- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.181
Ben varken yapti teyzem kurabiyeyi bende merakla bekledim nasil olcak diye ama oldu tadi un kurabiyesine benziyo cok pisirmeden cikariyosun beyaz kalicak yine erende sevmisti bende onunla yapmak istiyorum kremsanti toz olarak sade olucak beyaz ama muzlu falanda tadini hos yapabilir.nille bigun bunuda deneyin.;-)ha ha hakız yazmamışmıyım tarif isteriz diye he he he
aaa okadar yacık toparlıyacakmı o kurabiyeyi kırem şanti neyli olacak peki ay 3 çeşit mazemededin ondan bile ne çok soru çıkardım dimi..
cnm hamarat değilimde nil geçende o brovnilerden getirmiş bir arkadaş çokiştahla yedi bende ondan yapmak istiyorum ama aslında pek keyifimde yok.
ay kızlar çok hamarat gördüm sizi
bu aralar ben elimi kaldıracak gücü bile kendimde zor buluyorum
nerde kaldı hamur işi
valla allah sizi inandırsın pazartesi akşam yıkadığım çamaşırlar kurudu ama toplayıp da katlayıp yerleştiremedim
olsun valla cnm çatlak kurabiyeyi tutturdun onu unutmadık sanma :)fundacım bende hamarat değilimtatlımya mecbur cnm.. zaten nil hiç birşey yaoptırmıyoda en azından keki birlikte yaparız diye hem deyişik bir etkinlik olur he he:
buarada vallaha seni tebrik ediorum..
bu arada cnm ben kurutma makinesi aldım çünkü bizim burda çamaşırlar kurumuyo ve içeride kurutuncada nilin alerjisi geçmedi biliyosunuz çözümü kurutma makinesinde buldum..
ay şımardım bak şimdi sen böyle söyleyince :)Fundacim sanada alinti yaptim ama tel.den yazamadim bende kendimi cok hamarat gormuyorum canim zaten gecen sene falan okuldan cok yoruldum dogru duzgun ne tarif ne bisey yapamadim bisuru tarif birikti gecen havuclu biskuvili pasta yaptim pogacalar yaptim dunde pizza yaptim guzel oldular hepsi bu aralar tarif deneyesim var icimde biriktiler
Senin normal canim hem calisiyosun hem is cocuk bide defneyi dusunuyosun bu aralar oyuzden keyfin yoktur ama yaptiginda elin lezzetli biliyorum.
cnm önce mail atıyorlardı sonra kreşin bir sistemi var netten bağlanılan, o sisteme beni de dahil ettiler..oraya günlük defne ile ilgili herşeyi yazıyorlar.ne yedi,ne yaptı,dikkatlerini çeken bişey oldu mu,götürmemiz gereken bişey varsa onu hep o sistemden yazıyorlar.sen de öğretmenlere sormak ya da iletmek istediğin bişey varsa oradan yazıp öğrenebiliyorsun.hergün bu bilgilendirme geliyorböyle yazmaları negüzel mailmi atıyorlar cnm..
teşekkür ederiz teyzesibu arada defneme kocaman bir alkışşş..
fatmacım gerçekten iyi oldu cnm benim için hem bazı şeyleri ütülemeye bile gerek aklmıyor cnm..
aynen cnmama ama malesef fundacım sonda senin yazın kalmış şekerim. yine geçmiş yok yok yok bu kızlar bizi çok ihmal ediyorlar biz artık özelden konuşalım. (. (
canım anlamadım ki neden böyle zaten öksürük de geçmedi bi türlüfundacım günaydın geçmiş olsun pöffff ya bu kıreşişi beni çok korkutuyo
aynen cnm zaten en çok korkutan şey havale geçirmiş olmalarıişte tam atlatacaken bir çocuktan mikrop alıyo bence tekrarr vicut direnci düşüyo herhalde seneye yarımgün allah kısmet ederse vericez nili ve bu beni çok korkuttuyo hayır havale geçirmiş olmasalar sorun değil hasta ola ola bağaşıklık kazanırlar diyecem ama havale beni korkutan defne içinde nil içnde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?