- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #53.381
cnm sabah gidiyor 1,5 a kadarRECES CNM DEFNE SABAHTAN MI YOKSA ÖĞLEDEN SONRAMI GİDİYOR ?
BEYSAL,MASALECE GEÇMİŞ OLSUN SİMDİ OKUDUM
evet cnm aynenMerhaba kizlar ne kadar sakin kaldi buralar böyle
Funda defnenin krese baslamasina sevindim canim cok iyi olmuş. Seninde kafan rahat olur kvde de dinlenmis olur biraz.
Wavss geçmiş olsun canım
Betül erdem en kisa zamanda atlatir inşallah Rabbim bütün hasta bebislere sifa versin
Canim ayin 7 sinde aldigim hala gelmedi ama ne hikmetse 9 unda aldiklarim bigun geldsen hangisinden siparis verdinVicco dan ayakkabi alan arkadaşlar sizin kargolar geldi mi? Daha paketlendi diyo kargoya bile verilmedi. Sizinkiler ne durumda merak ettim
ben de öyle düşünüyorumCanim defnisa cok cok sevindim yemegedde takilma zaman lazim
canım bana kreş 4 yaşından itibaren yılda 2500 tl dedi. sen kreşteki öğretmenlere sor onlar bilirler.cnm 0-4 yaş arası diye biliyorum kreş yardımından faydalanma yaşını
ama hangi şartlar geçerli orasını bilmiyorum
sağol cnm hoşbulduk arada böyle girmeye calışıyorum işte aslında cok isityorumda uzun sohbet olmuyo bir türlü. sen nasılsın berra nasıl sanırım sende bir ara kreşe götürdüm demiştin değilmi ? çalışmayımı düşünüyosun ?Cvr hoşgeldin canim paşa nasıl toplandi mı
Canim benim cok gecmis olsun acaba nesi var kuzunubben de öyle düşünüyorum
zaten bugün kv de yanındaydıbirlikte derse girdiler
zamanla alışacağını düşünüyorum
buarada biraz önce kv aradı defne ateşli diye.ben de dr a götür dedim.o da bu saatte dr yoktur yarın götürüyüm dedi.calpol verecek.inşallah bişeyi yoktur
dün de biraz ateşi vardı ama ben geçer diye düşündüm
Cnm Sağol bize yaramaz o zamanhttp://www.anaokulumuz.net/makale/egitim-ogretim-destegi-kres-yardimi-basvurusu
reces bak cnm senin için buldum bu linke tıkla yazıyor cnm 48 -66 ay arası diyor. meb
Sağol cnm. Ateş ve hafif öksürük var. Kv ye Dr a götür dedim ama goturmemis bugün ateş dusmezse götürecekCanim benim cok gecmis olsun acaba nesi var kuzunub
Sagolun kizlar biz yine antibiyotklendk geldik bihafta kyllanicaz yine bende kullanicam insallah gecer artik
Funda defneme gecmis olsun insallah onemlu biseyi yoktur
Krese baslams hayrlsi olsun
Cvr hosgeldn canim arada gel boyle naslsn emir nasil
Nur berra nasil
Nurayim girmedin kacgundur annenler gelicekti dimi
Songul ayakkablsrnzi gule gule giyin canim arad giydimi yeni ayakkabsni
Sağol cnm inşallah yoktur.Iyı geceler kızlar
Bızde daha ıyılesemedık malesef bendım bız oldu bezya ve nıdaya gectıne kadar uzak durmaya calıssam ınadına yanıma sokuldular ben yatarken, bugun dr ye goturduk onları beyza daha hafıf nıda da daha cok var ama guzel baktı dr antıbıyotık falan vermedı oksuruk surubu burun damla ve yatarken gogus kısmına durulen bı damla verdı rahatlatsın dıye, zaten yenı ıyılesmıslerdı sımdı tekrar olması hıc ıyı olmadı Allah dermansız dert vermesın ne yapalım atlatıcaz ıns..
Buralarda cok ıssızlasmıs dedıgınız gıbı ama bayramdan sonra herkes toplanır ıns.. zaten kıs gelıyor:)
Wavs sızede gecmıs olsun cnm hastalık sezonu erken acıldı ya tr de daha havalar ıyıdır hadı buranın havası gunu gununu tutmuyoda:) en kısa zamanda toparlarsınız ıns..
Aysegul masal daha ıyımıs sevındım cnm ıns ız falan kalmıycak prenseste..
Funda ınan cok sevındım defne ıcın en azından daha az aklına gelırsın kresteyken maddı yonude hallolur ıns yardımda alabılırsen super olur..
Songul yaren okua basladı dımı? Cok cok basarılar akıllı prensese
Nuray annenler var galıba cnm? gunlerın su gıbı gecıyordur sımdı sana..
Gulden tatıl nası gıdıyo cnm bı ses ver oh sabah erken kalkıp nılostan ayrılmak yok:)
Fatma nerelerdesın yazmaz oldun merak edılıyorsun..
Yasmın sende gelmemıssın hersey yolundadır ıns..
Betul erdemde ıyılessın bıran once artık ıns
Rabbım sıfa versın butun kuzulara..
Cvr hosgeldın cnm senden ne var ne yok emırın uykusu duzene gırdımı ayakta sallıyomusun hala?
Katreınur berra nasıl cnm? Esının sınavı ıns ıstedıgınız gıbı sonuclanır..
Dılek spırınt ozcanan mdrcnn gulcan sızlerde kuzularda ıyıdır ıns..unuttugum varsa affola hepınızı sevıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?