- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.201
cnm defne ne kadar oyun oynarsa oynasın akşam mutlaka benimle oynamak istiyor çünkü bu onların bizimle ortak yaptıkları,paylaştıkları şeyleraynen katılıyorum cnm zaten bende oyüzden gönde
rmek istiyorum.
nil oyuna çok aç oluyo ben eve gittiğimde nerdeyse bütün gece oynuyoruz şikayetçimiyim değilim ama benim öğretöğretemediğim çok şeyvar
yapamadık malesef evde un kalmamış eşimede almak zor geldi bizim brovni buakşama kaldı he hehe: hadi annee kek yapalım diyo biim sıpa çekiyo sandaliyeyi yanıma.cnm defne ne kadar oyun oynarsa oynasın akşam mutlaka benimle oynamak istiyor çünkü bu onların bizimle ortak yaptıkları,paylaştıkları şeyler
ama öğrenme açısından kesinlikle haklısın
bende kreştekiler kadar şey öğretemem
buarada akşam yaptınız mı browni?
yerim ben hadi anne kek yapan diyen dilleriniyapamadık malesef evde un kalmamış eşimede almak zor geldi bizim brovni buakşama kaldı he hehe: hadi annee kek yapalım diyo biim sıpa çekiyo sandaliyeyi yanıma.
Canim benim cok.gecmis.olsun.malesef kresin ilk yili cok hasta oluyorlarcanım anlamadım ki neden böyle zaten öksürük de geçmedi bi türlü
akşam gittiğimde biraz sıcak geldi
kv dışardan geldin soğuksun o yüzden sana öyle gelmiştir dedi.bi yarım saat sonra baktığımda normaldi.eve geçince ölçtüm normaldi.gece 3 te baktım normaldi.sabah 6 da 37,5 tu ateşi.hemen şurup verdim.evden çıkarken 37 ye düşmüştü
kv ye söyledim kreşte ateşini ölçüp şurup versinler diye
kv ye de kimliklerini bıraktım hastane ye giderse diye
cnm kreşe gitmese okula gidince başlayacak hasta olmaya
yani bi şekilde oluyor
Canim.gule gile kullan.ben uc yildir kullaniyorum.cok memnunumbu arada defneme kocaman bir alkışşş..
fatmacım gerçekten iyi oldu cnm benim için hem bazı şeyleri ütülemeye bile gerek aklmıyor cnm..
Eee anne candirrcnm defne ne kadar oyun oynarsa oynasın akşam mutlaka benimle oynamak istiyor çünkü bu onların bizimle ortak yaptıkları,paylaştıkları şeyler
ama öğrenme açısından kesinlikle haklısın
bende kreştekiler kadar şey öğretemem
buarada akşam yaptınız mı browni?
Tamam canim peki senin moralin nasil.olduohhhh songül hanımcım hoşgeldin yok cnm çözemedik çözülecekte birşey yok zaten..evet kurutma makinesi candırrrr .
yasemin izinli cnm 1 hafta daha doğrusu raporlu. ama birşey yok.
aynen fundacımya iyice büyüdüler al yanına sohpet et artık he hehe...
Canim hergub odevini aliyorum yarenin bigun yerli mali vardi degisiklik olsun diye goturdim cok mutlu oldu kuzumbu arada songülüm nezaman çıkıyo yarenimin alçısı dersler ne oldu bu arada ..
Konusamadik ta seninleidare eder diyelimcnmmmmkafam karışık çok..
Iyi oldu canim taoyyy negüzel deyişiklik olmuş yarenime bencede..
konuşalım cnmakşamaras paşam nasıl?
amin cnmCanim benim cok.gecmis.olsun.malesef kresin ilk yili cok hasta oluyorlar
Yarenin ilk yili o kis ayfa birkez.kesin hasta oliyor du yaren Allah yardimciniz olsun
aynen anne candırEee anne candirr
oh ne mutlu olmuştur kuzumCanim hergub odevini aliyorum yarenin bigun yerli mali vardi degisiklik olsun diye goturdim cok mutlu oldu kuzum
hayır ben de varımBir ben kalmisim
aynen anne candır
ahayır hayır bende varım..
nil iyi songül teyzesi bakalım aldığım ciciler gelsin bekliorum beğenecekmi
ay kızlar ben nuel baba
fotosu çıkartım akşama nile tanıtıcam veee nuel baba bize hediye getirecek işte bize bir etkinlik daha he he he he:
oh ne mutlu olmuştur kuzum
hayır ben de varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?