- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.221
valla bende öyle düşünüyorum bakalımhe he dün demiştin cnm negüzel bizde evde tanıyalım..bence başbaşa bir yemek güzel olur.
Aslinda vakit varsa ufak bir kacamak yapsaniz ufak bir kis tatilicanım kreşte zaten noel baba resmi boyamışlar
benim tanıtmama gerek bile kalmadı
ben henüz hediye vs almadım kuzuma
25 inde evlilik yıldönümümüz var ama ben bişey yapmadım çünkü eşim trabzonda
27 sinde gelecek.başbaşa yemeğe mi çıksak diyorum ama bilemedim.geçen yıl kv ile kutladık,ondan önceki yıl da kvler bendeydi yine bişey yapamadık.bu yıl artık başbaşa olmak istiyorum en azından bi akşam yemeği yemek istiyorum ama aklımda hala bişey yok
Evde taniyalim ne demek yahu anlamadimhe he dün demiştin cnm negüzel bizde evde tanıyalım..bence başbaşa bir yemek güzel olur.
malesef kuzum benim iznim yok,maddi açıdan da o kadarına imkan yokAslinda vakit varsa ufak bir kacamak yapsaniz ufak bir kis tatili
maşallah hangi arada yaptın bu kadar işiBaktim kimse yok o ara kactim yarenin odayi temizleedim cam kapi sildil esta yerlerini degistim haliyi makineye attim
Puf yorulmusum yaslandim
Hahahah ben konunun neresinden girdim bello degilha ha ha evde tanıyalım derken yani ben çıktı aldım akşama niloşa nuel babayı anlatıcam. he hehe demek istedim şekerimmm:
bu arada ne yaşlanmasıkız hamarat hatunsun vesselam
Canim kac saat oldu sadece tek oda yapabildim koca 3 satte arasta 3 saat uyudu iyi oldumaşallah hangi arada yaptın bu kadar işi
canım dip köşe temizlik olunca sürüyor o kadarCanim kac saat oldu sadece tek oda yapabildim koca 3 satte arasta 3 saat uyudu iyi oldu
Dogrudur canim ya valla benim ev aldi basinu gitti o donemdesongülüm ozaman düzene koyuyosun bide fazla temiz olamıyosun he he he:
özellikle çocuk oluncayani bennil olmadan önce evimde bir danık bulamazdın şimdi öyle değil beni yemekten kaldırıp hadi oynayalım diyor gelde işyap he he he benim evde derin bir temizlik istiyor ay duyurulur yani he he:).)
Ole canim dogru soyliuorsun. Yarenin oda bitti yarinki hedef midafir yatak odacanım dip köşe temizlik olunca sürüyor o kadar
E olcak okadar hep gelin kv ler mi gerilcek yahuyok cnm bakıcı varken genelde yemeyi ben yapıyordum yada bakıcı arada yapmaya çalışıyordu şimdi annanem bizdeya annem yapyır ama gidincede devam edermi bilmemm sor şekerim sor iyi sayılır şuan için işte arada salihle geriliyolar ama ne yapalım alıştım artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?