- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.241
günaydın cnmGunaydin fundacim kimse ugramams buralara
Gulden dr a gitms sanrim face de oyle yazyodu
Yaseminde gelmemis
sağol cnm düne göre çok daha iyiyim şükür ama hala hastayımGunaydin kizlar funda nasilsin bgun gecmos olsun sanada
Wavs senin.face varmi ekleyebilirsin benide
fatma hayirlisiyla teskeresini alir gelir ins
rabbim korusun
gulden.gecmis olsun.canim ins atesi ilerlemez nilin
bizde etkinlik yapiyoruz kizlar kagida ev cizdim masala boncuk verdim boncuklarla evin seklini yapiyor resmin uzerinden cok hosuna gitti boncuklar :)arada bide sarki soyluyor trt cocuk acik hic bakmiyor ama dinliyor:) bakmiyor resim yapiyo diye degistiriorum anneeee sarki ac diyo hemn :)
günaydın cnm
evet gitmiş whatsapp dan msj attım ama bana dönmedi
sen ve alp nasıl?kulağındaki iltihap geçti mi?basınç testi uygulanacaktı ne oldu?
hadi yaBen iyiyim canim
Alp tugra antbyotk kullanyo carsamba gunu bityo ogun goturcem kbb ye canim
Bugunde cocuk cerrahina gittik operasyon gunu belli olacakti orta kulak iltihabi oldgu icin suan yapamam dedi haftaya atti
Gunaydin kizlar funda nasilsin bgun gecmos olsun sanada
Wavs senin.face varmi ekleyebilirsin benide
fatma hayirlisiyla teskeresini alir gelir ins
rabbim korusun
gulden.gecmis olsun.canim ins atesi ilerlemez nilin
bizde etkinlik yapiyoruz kizlar kagida ev cizdim masala boncuk verdim boncuklarla evin seklini yapiyor resmin uzerinden cok hosuna gitti boncuklar :)arada bide sarki soyluyor trt cocuk acik hic bakmiyor ama dinliyor:) bakmiyor resim yapiyo diye degistiriorum anneeee sarki ac diyo hemn :)
peki annenlerdemisin henuz artik opersyon olduktan sonrami donceksin ins hemncik iylesir alpBen iyiyim canim
Alp tugra antbyotk kullanyo carsamba gunu bityo ogun goturcem kbb ye canim
Bugunde cocuk cerrahina gittik operasyon gunu belli olacakti orta kulak iltihabi oldgu icin suan yapamam dedi haftaya atti
Defne neden agladiki acaba nesi vardisağol cnm düne göre çok daha iyiyim şükür ama hala hastayım
gece de sağolsun defne sık sık ağladı ve doğal olarak ben uyuyamadım
Masal kendisi istyor etkinlik zaten boya kalem boncuk tum.esyalarimiz bir kutuda hemn onu getirityor hadi yapalim diye cok alismis :)Benim face yok canim esimn var guldenin sayfasni takip edyorum
Masallah masala biz uzun zamndir bisey yapamdk valla
Yeni evinde hayrli olsun canim boya kokulari gectmi
peki annenlerdemisin henuz artik opersyon olduktan sonrami donceksin ins hemncik iylesir alp
Canım bişey yoktu kiDefne neden agladiki acaba nesi vardi
kokulu da uyunmaz kiMasal kendisi istyor etkinlik zaten boya kalem boncuk tum.esyalarimiz bir kutuda hemn onu getirityor hadi yapalim diye cok alismis :)
Yatak odasi kokuyor canim hala yqtamiyoruz orda petegini kapattik cami aciyoruz surekli ama hala gecmedi
Masal kendisi istyor etkinlik zaten boya kalem boncuk tum.esyalarimiz bir kutuda hemn onu getirityor hadi yapalim diye cok alismis :)
Yatak odasi kokuyor canim hala yqtamiyoruz orda petegini kapattik cami aciyoruz surekli ama hala gecmedi
HOŞGELDİN CNM ÖZLETTİN KENDİNİMerhaba kızlar
Guldenc nile geçmiş olsun Ims antibiyotik siz atlatirsiniz bir daha ateşi yulselmez
aysegul sizde Güle güle oturun canim elifinde bu ara En çok sevdiği şeyler yapbozlar devamli yapboz yapıyoruz masallaj masala
fundacim geçmiş olsun canım Defnem in bi yeri mi ağrıdı acaba ondan mi agladi gece
wavs size de geçmiş olsun canım bu bahane yle annenlerde bir hafta daha kalican demektir dimi
bizde bir ay sonra elifle annemlere gideceğiz günler geçmek bilmiyor
buarada kızlar biz cis eğitimine başladık ufak tefek kazalarımiz oluyor ins atlatiriz dua edin bize
geçmiş olsun canımMerhaba kızlar sabahtan giremedim ama kimsede girmemis erdem hafta sonu el ayak hastaligi oldu bende alerjim costugundan uyuyamadim sabah dr a gittim 2 gun rapor aldim evdeyim erdemle
Merhaba kızlar
Guldenc nile geçmiş olsun Ims antibiyotik siz atlatirsiniz bir daha ateşi yulselmez
aysegul sizde Güle güle oturun canim elifinde bu ara En çok sevdiği şeyler yapbozlar devamli yapboz yapıyoruz masallaj masala
fundacim geçmiş olsun canım Defnem in bi yeri mi ağrıdı acaba ondan mi agladi gece
wavs size de geçmiş olsun canım bu bahane yle annenlerde bir hafta daha kalican demektir dimi
bizde bir ay sonra elifle annemlere gideceğiz günler geçmek bilmiyor
buarada kızlar biz cis eğitimine başladık ufak tefek kazalarımiz oluyor ins atlatiriz dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?