklar

Nil ve senin icin cok iyi olacak canim bizide habersz birakma olurmu
Alp iyi onunla konusmuyorum kahvaltida pek bisey yemedi cunku
Pesimde dolaniyo anne anne diye
Offf nezaman duzelecek bizim bu yeme problemi cok sikldm artik
hadi ya kuzum şimdi nasıl gönlünü yapmaya çalışıyordur
yeme problemi zamanla geçer cnm.biliyorum söylemesi kolay ama yapacak bişey yok
büyüdükçe yemeleri daha düzenli hale gelecek

wavsum haberdar etmeye çalışıcam sizi tabi ama yine denedim bu yeni kakaya ben telden yazamıorum bilmiorum neden offf ee zaten eskiden indirdiğiğim tapatalk ve kadınlar kulübü rahattı oda olmuyo anlamadım yani:
fundacım olsun 1 gecede olsa iyi olur cnm tabi kv rahat bırakırsa..

Hayırlı cumalar kızlar

Ayşegül cok üzüldüm canim com gecmis olsun. inşallah hic iz kalmadan geçer canim yipratma kendini bu kadar.

Benicim sana da gecmis olsun tatlim Allah şifa versin en kisa zamanda inşallah.

Guldencim bizi birakiyorsun demek seni ozleyecegiz sekerim. Nille cok guzel günler gecirirsiniz inşallah canim

Yaseminin yoklugu da cok belli gercekten ne zaman dönecek acaba.

Wavss ah o yeme sorunlarini bi cozebilsek bizden mutlu anne olur mu acaba:)

Fundacim sende kuzuna kavusuyorsun bugün ne guzel canım annenleri de bir gun bile olsa gormen cok guzel. Yetmez ama napcaksin artik

Kizlar biz dun eglenceli bi akşam gecirdik. Aksam yemege çıktık ardindan da biliyorsunuz artik burada tek avm var:) onun üst katinda bu jetonlu oyuncaklar varmış oraya gittik ve berra hanim tanışmış oldu bu oyuncaklarla. Tren zipzip top havuzu derken eglendi baya kuzum cikmak istemedi hiç. Ardindan dondurmadir misirdir derken hem berraya hem bize eglence oldu işte.

Bugun kontrole gidecektik dr a ama hem bizim dr hem de asistani izinliymis kaldi bakalim simdilik

Oh valla neguzel eglenmissnz arada gerekiyo boyle gezmeler
Berra dondurma misir yedimi

Oh valla neguzel eglenmissnz arada gerekiyo boyle gezmeler
Berra dondurma misir yedimi
Evet canim yedi seviyo ikisini de. Evet arada gerekiyor gerçekten tabi berranin pesinde kosmaktan yoruluyorum o ayri ama yorgunluk olmadan gezme olmuyor

Babamizin okulu basliyor bizi zor görür artik son günlerin tadini cikarmak lazim:)

hoşgeldin cnm sana da hayırlı cumalar
yetmez ama gerçekten 1 gün bile olsa çok iyi gelecek

oh canım ne güzel eğlenmişsiniz

Evet canim yedi seviyo ikisini de. Evet arada gerekiyor gerçekten tabi berranin pesinde kosmaktan yoruluyorum o ayri ama yorgunluk olmadan gezme olmuyor

Babamizin okulu basliyor bizi zor görür artik son günlerin tadini cikarmak lazim:)

Yani severler tabi oyle seyleri
Alp e cikolata yedirirken dibimden ayrilmiyo

Katre kıskandım valla ne guzel eglenmissinz masallah...
Kres sabah 8de evdeb alcak babası verck ben daha erken cikiyirn cunku.aksamda 5:45falan evde olur dediler...

yemeyen çocuk zor ama inş sabırla bu dönemde geçecek
katreynurum hoşgeldin cnm ohh ohh negüzel gezip eylenmiş berram cnm yasemin pazartesi gelecek şimdilik bi sorun yoktu:
tatil benim için iyi olacak inş..

canım ateşsiz havale yani durup dururken düşmüş bundan 40 gün önce de aynısı olmuş ama doktora falan götürmediler ama şimdi biraz uzun sürünce korkmuşlar götürmüşler doktora egg çekildi dün bişey çıkmamış ama songülle konuştum o iki hafta sonra çekilince daha doğru sonuç verir yanlış olmuş dedi

Fiyat bencede guzell de bnm psikolojm kötü. ..
sadece bakıcıya kalıp bu söylediğin aktivitelerden mahrm kalacak bence çok uygun fiyat ve çok güzel bi yer nasılsa başlayacak kreşe bizim çocuklar insan üzülüyor ama elden de bişey gelmiyor ki

canım benim çok sevindim senin adına ve mutlu olmana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…