- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.261
Merhaba kızlar sabahtan giremedim ama kimsede girmemis erdem hafta sonu el ayak hastaligi oldu bende alerjim costugundan uyuyamadim sabah dr a gittim 2 gun rapor aldim evdeyim erdemle
Selam kizlar nasilsiniz canlar uzun zaman oldu girmeyeli bugun doktora gittik bidigimi gordum cok sukur hersey iyi yolunda allaha sukurler olsun sizler nasilsiniz
Wauws canim alp tugrama gecmis olsun tam olarak anlamadim hastaligini ama bu arada babanada cok cok gecmis olsun
Gulden nilime cok gecmis olsun ons sorunsuz atlatirsiniz kiyamam kuzuma
Yasemin gelmemis insallah bal bocugu korkusunu atlatmistir
Aysegul yeni eviniz hayirli olsun
Funda m siz nasilsiniz defnem nasil hersey yolundadir umarim
Betul swn nasilsin erdem pasam nasil
Yagmurcan hayirli olsun cnm cis egitiminiz insallah basarili atlatirsiniz banada tuyolarini ver bende baslayacagim nasipse
Beni sen nasilsin cnm kizlar nasil girmemissin sende hersey yolundadir umarim
Songülüm sen nasilsin aras pasamla ablasi yaren nasil
Fatma nutraks kizlar sizler nasilsiniz hersey yolundadir umarim
Katreinur berram nasil iyimi
günaydın cnm şükür iyiyizSelam kizlar nasilsiniz canlar uzun zaman oldu girmeyeli bugun doktora gittik bidigimi gordum cok sukur hersey iyi yolunda allaha sukurler olsun sizler nasilsiniz
Wauws canim alp tugrama gecmis olsun tam olarak anlamadim hastaligini ama bu arada babanada cok cok gecmis olsun
Gulden nilime cok gecmis olsun ons sorunsuz atlatirsiniz kiyamam kuzuma
Yasemin gelmemis insallah bal bocugu korkusunu atlatmistir
Aysegul yeni eviniz hayirli olsun
Funda m siz nasilsiniz defnem nasil hersey yolundadir umarim
Betul swn nasilsin erdem pasam nasil
Yagmurcan hayirli olsun cnm cis egitiminiz insallah basarili atlatirsiniz banada tuyolarini ver bende baslayacagim nasipse
Beni sen nasilsin cnm kizlar nasil girmemissin sende hersey yolundadir umarim
Songülüm sen nasilsin aras pasamla ablasi yaren nasil
Fatma nutraks kizlar sizler nasilsiniz hersey yolundadir umarim
Katreinur berram nasil iyimi
ilk defa duydum cnm geçmiş olsunAnam öksüz kalmış buralar Yasmin sen baslayacktin noldu nerdesin
Fundacim agiz kenari ve pipinin etrafta minik yaralar cikti vücutta kızarıklık ates falan salgin olan bi hastalık
Dilek herseyin iyi olmasina cok sevindim
Aysegul yeni evin hayirli olsun mr sonucu noldu
günaydın cnmgünaydın kızlar nil biraz daha iyi şükür ama sabah çok zor bıraktım çılık çılığa ağladı yavrum anlatamam boynuma bir sarılması vardı offf ağalamamak için kendimi zor tuttum pöfffff sevmiorum çalışmayııı.
nilin kanında enfeksiyon var. hemde çok fazla lekositi ve srp çokyüksek inş toparlar kuzum mecbur antibiotik başladık .
3 saate bire düşürmüştük ateş düşürücelri şimdi akşam 6ssat vermedim sonra verdim inş toparlar. ama çok kötüydü sürekli 3^'gördüm buda havale geçirmiş bir çocuk için hiç iyi birşey değildi.
çok korktum inş sonrasıda daha rahat geçer.
songülüm annanem 3 aydır bizde bu ay teyzeme gidicek.
fatma nediyeyim dediğin gibi tahmin etmiştik hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inş.
dilek çok sevindim bebeğini görmüşsün cnm. wavsum inş kolayca atlatıcaksınız bu operasyonu ama erteleme çünkü alp konuşmadığı içinde sinirli olur.
ayşegül tekrar güle güle oturun negüzel etkinlik yapıyorsunuz siz.
nurayım çiş eğitiminiz hayırlı olsun sanıyorum bizim hastalığımız bizi bayağı bir gerileticek çünkü. nile fitil kullandım ve dün tahlil için çişi çok zor aldım.
fundacım nasılsın defnem nasıl
betül çok geçmiş olsun cnm el ve ayak hastalığı var salgınmış çok geçmiş olsun cnm.
beni, sibel, katre girmemişsiniz kızlar ay kafamı toparlayamıyorum offf umarım herkes iyidir
günaydın cnmGünaydın herkese slm....girenedim kac gundur funda Betül gulden gecmis olsun.aysrgul eviniz hayirli olsun.dilek gözün aydin bidigi gormussun.ikiz miymis peki oyle hisseduorm demistin ya
Bizden haberler raporm bitti dun bugün isteyim.yillik iznimi alcaktim ama problem cikti sanirim vermiycekler gibi...agrilarm devam ediyo yarin dr a gudicem bakalm umarim atlatmisizdr.meryem cok huzursuz iki gecedr surekli beni yaninda istiyor.cok zor oluyo yaaaa
geçmiş olsun yasemine de dikkat etsin kendinegeçmiş olsun sibelcim sanada yani artık geçmiştir inş haberdar et bizi.
bu arada kızlar yasemin gırip olmuş 3 gün raporluymuş bilginiz olsun eğer geçmezse 2 gündaha alır herhalde.
canım bende anlamadımgünaydın fundacım ben anlamadım neden eve gitmek istiyorki defne yanlız şöyle birşey var nilde nereye gitsek eve gitmek istiyor.
. bizde arkadaşa gittik geçende nil tutturdu eve gidicem diye dorudürüst oturamadık bile.
bilmiyorum ki cnmAlla alla funda kv kızmış olabilur mi yada inatlasma gibi o eve hitcem demiştir kv gitmiycrksin falan.etkilenmus olabilir..bnm kardesim ebelik okuyo ultrason fotosunu yolladm hocasi wc dışında kalkmamasu lazim demis...gel gor ki ben yapamiyorum oyke biset.isyerndeyim simdi ayaktayim hep.yillik iznim vardi on gun onu kullaniyim o zamaba kritik zanani atlatiriz belki dedim izin vermediler moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?