2012 kasım bebekleri büyüyor..

RECES CNM DEFNE SABAHTAN MI YOKSA ÖĞLEDEN SONRAMI GİDİYOR ?

BEYSAL,MASALECE GEÇMİŞ OLSUN SİMDİ OKUDUM
cnm sabah gidiyor 1,5 a kadar
sonra babaannesi uyutacak
akşam üzerinden sonra da babaanne ile vakit geçirecek işte

Merhaba kizlar ne kadar sakin kaldi buralar böyle

Funda defnenin krese baslamasina sevindim canim cok iyi olmuş. Seninde kafan rahat olur kvde de dinlenmis olur biraz.

Wavss geçmiş olsun canım

Betül erdem en kisa zamanda atlatir inşallah Rabbim bütün hasta bebislere sifa versin

Vicco dan ayakkabi alan arkadaşlar sizin kargolar geldi mi? Daha paketlendi diyo kargoya bile verilmedi. Sizinkiler ne durumda merak ettim

evet cnm aynen
herkes için daha iyi olacak inşallah

Canim defnisa cok cok sevindim yemegedde takilma zaman lazim
ben de öyle düşünüyorum
zaten bugün kv de yanındaydıbirlikte derse girdiler
zamanla alışacağını düşünüyorum

buarada biraz önce kv aradı defne ateşli diye.ben de dr a götür dedim.o da bu saatte dr yoktur yarın götürüyüm dedi.calpol verecek.inşallah bişeyi yoktur
dün de biraz ateşi vardı ama ben geçer diye düşündüm

cnm 0-4 yaş arası diye biliyorum kreş yardımından faydalanma yaşını
ama hangi şartlar geçerli orasını bilmiyorum
canım bana kreş 4 yaşından itibaren yılda 2500 tl dedi. sen kreşteki öğretmenlere sor onlar bilirler.
Cvr hoşgeldin canim paşa nasıl toplandi mı
sağol cnm hoşbulduk arada böyle girmeye calışıyorum işte aslında cok isityorumda uzun sohbet olmuyo bir türlü. sen nasılsın berra nasıl sanırım sende bir ara kreşe götürdüm demiştin değilmi ? çalışmayımı düşünüyosun ?

Canim benim cok gecmis olsun acaba nesi var kuzunub

Sagolun kizlar biz yine antibiyotklendk geldik bihafta kyllanicaz yine bende kullanicam insallah gecer artik

Funda defneme gecmis olsun insallah onemlu biseyi yoktur
Krese baslams hayrlsi olsun

Cvr hosgeldn canim arada gel boyle naslsn emir nasil

Nur berra nasil

Nurayim girmedin kacgundur annenler gelicekti dimi

Songul ayakkablsrnzi gule gule giyin canim arad giydimi yeni ayakkabsni

Iyı geceler kızlar
Bızde daha ıyılesemedık malesef bendım bız oldu bezya ve nıdaya gectı ne kadar uzak durmaya calıssam ınadına yanıma sokuldular ben yatarken, bugun dr ye goturduk onları beyza daha hafıf nıda da daha cok var ama guzel baktı dr antıbıyotık falan vermedı oksuruk surubu burun damla ve yatarken gogus kısmına durulen bı damla verdı rahatlatsın dıye, zaten yenı ıyılesmıslerdı sımdı tekrar olması hıc ıyı olmadı Allah dermansız dert vermesın ne yapalım atlatıcaz ıns..

Buralarda cok ıssızlasmıs dedıgınız gıbı ama bayramdan sonra herkes toplanır ıns.. zaten kıs gelıyor:)
Wavs sızede gecmıs olsun cnm hastalık sezonu erken acıldı ya tr de daha havalar ıyıdır hadı buranın havası gunu gununu tutmuyoda:) en kısa zamanda toparlarsınız ıns..
Aysegul masal daha ıyımıs sevındım cnm ıns ız falan kalmıycak prenseste..
Funda ınan cok sevındım defne ıcın en azından daha az aklına gelırsın kresteyken maddı yonude hallolur ıns yardımda alabılırsen super olur..
Songul yaren okua basladı dımı? Cok cok basarılar akıllı prensese
Nuray annenler var galıba cnm? gunlerın su gıbı gecıyordur sımdı sana..
Gulden tatıl nası gıdıyo cnm bı ses ver oh sabah erken kalkıp nılostan ayrılmak yok:)
Fatma nerelerdesın yazmaz oldun merak edılıyorsun..
Yasmın sende gelmemıssın hersey yolundadır ıns..
Betul erdemde ıyılessın bıran once artık ıns
Rabbım sıfa versın butun kuzulara..
Cvr hosgeldın cnm senden ne var ne yok emırın uykusu duzene gırdımı ayakta sallıyomusun hala?
Katreınur berra nasıl cnm? Esının sınavı ıns ıstedıgınız gıbı sonuclanır..
Dılek spırınt ozcanan mdrcnn gulcan sızlerde kuzularda ıyıdır ıns..unuttugum varsa affola hepınızı sevıyorum..

http://www.anaokulumuz.net/makale/egitim-ogretim-destegi-kres-yardimi-basvurusu

reces bak cnm senin için buldum bu linke tıkla yazıyor cnm 48 -66 ay arası diyor. meb
Cnm Sağol bize yaramaz o zaman

Canim benim cok gecmis olsun acaba nesi var kuzunub
Sağol cnm. Ateş ve hafif öksürük var. Kv ye Dr a götür dedim ama goturmemis bugün ateş dusmezse götürecek

Sağol cnm inşallah yoktur.
Size de çok geçmiş olsun.

Günaydın kızlar

Benicim cok gecmis olsun canim benim hemen atlatirsiniz inşallah. Berra iyi canim. Sinav sonucunun da aciklanmasini bekliyoruz heycanla bakalım.

Kızlar ben cok kararsizim bi akil verir misiniz. Ben berrayi bayramda memeden ayirmayi düşünüyordum. Esim izin alamayacak sadece bayramda gidebilecez son duruma göre. Esim de sizi bu hafta sonu gotureyim ben de bayramda geleyim demişti. Ben de artik kendimi ona göre hazirliyordum gidince biraktiririm diye. Ama dun esim kafami karıştırdı. Evden ayrilinca çocuğun duzeni bozuluyor iyice zayifliyor hasta oluyor. Hem daha erken bayramda gidip gelelim kasimda ayiririz falan diyo. Ne yapsam sizce? Orada kalabalıkta daha kolay olur diye düşünüyordum annem destek olur falan diye biraz rahattim. Evde kendi başıma yapabilir miyim. Kasım bi de iyice havalar soguyacak parka falan da cikaramam. Cok kararsiz kaldım

günaydın
beni canım çok geçmiş olsun umarım toparlarlar
funda geçmiş olsun sizede canım benim umarım bugün düşer ateşi
biz dün gece lavman yapmak zorunda kaldık yine kuzuma ama rahatladı sonunda güzel uyuudu yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…