2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba arkadaslar bu aralar pek giremedim yogunluk yogunluk
Funndacim canim yazdigim gibi neyseki farkina varimis hastalik boyitinda degil Allahin izni ile asilmicak bir durum degil
Wavs canim alp nde en kisa zamanda bu sorunu biticek insalla
Eee sonra kizlar tek tek yazamadim nasilsinuz bakalim

şükür cnm
en azından hastalık boyutunda değil
sen de hoş geldin
yaren nasıl oldu?

hoşgeldin songülüm ay ben pek iyi değilim canım sıkıldı biraz konuşuruz sonra cnm nezaman açıklanıcak sizin sınav sonuçları

Cok sagolun kzlar hayirlsyla atlaticaz bunuda
Dun alp tugrayi cocuk dr unada gotrdum grip olunca kulagina falan bakti sol kulagini tutuyomu diye sordu bende hayir dedim daha once dr a gittigmde hep ayni seyi soyluyolardi sol kulagni tutuyomu neyse ibiramn verdi eve geldik alp in kulagina bi baktim ici kanamis bugunde kbb ye goturdum iltihap var dedi antbyotik verdi ilac bittikten sonra basinc testi yapicakms yani isitme testi oluyo heralde onu niye yapacak ya canim sikldi off

Fatma nur dil bagini yazin alp i acile gotrmstum ordaki dr farketmsti agloyodu dilini gordu oyle soyledi nete yazin dil alti bagi diye resimleri cikar insallah yoktur kuzularda bisey

Funda hastalk deglms ya buna sukur canim dr un dedklerine dikkat etmek gerek
Kutu sutu bende veriyorum pinarinkni inek sutu haftada bir aliyorum zaten gunluk sutmu alsak acaba

Guldencim burdaki dr a yaptircam sanirim
Zong dakta kadin dogum ve cocuk hastaneai var zaten ordada bi cocuk cerrahi var ozel hastane var ama cocuk cerrahi yok
Ankara merkezde otursak belki orayi dusunrdum ama beypazarndan oraya git gel zor bide araba olmayinca
Bu dr a guvenicem artik yapacak bisey yok allaha emanetiz

geçmiş olsun cnm
basınç testi ile işitme testinin aynı olduğunu sanmıyorum
kulak iltihabı çok hafif defne de yaşamıştı bebekken ama bi sorun olmadı
sizde de olmayacak gör bak

wavsum hoşgeldin cnm aynen nilde 2 aylıktı kulağı intahap olmuştu bütüngece çok huzursuzdu sabah bir baktım kulağı kokuyove akmış hemen çocuk dr aradım kbb yönlendirmişti ilkdefa ozaman antibiyotkle tanışmıştık belki kan olduğu için basın testi yapacaklar ama korkulacak birşey yok cnm.. bence cerrah yapacak dimi operasyonu güveniyosan sorunyok cnm bi arkadaşın çocuğu oldu 7 yaşında bir sorun olmuyo cnm merak etme sen sonra şakıyacak alp bu arada alp isminin öçok lider bir kişiliği oluyomuş bugün öğrendim paylaşmak istedimcnm

Alp tugrada bayagdir var bu iltihap ama farkedlmedi buraya gelmeden alp tugra ateslenmsti dr a gotrdum sol kulagnda hafif iltihap var demsti daha onceki dr larda oyle demsti insallah tedavi icin gec kalmamszdir
Bakalim bizim alp cikte oylemi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…