2012 kasım bebekleri büyüyor..

size de geçmiş olsun cnm
yanık başka bileye benzemiyor çok acı veriyor

günaydın cnm
haftasonun baya yoğun geçmiş
erdem bir an önce iyileşir inşallah

baya yoğun geçmiş haftasonun
sınavın nasıl geçti cnm?
izin görümcen ve kp geldiği için mi iptal oldu?

burdayım cnm malum bugün yol vardı ancak girebildim
hadi ya alp de düzelemedi
inşallah geçer
hava değişimlerinden etkilendi sanırım
sana da geçmiş olsun cnm

herkese kocaman günaydın kızlar
haftasonum baya yoğun geçti
cuma akşam bildiğiniz gibi yola çıktım.otobüs baya gecikti
yarı yolda kv aradı neredesin defne durmuyor ağlıyor çıldıracağım artık diye.ve tahmin edeceğiniz üzere o yol bana zehir oldu.
otobüsten iner inmez taksiye bindim daha çabuk gidebilmek için(normalde servise binecektim.ama servisin kalkmasına 40 dakika vardı.1 saatte yolu düşününce mecburen taksiye bindim)
defne yolda beni görünce annem annem diye bağırarak nasıl geldi bana.çok mutlu oldu beni görünce
cumartesi sabah kalktım.defneye kahvaltı yaptırdım.sonra kreşle görüşmeye gittim.3 kreşle görüştüm ve kv nin evin arkasında doğa kolejinin kreşine defneyi yarım gün göndermeye karar verdim.bana pahalıya patlayacak ama başka çare yok.son 2 haftadır kv burnumdan getirdi çünkü.neyse kreşlerle görüştükten sonra markete gidip alışveriş yaptım.eve geldim defneyi uyutuphemen yemekler yapmaya başladım.evi temizledim.kuruyan çamaşırları katladım.sonra defne uyandı.yemek yedirdim banyo yaptırdım.annemler geldi.annemlerin getirdiklerini yerleştirdim.yemek yedik.onlar duş aldı.çay demledim.sonra defneyi uyuttum.
sonra annemler yorgun olduğu için onların yatağını hazırladım.onlar yattı.ben duşa girdim.o gece defne uyumadı.hep beni gidecek sanıyor.sabaha kadar döndü durdu.sabah kalktık.kahvaltı hazırladım.kahvaltı yaptık.sonra babam arabayı tamire götürdü.biz annemle oturduk.benim yatağın altındakileri tekrardan yerleştirdik.defne uyudu.uyandı yemek yedik.sonra akşam babam geldi.ona yemek hazırladım.defneyi banyo yaptırdık.akşam 8 gibi kvlere gittik.orada biraz oturduk.defne kvlere girmeyi hiç istemedi.hatta kv kucağına almak istedi.gitmedi anneme gitti.neyse annemler çay içti.meyve yeyip kalktılar.
ben defneyi uyuttum.çok kötüydüm.nane limon içtim yattım.sabah da düştüm yollara
bizden gelişmeler böyle
annemler çok mutlu oldu defne de çok sevindi annemlerle.hatta hiç yabancılık çekmedi

Fundacm kvler ankraya gidecktu o yuzden izin almistim onlar yarin gideckler bende bugun geluyim bari dedim ogleden sonra gidicem.defneck yazık cok üzülüyorum yaa.kres na kadar peki cok xorluycak mi sizi

Alpe gecmis olsun wavscm toparlnr insallh..merym de bir haftadır dillendi bu kadar uzun cumle kurmuyordu.tam sut ve muz canavari olduui co....

Fundacm kvler ankraya gidecktu o yuzden izin almistim onlar yarin gideckler bende bugun geluyim bari dedim ogleden sonra gidicem.defneck yazık cok üzülüyorum yaa.kres na kadar peki cok xorluycak mi sizi
ben de üzülüyorum cnm
düşün cuma günü o yol bana hiç bitmeyecekmiş gibi geldi
evladım orada huzursuzken ben nasıl huzurlu olabilirim
kreş yarım gün gidecek.aylık 650 tl.biraz zorlayacak.yani en azından ocak ayına kadar zorlayacak.zaten ocakta aldığım eşyaların taksitleri bitecek.şubat itibariyle daha rahat öderim
öğlen 1,5 ta kv alacakzaten o saatten sonra uykuya yatacak.yani kv toplamda defneye uyanıkken 3 saat falan bakacak
eşimle konuştum bu böyle gitmeyecek dedim.kv de bana destek çıkınca eşim ikna olduhiç olmazsa benim kafam biraz daha rahat olacak

SONGÜL BUGÜN YARENİN ilk okul günü değil mi?
ne kadar heyecanlıdır şimdi o

kızlar biraz önce kv yi aradım.defne ile birlikte kreşte.defnenin sınıfında 6 kişi varmış toplam.boyama yapıyormuş defne.

funda çok çok sevindim defne için çok iyi olacak inşallah
evet cnm çok iyi olacak inşallah
ben şu taksitler bitsin şubat ayında başlatayım istiyordum ama kısmet bugüneymiş
defne rahat olacak en azından
sabah 6 da uyanmış ve annem diye ağlamış,kv durduramamış defneyi.akşam da kv leri görünce çıldırdı resmen.onları görmek bile istemiyor çünkü gideceğimi anlıyor
hiç olmazsa gün içinde daha az aklına gelirim de daha az üzülür kuzum

kızlar buarada çalışan anneler için devletin kreş yardımı varmış.bununla ilgili bi bilginiz var mı?kimlere veriliyor bu yardım?

kızlar bugün niye kimse yazmıyor???????????
hepiniz nerelerdesiniz?

kızlar defnenin ilk kreş günü iyi geçmiş
öğretmeninin söylediği biçok şeyi elinden geldiğince yapmış
ama tek sorunumuz öğle yemeğini yememiş

selam kızlar nasılsınız ;

kreşe defne ve sibelin kızımı başladı ? ay yerim ben onları ya

reces canm 48 aylık olanlara devlet kreş parasının 2500 tl sini karşılıyor.
bende seneye vermeyi düşünüyorum ,cok sıkılıyor aslında evde ama bu senede bakalım bakıcımıza idare edelim dedik.

RECES CNM DEFNE SABAHTAN MI YOKSA ÖĞLEDEN SONRAMI GİDİYOR ?

BEYSAL,MASALECE GEÇMİŞ OLSUN SİMDİ OKUDUM

cok sağol cnm aynen bol suyla geçti çok şükür ama ilk defa böyle cok ishal oldu. kprktum acıkcası. rana nasıl neler yapıyosun . ay cocukalr küçükken daha rahat giriyorduk foruma hiç vakit bulamıyom ben .

cnm 0-4 yaş arası diye biliyorum kreş yardımından faydalanma yaşını
ama hangi şartlar geçerli orasını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…