2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay pek sevindim yaa rana da panayırda tanışmıştı o oyuncaklarla ama ağlaya ağlaya ayrıldık ordan nerdeyse kami kaziye binecek o derece bıraaaak diye bağırdı yırttı ortalığı neyseki ilgisini başka yöne çekip kurtulduk ordan

aynen özcenanım olaydan 2 hafta sonra çekilmesi gerekio en erkenönemli bunlarya ilkte bile olsa nasıl götürmezler dr allaha emanet

aynen özcenanım olaydan 2 hafta sonra çekilmesi gerekio en erkenönemli bunlarya ilkte bile olsa nasıl götürmezler dr allaha emanet
valla daha bi kadına falan götürmüşler kadın sizde büyü var evinizin önündeki incir ağacını kesin altında muska var demiş onlarda gelmiş gece kimseye söylemedeng üzelim incir ağacını kesmişler o kadar üzüldüm ki ağaç kesildikten sonra ağlamış damlaları gördüm ne güzel meyve veren ağaçtı işte insanlara laf anlatılmıyo olan küçük masuma oluyo normalde çok dikkat etmesi lazım televizyona telefona insanlara falan ama kadın gezmekten başka hiç bişey yapmıyo bi de üzülüyo rana da çok seviyo ya nisanuru o kadar tatlı ki Allahım inşallah bişeyi yoktur

Guldencm iyi tatiller cnm senin icin iyi olcak..bende pztesi izinliyim esim ve kv ankaraya gideckler bende kizimla bi pazartesiii gecrcezz

cnm allahım yardımcı sı olsun bebeğinya işte insanların ailesini seçme özelliği yok malesef nediyeyim allahım akıl fikir versinn o bebeğide korusun...
sağol sibelcimohh sende takılkızınla başbaşa cnm:

ya bu nasıl bişey ya?
insan evladını nasıl düşünmez,böyle hurafelere nasıl inanırlar?
ee değmiş mi bari güzelim ağacı kestiklerine?
evlatları da şifa bulmadı!!!!!!!
inşallah rabbim tez zamanda şifa verir

kıslarrr ben yavaştan kaçar kendinize iyi bakın öpüorum herkesi tabi bebişlerede
bu arada ayşegülünn selamı vardı tatil iptalmiş masal iyimiş acımıyo anne üzülme diyomuş ayy içim çok kötü oldu
görüşürüz fırsat buldukça gelmeye çalışırımmm:hoşçakalımnnnnn:):):)

Canim bebim okuyinca bende garip oldim insallacok guzel bir tatil gecirir bize mutlu hbrlerle donersin

Aysegul cnm cok cok gecmus olsun rabbim beterinden sakladim esimin kuzwninin masal kadarkek kaynar yizine dokuldi ufacik iz yik emunim n
masalinda kalmucak

fundacim cok sevindim hasretinin bitmesine

katreinur nasil guzel zaman gecurmissiniz cok sevindim

beni canim hala iyilesememissin insalla toparlarsin tez vakitte

Sibel cnm zir ama kuzun icin en iyisi oldigunu dusun bak anlattigun ortamda guzel

herkese cok tesekkur ederim allhim kimseye yasatmasin sukurler olsun daha iyi her gecen saat bile degisiyor gercekten
bgunde gittik pansumana doktorumuz persmveye biter tedavimiz ins dedi cok sasirdik bukadar cabuk mu diye gorceksiniz inanamiycaksiniz dedi allhim ins gecicek ve ins iz kalmicak doktor %95geccek iz kalmadan dedi birsuru tdavi ettigi hastalarini gosterdi ilk ve son haliyle coguna bakamdim cok kotuydu onlar bile iz kalmadan gecmis onlari gorunce umutlarim yeserdi artik
masalin keyfi yerinde herzmanki hareketlikigine devam hicbir fark yok o mutlu oldgu icin daha icim rahat
geceleri ayagimda uyutuom donmesin yastiga surtmesin dedi doktor esimle nobetlese geceleri ayagimizda tutuoz bgun 4.gunumuz allhin izniyle atlatiyoruz dua edin kizlar yavrumun aynaya bakmasina engek bir izi kalmasin omur boyu tasimasin bu lekeyi

ayşegülcüm çok geçmiş olsun.kendini yıpratma.ne kadar dikkat etsek de oluyor maalesef kazalar.biz de ece 14 aylıkken yanık olayı yaşadık.babamızın termos bardağını içmeye çalışırken ağzı boynu yandı ecenın.çoğu geçti sadece boyun bölgesinde 1 cm kare çapında bir kısım daha beyaz şu an doktor zamanla geçer dedi.ama ben yine de her gördüğümde içim cız ediyor.seni çok iyi anlıyorum canım.bi de pansuman bitince hangi ilacı kullandığınızı yazabilirsen çok sevinirim.ben de bir denemek isterim hala geç olmamışsa.

günaydın kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum çok yoğun bi hafta sonu geçirdim cumartesi dr a gittik hala boğaz ve kulak enfeksiyonumuz devam ediyormuş kuzum haala çok öksürüyor gelişmeleriniz çok iyi dedi dr umuz sonra ikeaya gittik oradan yatak baktık ama sanırım ben tek kişilik yatak alıcam erdeme çocuk yataklarını çok beğenmedim oradan avizesini aldık dolabına ayna aldık bir kaç ıvır zıvırda ha aldık sonra teyzemizin yeni evine gittik tam boğazın dibinde süperdi balkonda dalga sesleri eşliğinde yemeklerimizi yedik sonra erdem teyzeyle oynarken biz eşimle sahilde yürüyüş yaptık pazar günüde diğer ablamın oğlunun sünneti vardı ona gittik herşey çok güzeldi eve çok geç döndül çok yorgunuz

Gunaydin herkeseee.bnm iziniptal oldu mesaideyim bugun ogleye kadar gercide.bizde yogunbi haftasonu gecrdk ctesi arkadasa kahvaltya gittik oglen geldm temzlik yaptim aksam bi avm ye gittik.gece cok gec ysttik .dun de sabahtan snavim vardi sinava gittim gorumcm ve kp geldiler memleketten.oglen sinavdan geldim kışlık biber kavurdum biraz yemk hazrladm yedij sonra yeni avm acilmisti oraya gittik gece geldik cay icip yattik ama cok yorgunummm

Meryem. Cok dillendi ya dun sinavdan geldim kim geldi kizim diyorm hala diyo baska diyorm dede diyo dedenin ismi ne memet diyor..babasi disaro çıkarken bakka git muz getir diyo

Gunaydin kizlar
Betul niye bukadar uzun suruyims ya iyilesmesi antbytk kullanyomsnz

Sibel sende kisliklari yaptin bayag aferin sana hamarat
Sen meryeme bakicaktin dimi bugun
Neguzel gezilms haftasonu

Yasmin yine yok funda yok

Haftasonu alp tugra yine ateslendi dun acile gittik kulak iltihabi var sag kulagina darbe grlincr cok agliyodu zaten daha 10 gun oldu ilac kullanali bende bugun randevu aldim dr a gudicez benimde bogazim fena kulagima vuruyo bende goruncem dr a buraya geleli bi duzelemdik kuzumla

kullanıyoruz canım kulak iltihabı geç iyileşir dedi drumuz

Masallaj meryeme alp tugra daha 2 kelimelij cumle kurabiliyi oda sınırli anne gel falan diyo kizlarimz daha ileride
bizişmkide düşük çeneli :)

günaydın cnm allahın izniyle iz kalmayacak
bak dr sana neler göstermiş.onlarda iz kalmadıysa masalda niye kalsın.dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…