2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin kizlar guldeen nil cicilerini gule gule giysin canim bende erenin d.gununde almistim pepeli esofmanla swet tarzi uzun kollu seviyo bizim sipada.

funda evetya ikimiz varız kimse bizi sevmiyo::.( ee madem kimse yok bizde özelden konuşalımda çatlasınlar ha ha hah ah a::):):)
dimi ama..
aynen kuzum
hadi yasemin izinli de diğer kızlar nerede?
madem onlar yok biz de özele geçeriz o zaman

Kizlar haklisiniz ne diyim kimse girememis bugun bende ereni uyuttum yemegi pisirdim esimin gelmesine yakin bulgur pilavi yapicam Kurani Kerim dersinden ezberim vardi arada calisiyodum cok sukur onuda ezberledim tabi daha tekrar edip iyice pisirmem lazim.simdi cay molasi verdim eren uyanincada kurabiye yapicaz ins. oglusumla yapmak istiyorum teyzemden 3malzemelik tarif ogrendim onu yapicaz nasipse eren cok yardimci oyle konularda ve yeme konusunda.

Gulden hanim masallah sizde cok hamaratsiniz benim kurabiye tarifini vereyim bari istemediniz ama
1su b.siviyag 1paket.krem santi ve 2 bucuk su bardagi un biz k.pasadayken teyzem yapti un kurabiyesi gibi oluyo bende erenle yapmak istedim hatta sekilli kaliplar var onlarla yapicaz nasip olursa bakalim.

ha ha hakız yazmamışmıyım tarif isteriz diye he he he
aaa okadar yacık toparlıyacakmı o kurabiyeyi kırem şanti neyli olacak peki ay 3 çeşit mazemededin ondan bile ne çok soru çıkardım dimi..
cnm hamarat değilimde nil geçende o brovnilerden getirmiş bir arkadaş çokiştahla yedi bende ondan yapmak istiyorum ama aslında pek keyifimde yok.

ay kızlar çok hamarat gördüm sizi
bu aralar ben elimi kaldıracak gücü bile kendimde zor buluyorum
nerde kaldı hamur işi
valla allah sizi inandırsın pazartesi akşam yıkadığım çamaşırlar kurudu ama toplayıp da katlayıp yerleştiremedim

bu arada dün akşam kv bana ablasının ve günden bikaç arkadaşının nisan ayında midilli adasına gezmeye gideceklerini anlattı.anladığım kadarıyla kendi de gitmek istiyor ama 100 euro fiyatı varmış
ben de dayanamadım sabah eşime eğer para durumumuz müsait olursa anneni gönderelim mi dedim.o da olur gönderelim hatta istersen sen de git gez dedi.ben istemem ama annene değişiklik olur istersen dedim.o da tamam dedi.akşam kv ile konuşacağım.kv ye de sürpriz yapmış olucam

fundacım bende hamarat değilimtatlımya mecbur cnm.. zaten nil hiç birşey yaoptırmıyoda en azından keki birlikte yaparız diye hem deyişik bir etkinlik olur he he:
buarada vallaha seni tebrik ediorum..
bu arada cnm ben kurutma makinesi aldım çünkü bizim burda çamaşırlar kurumuyo ve içeride kurutuncada nilin alerjisi geçmedi biliyosunuz çözümü kurutma makinesinde buldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…