2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım zaten bakalım ne diyecek dr
o kanama durumu defnede de olmuştu onu dr bana" ilk 10 gün kız bebek annenin hormonlarıyla yaşar,o yüzden sizde kanama olduğu için bebekde de olur" diye açıklamıştı

Saol Ayşegülcm dikkat edeyim diyorum da evdeyim çocuk var illa yemk yapılacak bulasiklar hallefleck ev toparlancak olmuyo iste.annemde dikkat et kizim diyo ama hic düşünmüyor bunlari birak yapma bisry diyo nasıl yapmasin demiyo

yok cnm normal kiloda doğdu. 3250 doğdu
ama 1 yaşına kadar yani yürüyünceye kadar tombiş bir bebekti
şimdi de göğüslerdeki meme dokusundaki belirginlik nedeniyle böyle dedi

bende guldene katılıom bence sadece yapısal gogus sısıkınlıgı bence bısey yok tabıkı boyle olsun ıstıyoruz oyuzden olumlu yorum yapalım kı olumlu olsun

sıbel cnm haklısın yapılcak rutın seyler var evde mecbur ama yormadan acele etmedn yap annenın gelmesını bekler gbısın bu durumda ben olsamda beklerdım eger bır engelı yoksa
annenın gelme ımkanı yokmuydu enazından sen raporluyken kısa sure

Kizlar alp tugrayi dr a goturdum dil bagi varmis kesinlesti yani
Hemen keselim dedi cok kucuk bi islem dedi azcik narkoz veriyolarms beni encok rahatsz eden bu ama yapacak bisey yok
Istersen sunnette yapalim dedi ama ben suan sunnet istemyorum 6 yasinda falan yaptemayi dusunuyodum.ozaman narkoz verip tamamen uyutmuyolar dimi alti yasinda bilgisi olan varmi netten bakicam gerci
Alp suan grip dun hasta oldu oyuzden iyilesnce olacak muhtemelen sali gunu bir hafta daha burdayim yani kocami ozledim yahu
Bizden haberler boyle kizlar

günaydın kızlar .
funda gelde sonuçaları konuşalım cnm.
wavsum nekadar önce yaptırırsan okadar çabuk konuşur alp cnm. ama iyi güvendiğin biryerde yaptır iyi araştır sadece sünnette evet 6 yaşında bayıltmadan yaparlar cnm.hayırlısı olsun.kimsecikler girmemiş yine kızlar ama yaaaa.

günaydın canım
wavs canım zaten 2 ve 6 yaş arası önermiyor doktorlar çocuk piskolojisini etkilermiş dil bağı benim halamın torununda vardı çok kısa bi işlem sıkıntısız Allahın izniyle merak etme geçmiş olsun çok
funda meraktayız
ayşegül masalcığı seni öptük bizde
güüüldeeen kuzum naber :)

günaydın betülüm iyidir cnm senden naber?
erdempaşam nasıl ilerlemedi dimi öksürük bizde sadece gece tutuyo bi ara birdahada yok ama anlamadım ne tetikliyo kuzumun öksürüğünü.

günaydın betülüm iyidir cnm senden naber?
erdempaşam nasıl ilerlemedi dimi öksürük bizde sadece gece tutuyo bi ara birdahada yok ama anlamadım ne tetikliyo kuzumun öksürüğünü.
valla garip erdem kuzum öksürüyo hala ama şükür balgam falan yok alerjik gibide halsiz gibide :)

günaydın kızlar
dün akşam sonuçları götürdüm doktora
önce cd den kemik filmini izleyip bi kitaptan da bakarak kemik yaşını tespit etti.2 yaş 8 ay olarak görünüyor
rahim ultrason sonuçlarına baktı yumurtalıklarda küçük küçük kistler oluşmuş.bunlar erken ergenlik nedeniyle oluşurmuş.zaten rahim büyüklüğü de bunu destekliyor dedi
erken ergenliğin 2 türü varmış biri hastalık şeklindeymiş biri de defnenin durumunda olan şekliymiş.şükür defne hastalık şeklinde olandan değilmiş.
3 ayda bir kontrole geleceksin dedi.ama eğer göğüslerde büyüme olursa 3 ayı beklemeyeceksin dedi.hemen getireceksin dedi.beslenmeye dikkat edeceksin,çok kilo almayacak,sağlıklı beslenecek dedi.kilo dünkü yazıda olduğu gibi ergenliği tetikliyormuş.
hazır gıdalardan,dışarıda et yemekten,cips gibi yiyeceklerden,yanmaz kumaşlardan, leke tutmayan kumaşlardan,plastik oyuncaklardan uzak duracak dedi.bunlardaki bazı maddeler östrojen miktarını artırdığı için erken ergenliği tetikliyormuş,aşırı yağlı yiyeceklerden,aşırı protein tüketiminden uzak dursun dedi
bu şekilde takip ederek hormonları baskılayıp ergenliği erteleyebilirmişiz
eğer hormonları bu şekilde baskılayamazsak aylık iğneler varmış.onlara başlanılacakmış.
bol bol hareket etsin,koşsun dedi.
kısaca böyle
ankaradan da dr araştırıyorum.iyi bir dr bulup bir de onlara göstermeyi planlıyorum ama sonuç sanırım yine aynı olacak.çünkü 18 aylıkken ankarada göstermiştim o da 2 yaşında tekrar gel demişti.
internetten yaptığım araştırmalarda okuduğum makalelerdeki belirtiler de erken ergemlik olduğunu doğruluyor

cnm dil bağı çok kolay bi operasyon
sünnette yanlı bilmiyorsam ya 2 yaşa kadar ya da 6 yaşından sonra yapılıyor.6 yaşından sonra yapılanda tamamen uyutulmuyor.lokal anestezi ile yapılıyor.benim kardeşime öyle yapmışlardı

günaydın fundacım çok geçmiş olsun inş böyle kalır cnm ay daha neler duyacaz ya bakalımya hepimizde farklı farklı şeyler allahım beterinden korusun bak en azından hastalık değil defneminki.
inş hep böyle seyredecek cnm..

geçmiş olsun fundacım
rabbim beteri ile sınamasın şükürler olsun hastalık boyutu değilmiş ama sen yinede başka dr lada görüş minik kuzumu öperim

Uzun aradan sonra herkese merhabaa nasilsiniz kizlar bebisler nasil netim olmadigi icin girememistim biz oglusumla cuma aksami k.pasaya gittik teyzemin oraya onunda 3u dolduran kizi 6yasindada oglu var bide liseye giden kizi var ama ereni cok seviuolar tabi erende onlari esim bizi goturdu birakti eve geri geldi ise gidice icin pazar aksami donduk eren cok eglendi orda parka falanda ciktik cocuklar baya mutlu oldular.benimde sinavlar yaklasti isim zor artik napcam bakalim.sizde durumlar nasil.

Gunaydın kızlar
Funda tekrar gecmıs olsun cnm ben ılk duydum bu yasta boyle seyler oldugunu cok sukur hastalık degılmıs kv dede cok dıkkatlı olur yedırdıklerıne ıns..ıyı dr bulabılırsen goster bence ankarada bakalım o dıyecek..
Wavs alptugranın operasyonu ıyı gecer ıns karar verdın sanırım.. Hersey yolunda gıder esıne cabuk kavusursun ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…