- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.141
canım benim çok şükür hastalık boyutunda değilmiş Allah yardımcın olsunCNM buna bin şükür ama insan üzülüyor
işte
erken ergenlik devam ederse yaşanacak sorunlardan insan korkuyor
ben hep diyorum önce allaha emanet
rabbim herşeyin hayırlısını versin
allah başka dert vermesin
inş kulakta dil altı bağıda sorunsuz geçecek cnm ayy zaten bu dr bulmak çok zorya pöfffff
canım benim çok geçmiş olsun ya üzüldüm ama inşallah kötü bişey çıkmayacak
çok şükür cnm benim ama yine de insan düşünmeden edemiyorcanım benim çok şükür hastalık boyutunda değilmiş Allah yardımcın olsun
canım benimIns canim valla boyle sizin basinzida agrityorum surekli ama kusuruma bakmayin kizlar
Evet canm zor dr bulmak
cnm geç kalınmamıştır merak etmeOrta kulak basinc testymis canim anladgim kadaryla iltihabin nederece oldgunu anlamk icin yapiliyo
cnm geç kalınmamıştır merak etme
ayrıca sen alpe seslendiğinde dönüp bakmıyor mu sana?neden işitme kaybı olduğunu düşünüyorsun?
bak gör allahın izniyle hiçbir şey çıkmayacak
wavsum aşk olsunya sonuçta burda hepimiz anlatıyoruz sıkıntılarımızı, sevinçelerimizi dimi ama: lütfen inş hayırelısı olacak sorun çıkmayacak. bu arada ben kaçar kızlar öptüm hepinizi..
Wawscim cok gecmis olsun canim sen simdi onceden dr.lar soylemis iltihap var diye neden dikkat etmedik diyede kafaya takiyosundur uzulme canim ins.bisey olmamistir testlerde yapilsin ins.onemli bisey yoktur canim isitme sorunu oldugunuda sanmiyorum seninde icin rahatliycak ins.testlerden sonra.
Aklima ne geldi cindeydi galiba haberlerde gormustum brbegin kulaginin icinde bitane bitki buyumustu ailesi bisey yerken tohumu bebegin kulaginin icine kacmis orda buyumus en son cok aglamasi uzerine dr.a goturmusler oyle farkedilmis neler var olucak oldumu bisekil oluyo iste.
Songul yarene noldu canim alci falan demissiniz onemli bisey degildir umarim gecmis olsun.
ggünaydın fundam çok sağol.günaydın kızlar
gülden cnm nil güle güle giysin cicilerini
valla sabah sabah ben de şok oldumvayyyy fundam kv şaşırtı beni açıkçası senide düşünüyo kadıncık bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?