2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hosgeldın cnm merak ettık senı, hersey yolundaymıs ne guzel erene sana degısıklık olmus ..

Fundacim gecmis olsun nesi var defnenin ya nolduda doktor oyle diyo tam anlayamadim kucucuk cocukta bende ilk duydum oyle bisey.

Wawscim alptede dil alti bagi varmis acaba erendede varmi yaa sen neyden suphelendinde doktora goturdun erende daha konusamiyo cunku bicok kelimeyi soyluyoda daha cumle kuramiyo bizde bi dr.ami gitsek acaba.

sağol cnm benim
evet zaten hastalık şeklinde olmadığı için şükrediyorum

geçmiş olsun fundacım
rabbim beteri ile sınamasın şükürler olsun hastalık boyutu değilmiş ama sen yinede başka dr lada görüş minik kuzumu öperim

sağol cnm benim
dr araştırıyorum çocuk endokrin dr u zor bulunuyor malesef

hoşgeldin cnm
şükür iyiyiz
size de değişiklik olmuş
eren mutlu olmuş ne güzel

günaydın cnm
sağol cnm
ben de ilk defa duydum ama araştırınca çok fazla böyle hasta olduğunu görüyorsun
evet zaten hastalık cinsinden olmadığına şükrediyorum
dr araştırıyorum
çocuk endokrin dr u malesef zor bulunuyor
kaç tane hastane aradım hiç birinde çocuk endokrin dr u yok
zaten dün gittiğimde eriştenin üzerine ketçap dökmüş onu yediriyormuş.hemen ketçabı kaldırdım.bunlar artık yasak dedim.önce kv "ablam öyle şey olmaz,dr uyduruyor dedi" diye karşı çıktı.ben de ablan dr dan daha mı iyi biliyor.bir sürü makale var bu hastalıkla ilgili.bir sürü hasta var dedim.durumun ciddiyetini anlattım.kabullendi.
dikkat edeceğiz başka çare yok

canım defnenin göğüslerinde büyüme var.meme dokusu baya hissediliyor.18 aylıkken ankarada dr a götürmüştüm.muayene etti ve 2 yaşına kadar geçmezse tekrar getir testler yapalım demişti.güğüslerde küçülme olmadı.burda da 2 yaşından sonra geçen hafta ancak dr a götürebildim.o da kemik yaşı tespiti ve rahim ultrasonu istedi dr.sonuçları dün götürdüm ve sonuç erken ergenlik.10 yaşına kadar defnenin çok fazla kilo alması yasak.sağlıklı beslenmek zorunda.
3 ayda bir kontrole gidecek

kızlar bu arada çocuk sütlerini kesinlikle içirme dedi dr(aptamil,pınar,sek,hero baby var ya)

Günaydın kizlarrr

Funda neyseki hastalik boyutunda değilmiş canım. Sana cok is düşüyor tabi cok zor bu zamanda dedigin seylere dikkat etmek. Kv de de dikkat eder inşallah

Fatma hosgeldin canim merak etmistik seni

Fundacim gecmis olsun canim yaa neyseki hastalik ve cok ciddi bisey degil buna sukur ama ihma etme canim dikkat et kv.dede uyara uyara artik ogrenir napalim defne iyi olsunda.Sut dedigin devam sutleri dimi canim onceden iciriyodum bende ama biraktik genelde yorsan aliyorum helal sertifikasi oldugu icin.

Günaydın kizlarrr

Funda neyseki hastalik boyutunda değilmiş canım. Sana cok is düşüyor tabi cok zor bu zamanda dedigin seylere dikkat etmek. Kv de de dikkat eder inşallah

Fatma hosgeldin canim merak etmistik seni
inşallah cnm
çok şükür hastalık değil
dikkat edeceğiz

evet cnm devam sütü
dr kutu sütlerinin hepsine karşı
hatta sütçüden bile alınanların çok güvenilir olmadan alma dedi
sadece keçi sütü öneriyor
öncelik yoğurt,sonra peynir en son sırada süt diyor

günaydın cnm istek gönderdim sana
amin cnm benim allah hepimize güç kuvvet versin
sen nasıl kurtuldun?

Ben farklı şeylere yönelmeye çalışıyorum canım..Kafamı dağıtacak, kendimi yoracak şeyler.Bol bol dua ediyorum. Zaman alıyor biraz ama. Bundan büyük acı var derim her zaman, Ve sen bunu yaşadın, üstesinden gelirsin.Kendi gücümü kendimde bulmaya çalışıyorum yani..
Allah yardımcın olsun canım..Geçiyor sıkıntılar..
Rabbim beterlerinden korusun inşallah..

Canım benim geçmiş olsun. Narkozu çok düşük verirler sıkma canını. Allah' ın izniyle hallolur inşallah

Keşke hiç sıkıntıları olmasa ama yine de çok şükür canım..
Dikkat edilecek artık, babaanne özellikle. Onlar aman birşey olmaz yesin diyip herşeyi yedirmeye çalıştıklarından. İlk önce Allah' a emanetler canım.. İnşallah rutin kontroller olur sadece, başka da hiçbir sıkıntı olmaz..
Sen de çok büyütme kafanda, yüklenme kendine.
Defne'ye sen lazımsın..

CNM buna bin şükür ama insan üzülüyor
işte
erken ergenlik devam ederse yaşanacak sorunlardan insan korkuyor
ben hep diyorum önce allaha emanet
rabbim herşeyin hayırlısını versin
allah başka dert vermesin

Gulden hosbulduk canim nasilsin nil nasil yasemin yokmu sibel dilekten haberler nasil sen bilirsin ikinci anne adaylarimizi durumlari iyimi merak ettim hepsini.

Fatmacim berra iyi cok şükür. Gecen hafta hastaydi simdi iyi rabbime şükürler olsun.

Guldencim hosbuldum canim nasilsin nil hanim nasillar

Kizlar benim temizlik yapmam lazim ama hic icimden gelmiyor nasil yapcam bilmiyorum. Oturma odasinin camini sildim gece yatmadan da koltuklari sileyim diyorum. Halilarda ya yikamaya gitcek ya da silcem bakalım. Hadi bunlari bi sekilde hallederim de mutfaga hic giresim yok. Nasil sevke gelcem bilmem. Topigin Becerikli hatunlarinin yaninda dursam bi kac gun istek gelir heralde ha ha:)

iyiyim fatmacım yasemin evde raporlu ama bir sorunyok.
dilek işe başlıyacaktı sibelde evdeydi.
katrem nil hanım iyiler bugünde gezmelerde kendileri he he he:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…