2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ben varken yapti teyzem kurabiyeyi bende merakla bekledim nasil olcak diye ama oldu tadi un kurabiyesine benziyo cok pisirmeden cikariyosun beyaz kalicak yine erende sevmisti bende onunla yapmak istiyorum kremsanti toz olarak sade olucak beyaz ama muzlu falanda tadini hos yapabilir.nille bigun bunuda deneyin.;-)

Fundacim sanada alinti yaptim ama tel.den yazamadim bende kendimi cok hamarat gormuyorum canim zaten gecen sene falan okuldan cok yoruldum dogru duzgun ne tarif ne bisey yapamadim bisuru tarif birikti gecen havuclu biskuvili pasta yaptim pogacalar yaptim dunde pizza yaptim guzel oldular hepsi bu aralar tarif deneyesim var icimde biriktiler
Senin normal canim hem calisiyosun hem is cocuk bide defneyi dusunuyosun bu aralar oyuzden keyfin yoktur ama yaptiginda elin lezzetli biliyorum.

olsun valla cnm çatlak kurabiyeyi tutturdun onu unutmadık sanma :)
kurutma makinasını güle güle kullan cnm
alerji işi kötü malesef nile eziyet çektirmenin gereği yok iyi yapmışsın makinayı alarak.benim çamaşırlar kurudu ama ben bir türlü toplayıp katlayıp yerleştiremedim.dağ gibi çamaşır beni bekliyor
beni neden tebrik ettin cnm?

ay şımardım bak şimdi sen böyle söyleyince :)
havuçlu bisküvili pasta tarifini isterim bu arada

kızlar defnenin bugün kreşte yaptıkları:
Sevgili velimiz,
Sabah kahvaltısında;Aras'ın getirdiği tuzlu cupcake'den,Demir'in getirdiği gevrekten ve haşlanmış yumurta yedi;kaşar peyniri ve zeytin yemedi.Süt içti.
Serbest zaman etkinliğinde;evcilik köşesi oyuncaklarıyla oynadı.Oyun kurdu ve çok eğlendi :)
Sanat etkinliğinde;Noel baba resmini boyadı ve simlerle süsleyerek sergiledi.
Türkçe dil etkinliğinde;kırmızı rengi öğrendi.Sınıftaki kırmızı renkli malzemeleri buldu.Kırmızı renkli meyve ve sebzeleri gösterdi.Çeşitli renkli kartların içinden kırmızı renkli olanı bulmaya çalıştı.
Drama etkinliğinde;'Gül bahçesi' draması yaptı.Kırmızı gül olduğunu,sulayınca ve Güneş görünce büyüdüğünü ve çok mutlu olduğunu canlandırdı :)
Branş dersinde;İngilizce ve Dans dersine katıldı.
Öğle yemeğinde;yoğurt çorbası,taze fasulye,su böreği ve yoğurt yedi.Yemekten sonra Lena'nın getirdiği çikolatadan yedi :)
kreşten gönderdikleri bilgilendirme notunu olduğu gibi yazdım

Fundacim gercegi soyledim canim.havuclu tarifi hamaratlara yazarim ins.canim pratik bi tarif guzel oldu.

Gulden kurutma makinani gule gule kullan canim aslinda en cok bana lazim evim soguk cunku dogalgaz sobali iki odada soba var sadece ve zor tabi yalitim yaptirabilseydik iyi olucaktida artik yaza kaldi neyse evdede yer yokki kurutucu alalim artik bu kisda idare edicez napalim sen iyi yapmissin canim hem vakitten tasarruf senin icin.

böyle yazmaları negüzel mailmi atıyorlar cnm..
cnm önce mail atıyorlardı sonra kreşin bir sistemi var netten bağlanılan, o sisteme beni de dahil ettiler..oraya günlük defne ile ilgili herşeyi yazıyorlar.ne yedi,ne yaptı,dikkatlerini çeken bişey oldu mu,götürmemiz gereken bişey varsa onu hep o sistemden yazıyorlar.sen de öğretmenlere sormak ya da iletmek istediğin bişey varsa oradan yazıp öğrenebiliyorsun.hergün bu bilgilendirme geliyor

bu arada defneme kocaman bir alkışşş..
fatmacım gerçekten iyi oldu cnm benim için hem bazı şeyleri ütülemeye bile gerek aklmıyor cnm..

kızlar ben de yavaştan toparlanayım
kuzuma erken kaçacağım bu akşam
hepinizi öpüyorum
inşallah yarın uzuuuuuuunnnca bir geçmiş birikir

ama ama malesef fundacım sonda senin yazın kalmış şekerim. yine geçmiş yok yok yok bu kızlar bizi çok ihmal ediyorlar biz artık özelden konuşalım.(.(

günaydın kızlar, nasılsınız?
ben kötüyüm çünkü sabah 6 dan sonra defne ateşlendi,calpol verdim ama bakalım ne olacak

fundacım günaydın geçmiş olsun pöffff ya bu kıreşişi beni çok korkutuyo
canım anlamadım ki neden böyle zaten öksürük de geçmedi bi türlü
akşam gittiğimde biraz sıcak geldi
kv dışardan geldin soğuksun o yüzden sana öyle gelmiştir dedi.bi yarım saat sonra baktığımda normaldi.eve geçince ölçtüm normaldi.gece 3 te baktım normaldi.sabah 6 da 37,5 tu ateşi.hemen şurup verdim.evden çıkarken 37 ye düşmüştü
kv ye söyledim kreşte ateşini ölçüp şurup versinler diye
kv ye de kimliklerini bıraktım hastane ye giderse diye

cnm kreşe gitmese okula gidince başlayacak hasta olmaya
yani bi şekilde oluyor

işte tam atlatacaken bir çocuktan mikrop alıyo bence tekrarr vicut direnci düşüyo herhalde seneye yarımgün allah kısmet ederse vericez nili ve bu beni çok korkuttuyo hayır havale geçirmiş olmasalar sorun değil hasta ola ola bağaşıklık kazanırlar diyecem ama havale beni korkutan defne içinde nil içnde cnm

aynen cnm zaten en çok korkutan şey havale geçirmiş olmaları
allah bir daha yaşatmasın ne bizim çocuklara ne de başkalarına
ben kreşten çok memnunum (çünkü ilgililer,defneye çok şey kattı, öğrenmesi,konuşması vs çok olumlu)ama işte hasta olması beni çok üzüyor
düşün defne çorbasını itirazsız yesin diye öğretmeni ne yapabilirim diye düşünmüş ve en son çözüm olarak çorbanın içine ekmek doğrarsa defnenin çorbasının tamamını keşfetmiş ve artık öyle yediriyor
hergün bilgilendirme notu yazıyor
istediğimde resmini çekip gönderiyorlar
hastalandığında ilgileniyorlar
defne de çok mutlu orada
maddi olarak beni yorsa da karşılığında çok şey alıyorum çocuğum için

haftaya perşembe yerli malı günü yapacaklarmış

aynen katılıyorum cnm zaten bende oyüzden gönde
rmek istiyorum.
nil oyuna çok aç oluyo ben eve gittiğimde nerdeyse bütün gece oynuyoruz şikayetçimiyim değilim ama benim öğretöğretemediğim çok şeyvar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…