2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım kreşte zaten noel baba resmi boyamışlar
benim tanıtmama gerek bile kalmadı
ben henüz hediye vs almadım kuzuma
25 inde evlilik yıldönümümüz var ama ben bişey yapmadım çünkü eşim trabzonda
27 sinde gelecek.başbaşa yemeğe mi çıksak diyorum ama bilemedim.geçen yıl kv ile kutladık,ondan önceki yıl da kvler bendeydi yine bişey yapamadık.bu yıl artık başbaşa olmak istiyorum en azından bi akşam yemeği yemek istiyorum ama aklımda hala bişey yok

Aslinda vakit varsa ufak bir kacamak yapsaniz ufak bir kis tatili

Baktim kimse yok o ara kactim yarenin odayi temizleedim cam kapi sildil esta yerlerini degistim haliyi makineye attim
Puf yorulmusum yaslandim

ha ha ha evde tanıyalım derken yani ben çıktı aldım akşama niloşa nuel babayı anlatıcam. he hehe demek istedim şekerimmm:
bu arada ne yaşlanmasıkız hamarat hatunsun vesselam

kızlar nerdesiniz?
nuray, ayşegül,betüll, sibel, özcenan, beni, fatma, dilek, wavs, katreynur nerdesiniz kızlar yaseminim sanada yazıyom dönmüyon herşey yolundadır iş buraya bakarsın belkim ziyaretçi olarak he he he:

ha ha ha evde tanıyalım derken yani ben çıktı aldım akşama niloşa nuel babayı anlatıcam. he hehe demek istedim şekerimmm:
bu arada ne yaşlanmasıkız hamarat hatunsun vesselam
Hahahah ben konunun neresinden girdim bello degil
Ay ole deme ya bir kac saat kursa gittim valla ev kendinden gecti hepsi bir arada beceremedim yapamadim haha

songülüm ozaman düzene koyuyosun bide fazla temiz olamıyosun he he he:
özellikle çocuk oluncayani bennil olmadan önce evimde bir danık bulamazdın şimdi öyle değil beni yemekten kaldırıp hadi oynayalım diyor gelde işyap he he he benim evde derin bir temizlik istiyor ay duyurulur yani he he:).)

Dogrudur canim ya valla benim ev aldi basinu gitti o donemde
Peki yemegi annenmi yapiyor gulden
Bakici varken annen yapiyordu dimi
Anneyle durumlar nasil ay uzun zamandir konusamadik neler sorasim geldi hahah

yok cnm bakıcı varken genelde yemeyi ben yapıyordum yada bakıcı arada yapmaya çalışıyordu şimdi annanem bizdeya annem yapyır ama gidincede devam edermi bilmemm sor şekerim sor iyi sayılır şuan için işte arada salihle geriliyolar ama ne yapalım alıştım artıkkk

E olcak okadar hep gelin kv ler mi gerilcek yahu
Bence yapar canim annen kiyamaz kizina
Bu arad ben ananenin sizde oldugunuda kacirmisim

Biz tasindik yerlestik kizlar int paketim bitmisti evede daha baglanmamisti giremedim bgun ilk misafirlerimi bile agirladim komsular geldi ev kres gbiydi melike kubra sumeyye ve masal hepsi yasitlar sayilir nasil ses vardi anlatamm ama cok guzel oynadilar:)
Ev iyi hos ta kapilar boyanmis inanilmaz kokuyor sogukta havalandormaiyomda uzun sure inanin basim agriyo kokudan bide heryeri parke yaptirmis ama yatak odasinin tabani saglam diye vernik attirmis off yatamioz yatak odasinda sarhos olcak insan kokudan nasil gecer bu koku kizlarrr

İyi geceler kizlar tel.yine yavas yaziyo anlamadim yapmiyodu artik ama neyse kardesimin usta birligi tunceliye cikmis yaa tahminimizde yanilmadik ins.sagsalim gidip yapar gelir Allahim butun askerlerimizi korusun iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…