- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.341
ay pek sevindim yaa rana da panayırda tanışmıştı o oyuncaklarla ama ağlaya ağlaya ayrıldık ordan nerdeyse kami kaziye binecek o derece bıraaaak diye bağırdı yırttı ortalığı neyseki ilgisini başka yöne çekip kurtulduk ordanKizlar biz dun eglenceli bi akşam gecirdik. Aksam yemege çıktık ardindan da biliyorsunuz artik burada tek avm var:) onun üst katinda bu jetonlu oyuncaklar varmış oraya gittik ve berra hanim tanışmış oldu bu oyuncaklarla. Tren zipzip top havuzu derken eglendi baya kuzum cikmak istemedi hiç. Ardindan dondurmadir misirdir derken hem berraya hem bize eglence oldu işte.
Bugun kontrole gidecektik dr a ama hem bizim dr hem de asistani izinliymis kaldi bakalim simdilik
ÇOK SAĞOL CNM BENİM ALLAH RAZI OLSUNcanım benim çok sevindim senin adına ve mutlu olmana da :)
valla daha bi kadına falan götürmüşler kadın sizde büyü var evinizin önündeki incir ağacını kesin altında muska var demiş onlarda gelmiş gece kimseye söylemedeng üzelim incir ağacını kesmişler o kadar üzüldüm ki ağaç kesildikten sonra ağlamış damlaları gördüm ne güzel meyve veren ağaçtı işte insanlara laf anlatılmıyo olan küçük masuma oluyo normalde çok dikkat etmesi lazım televizyona telefona insanlara falan ama kadın gezmekten başka hiç bişey yapmıyo bi de üzülüyo rana da çok seviyo ya nisanuru o kadar tatlı ki Allahım inşallah bişeyi yokturaynen özcenanım olaydan 2 hafta sonra çekilmesi gerekio en erkenönemli bunlarya ilkte bile olsa nasıl götürmezler dr allaha emanet
ya bu nasıl bişey ya?valla daha bi kadına falan götürmüşler kadın sizde büyü var evinizin önündeki incir ağacını kesin altında muska var demiş onlarda gelmiş gece kimseye söylemedeng üzelim incir ağacını kesmişler o kadar üzüldüm ki ağaç kesildikten sonra ağlamış damlaları gördüm ne güzel meyve veren ağaçtı işte insanlara laf anlatılmıyo olan küçük masuma oluyo normalde çok dikkat etmesi lazım televizyona telefona insanlara falan ama kadın gezmekten başka hiç bişey yapmıyo bi de üzülüyo rana da çok seviyo ya nisanuru o kadar tatlı ki Allahım inşallah bişeyi yoktur
Canim bebim okuyinca bende garip oldim insallacok guzel bir tatil gecirir bize mutlu hbrlerle donersinkıslarrr ben yavaştan kaçar kendinize iyi bakın öpüorum herkesi tabi bebişlerede
bu arada ayşegülünn selamı vardı tatil iptalmiş masal iyimiş acımıyo anne üzülme diyomuş ayy içim çok kötü oldu
görüşürüz fırsat buldukça gelmeye çalışırımmm:hoşçakalımnnnnn:):):)
Meryem. Cok dillendi ya dun sinavdan geldim kim geldi kizim diyorm hala diyo baska diyorm dede diyo dedenin ismi ne memet diyor..babasi disaro çıkarken bakka git muz getir diyo
kullanıyoruz canım kulak iltihabı geç iyileşir dedi drumuzGunaydin kizlar
Betul niye bukadar uzun suruyims ya iyilesmesi antbytk kullanyomsnz
Sibel sende kisliklari yaptin bayag aferin sana hamarat
Sen meryeme bakicaktin dimi bugun
Neguzel gezilms haftasonu
Yasmin yine yok funda yok
Haftasonu alp tugra yine ateslendi dun acile gittik kulak iltihabi var sag kulagina darbe grlincr cok agliyodu zaten daha 10 gun oldu ilac kullanali bende bugun randevu aldim dr a gudicez benimde bogazim fena kulagima vuruyo bende goruncem dr a buraya geleli bi duzelemdik kuzumla
bizişmkide düşük çeneli :)Masallaj meryeme alp tugra daha 2 kelimelij cumle kurabiliyi oda sınırli anne gel falan diyo kizlarimz daha ileride
günaydın cnm allahın izniyle iz kalmayacakherkese cok tesekkur ederim allhim kimseye yasatmasin sukurler olsun daha iyi her gecen saat bile degisiyor gercekten
bgunde gittik pansumana doktorumuz persmveye biter tedavimiz ins dedi cok sasirdik bukadar cabuk mu diye gorceksiniz inanamiycaksiniz dedi allhim ins gecicek ve ins iz kalmicak doktor %95geccek iz kalmadan dedi birsuru tdavi ettigi hastalarini gosterdi ilk ve son haliyle coguna bakamdim cok kotuydu onlar bile iz kalmadan gecmis onlari gorunce umutlarim yeserdi artik
masalin keyfi yerinde herzmanki hareketlikigine devam hicbir fark yok o mutlu oldgu icin daha icim rahat
geceleri ayagimda uyutuom donmesin yastiga surtmesin dedi doktor esimle nobetlese geceleri ayagimizda tutuoz bgun 4.gunumuz allhin izniyle atlatiyoruz dua edin kizlar yavrumun aynaya bakmasina engek bir izi kalmasin omur boyu tasimasin bu lekeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?