- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.361
size de geçmiş olsun cnmayşegülcüm çok geçmiş olsun.kendini yıpratma.ne kadar dikkat etsek de oluyor maalesef kazalar.biz de ece 14 aylıkken yanık olayı yaşadık.babamızın termos bardağını içmeye çalışırken ağzı boynu yandı ecenın.çoğu geçti sadece boyun bölgesinde 1 cm kare çapında bir kısım daha beyaz şu an doktor zamanla geçer dedi.ama ben yine de her gördüğümde içim cız ediyor.seni çok iyi anlıyorum canım.bi de pansuman bitince hangi ilacı kullandığınızı yazabilirsen çok sevinirim.ben de bir denemek isterim hala geç olmamışsa.
günaydın cnmgünaydın kızlar nasılsınız
ben çok yorgunum çok yoğun bi hafta sonu geçirdim cumartesi dr a gittik hala boğaz ve kulak enfeksiyonumuz devam ediyormuş kuzum haala çok öksürüyor gelişmeleriniz çok iyi dedi dr umuz sonra ikeaya gittik oradan yatak baktık ama sanırım ben tek kişilik yatak alıcam erdeme çocuk yataklarını çok beğenmedim oradan avizesini aldık dolabına ayna aldık bir kaç ıvır zıvırda ha aldık sonra teyzemizin yeni evine gittik tam boğazın dibinde süperdi balkonda dalga sesleri eşliğinde yemeklerimizi yedik sonra erdem teyzeyle oynarken biz eşimle sahilde yürüyüş yaptık pazar günüde diğer ablamın oğlunun sünneti vardı ona gittik herşey çok güzeldi eve çok geç döndül çok yorgunuz
baya yoğun geçmiş haftasonunGunaydin herkeseee.bnm iziniptal oldu mesaideyim bugun ogleye kadar gercide.bizde yogunbi haftasonu gecrdk ctesi arkadasa kahvaltya gittik oglen geldm temzlik yaptim aksam bi avm ye gittik.gece cok gec ysttik .dun de sabahtan snavim vardi sinava gittim gorumcm ve kp geldiler memleketten.oglen sinavdan geldim kışlık biber kavurdum biraz yemk hazrladm yedij sonra yeni avm acilmisti oraya gittik gece geldik cay icip yattik ama cok yorgunummm
maşallah meryemeMeryem. Cok dillendi ya dun sinavdan geldim kim geldi kizim diyorm hala diyo baska diyorm dede diyo dedenin ismi ne memet diyor..babasi disaro çıkarken bakka git muz getir diyo
burdayım cnm malum bugün yol vardı ancak girebildimGunaydin kizlar
Betul niye bukadar uzun suruyims ya iyilesmesi antbytk kullanyomsnz
Sibel sende kisliklari yaptin bayag aferin sana hamarat
Sen meryeme bakicaktin dimi bugun
Neguzel gezilms haftasonu
Yasmin yine yok funda yok
Haftasonu alp tugra yine ateslendi dun acile gittik kulak iltihabi var sag kulagina darbe grlincr cok agliyodu zaten daha 10 gun oldu ilac kullanali bende bugun randevu aldim dr a gudicez benimde bogazim fena kulagima vuruyo bende goruncem dr a buraya geleli bi duzelemdik kuzumla
ben de üzülüyorum cnmFundacm kvler ankraya gidecktu o yuzden izin almistim onlar yarin gideckler bende bugun geluyim bari dedim ogleden sonra gidicem.defneck yazık cok üzülüyorum yaa.kres na kadar peki cok xorluycak mi sizi
evet cnm çok iyi olacak inşallahfunda çok çok sevindim defne için çok iyi olacak inşallah
sağol cnm inşallah alışır ve diğer çocuklar gibi o da yerhadi hayırl ıolsun funda daha ilk gün normal yememesi ama alışır inşallah
cok sağol cnm aynen bol suyla geçti çok şükür ama ilk defa böyle cok ishal oldu. kprktum acıkcası. rana nasıl neler yapıyosun . ay cocukalr küçükken daha rahat giriyorduk foruma hiç vakit bulamıyom ben .canım çok geçmiş olsun
herşeyden önemlisi bol bol su içmesi
rana ishal olduğunda markete gittik değişik renkli şişeler vardı hayat suyun suluklu
onları ilk defa gördü ve 3 tane 330 ml suyu bitirdi
sonra ishali düzene girdi toparladı yavrum
inşallah tez zamanda geçer
cnm 0-4 yaş arası diye biliyorum kreş yardımından faydalanma yaşınıselam kızlar nasılsınız ;
kreşe defne ve sibelin kızımı başladı ? ay yerim ben onları ya
reces canm 48 aylık olanlara devlet kreş parasının 2500 tl sini karşılıyor.
bende seneye vermeyi düşünüyorum ,cok sıkılıyor aslında evde ama bu senede bakalım bakıcımıza idare edelim dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?