- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.081
canım zaten bakalım ne diyecek drFundacm iyi olur inşallah ya..bende kilolu dogmusum ve bir haftalikken falan kanamam olmus.annem korkmus dra götürmüş gülmus dr hic korkma sağlıklı bir cocuk dogurganligi iyi olcak demis)e tlan sayilmaz cok sukur allha meryeme de bir ayda hamile kalmustim yeni bebisede oyle bir ay bile surmedi..sonuclari yaz bize
Aysegul hayrli olsun ya ohh ne guzel yeni ev yeni mutluluklar getrsin dize
yok cnm normal kiloda doğdu. 3250 doğdupekı defne zayıf dogup hızlı mı kg aldı beklenın ustunde mıydı hep resımlerde normal gorunuyor kılolu gorunmuyor bence
mesela masal 2900 dogmusstu ama 6aya kadar her ay 1 kgdan fazla alıyordu doktor fazla dıodu ama bı sıkayetı yok sonrada normale dondu emmeyeı bırakınca
defne zayıf dogup cok mu kılo aldı suan nekadar kı
bence sadece gogus sısıkınlıgı genetıktır sorun olmaz bence temız cıkcak tahlıllerı oyle hssedıyorum
bendde senı ve erdemı opuyorummmmmaçılışı yaptım kapanışı da yapayım hepinizi öpüyorum
valla garip erdem kuzum öksürüyo hala ama şükür balgam falan yok alerjik gibide halsiz gibide :)günaydın betülüm iyidir cnm senden naber?
erdempaşam nasıl ilerlemedi dimi öksürük bizde sadece gece tutuyo bi ara birdahada yok ama anlamadım ne tetikliyo kuzumun öksürüğünü.
cnm dil bağı çok kolay bi operasyonKizlar alp tugrayi dr a goturdum dil bagi varmis kesinlesti yani
Hemen keselim dedi cok kucuk bi islem dedi azcik narkoz veriyolarms beni encok rahatsz eden bu ama yapacak bisey yok
Istersen sunnette yapalim dedi ama ben suan sunnet istemyorum 6 yasinda falan yaptemayi dusunuyodum.ozaman narkoz verip tamamen uyutmuyolar dimi alti yasinda bilgisi olan varmi netten bakicam gerci
Alp suan grip dun hasta oldu oyuzden iyilesnce olacak muhtemelen sali gunu bir hafta daha burdayim yani kocami ozledim yahu
Bizden haberler boyle kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?