2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar
bugün kimse uğramamış
gülden cnm ne yaptınız, dr ne dedi?
ayşegül güle güle oturun
fatma cnm kardeşin hayırlısıyla tezkeresini alır inşallah
yasemin sen ne yaptın?zeynep gölgeden korkmaya devam etmiyordur inşallah

biz aynıyız.çok şükür haftasonu ateşi çıkmadı kuzumun.ama dün ben çok kötüydüm.boynumun ağrısı başıma vurdu.başımı kaldıramadım.kuzum kendi kendini oyaladı resmen

Gunaydin fundacim kimse ugramams buralara

Gulden dr a gitms sanrim face de oyle yazyodu
Yaseminde gelmemis
günaydın cnm
evet gitmiş whatsapp dan msj attım ama bana dönmedi
sen ve alp nasıl?kulağındaki iltihap geçti mi?basınç testi uygulanacaktı ne oldu?

Gunaydin kizlar funda nasilsin bgun gecmos olsun sanada
Wavs senin.face varmi ekleyebilirsin benide
fatma hayirlisiyla teskeresini alir gelir ins
rabbim korusun
gulden.gecmis olsun.canim ins atesi ilerlemez nilin

bizde etkinlik yapiyoruz kizlar kagida ev cizdim masala boncuk verdim boncuklarla evin seklini yapiyor resmin uzerinden cok hosuna gitti boncuklar :)arada bide sarki soyluyor trt cocuk acik hic bakmiyor ama dinliyor:) bakmiyor resim yapiyo diye degistiriorum anneeee sarki ac diyo hemn :)

sağol cnm düne göre çok daha iyiyim şükür ama hala hastayım
gece de sağolsun defne sık sık ağladı ve doğal olarak ben uyuyamadım

günaydın cnm
evet gitmiş whatsapp dan msj attım ama bana dönmedi
sen ve alp nasıl?kulağındaki iltihap geçti mi?basınç testi uygulanacaktı ne oldu?

Ben iyiyim canim
Alp tugra antbyotk kullanyo carsamba gunu bityo ogun goturcem kbb ye canim
Bugunde cocuk cerrahina gittik operasyon gunu belli olacakti orta kulak iltihabi oldgu icin suan yapamam dedi haftaya atti

Ben iyiyim canim
Alp tugra antbyotk kullanyo carsamba gunu bityo ogun goturcem kbb ye canim
Bugunde cocuk cerrahina gittik operasyon gunu belli olacakti orta kulak iltihabi oldgu icin suan yapamam dedi haftaya atti
hadi ya
allah şfa versin şimdiden
inşallah kolayca atlatacak alp

Benim face yok canim esimn var guldenin sayfasni takip edyorum
Masallah masala biz uzun zamndir bisey yapamdk valla
Yeni evinde hayrli olsun canim boya kokulari gectmi

Benim face yok canim esimn var guldenin sayfasni takip edyorum
Masallah masala biz uzun zamndir bisey yapamdk valla
Yeni evinde hayrli olsun canim boya kokulari gectmi
Masal kendisi istyor etkinlik zaten boya kalem boncuk tum.esyalarimiz bir kutuda hemn onu getirityor hadi yapalim diye cok alismis :)
Yatak odasi kokuyor canim hala yqtamiyoruz orda petegini kapattik cami aciyoruz surekli ama hala gecmedi

Defne neden agladiki acaba nesi vardi
Canım bişey yoktu ki
anlamadım neden ağladığını

Masal kendisi istyor etkinlik zaten boya kalem boncuk tum.esyalarimiz bir kutuda hemn onu getirityor hadi yapalim diye cok alismis :)
Yatak odasi kokuyor canim hala yqtamiyoruz orda petegini kapattik cami aciyoruz surekli ama hala gecmedi
kokulu da uyunmaz ki
aman dikkat edin zehirlenirsiniz

Ohh neguzel egleniyosnuz
Masala dokunmaz insallah ben cok severim boya kokusunu falan ama fazlasni degil tabi

Merhaba kızlar
Guldenc nile geçmiş olsun Ims antibiyotik siz atlatirsiniz bir daha ateşi yulselmez
aysegul sizde Güle güle oturun canim elifinde bu ara En çok sevdiği şeyler yapbozlar devamli yapboz yapıyoruz masallaj masala
fundacim geçmiş olsun canım Defnem in bi yeri mi ağrıdı acaba ondan mi agladi gece
wavs size de geçmiş olsun canım bu bahane yle annenlerde bir hafta daha kalican demektir dimi
bizde bir ay sonra elifle annemlere gideceğiz günler geçmek bilmiyor
buarada kızlar biz cis eğitimine başladık ufak tefek kazalarımiz oluyor ins atlatiriz dua edin bize

HOŞGELDİN CNM ÖZLETTİN KENDİNİ
cnm bi yeri ağrımıyordu.ağrısaydı söylerdi
sabah da neşesi yerindeydi
anlamadım ki neden böyle oldu
sağol cnm ama geçmiyor bir türlü
hadi kolay gelsin çiş eğitiminde
annenleri çok özlemişsindir sen de

Merhaba kızlar sabahtan giremedim ama kimsede girmemis erdem hafta sonu el ayak hastaligi oldu bende alerjim costugundan uyuyamadim sabah dr a gittim 2 gun rapor aldim evdeyim erdemle

Merhaba kızlar sabahtan giremedim ama kimsede girmemis erdem hafta sonu el ayak hastaligi oldu bende alerjim costugundan uyuyamadim sabah dr a gittim 2 gun rapor aldim evdeyim erdemle
geçmiş olsun canım
el ayak hastalığı ne?

Sagol canim carsmba kbb ye gidelim heran kararim degiseblir
Git canim insana iyi geliyo valla ben cok siklmstm son zamnlar iyi geldi buraya gelmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…