2012 kasım bebekleri büyüyor..

Selam kizlar nasilsiniz canlar uzun zaman oldu girmeyeli bugun doktora gittik bidigimi gordum cok sukur hersey iyi yolunda allaha sukurler olsun sizler nasilsiniz

Wauws canim alp tugrama gecmis olsun tam olarak anlamadim hastaligini ama bu arada babanada cok cok gecmis olsun

Gulden nilime cok gecmis olsun ons sorunsuz atlatirsiniz kiyamam kuzuma

Yasemin gelmemis insallah bal bocugu korkusunu atlatmistir

Aysegul yeni eviniz hayirli olsun

Funda m siz nasilsiniz defnem nasil hersey yolundadir umarim

Betul swn nasilsin erdem pasam nasil

Yagmurcan hayirli olsun cnm cis egitiminiz insallah basarili atlatirsiniz banada tuyolarini ver bende baslayacagim nasipse

Beni sen nasilsin cnm kizlar nasil girmemissin sende hersey yolundadir umarim

Songülüm sen nasilsin aras pasamla ablasi yaren nasil

Fatma nutraks kizlar sizler nasilsiniz hersey yolundadir umarim

Katreinur berram nasil iyimi

Anam öksüz kalmış buralar Yasmin sen baslayacktin noldu nerdesin
Fundacim agiz kenari ve pipinin etrafta minik yaralar cikti vücutta kızarıklık ates falan salgin olan bi hastalık
Dilek herseyin iyi olmasina cok sevindim
Aysegul yeni evin hayirli olsun mr sonucu noldu

Bebisini gordun yani rahatlamssndr dimi artik canim

Canim alp in dil bagi var onu kestircektim ama orta kulak iltihabi var anrbytik kullanyo oyizden suan yapamyo dr haftaya kaldi artik

günaydın kızlar nil biraz daha iyi şükür ama sabah çok zor bıraktım çılık çılığa ağladı yavrum anlatamam boynuma bir sarılması vardı offf ağalamamak için kendimi zor tuttum pöfffff sevmiorum çalışmayııı.
nilin kanında enfeksiyon var. hemde çok fazla lekositi ve srp çokyüksek inş toparlar kuzum mecbur antibiotik başladık .
3 saate bire düşürmüştük ateş düşürücelri şimdi akşam 6ssat vermedim sonra verdim inş toparlar. ama çok kötüydü sürekli 3^'gördüm buda havale geçirmiş bir çocuk için hiç iyi birşey değildi.
çok korktum inş sonrasıda daha rahat geçer.
songülüm annanem 3 aydır bizde bu ay teyzeme gidicek.
fatma nediyeyim dediğin gibi tahmin etmiştik hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inş.
dilek çok sevindim bebeğini görmüşsün cnm. wavsum inş kolayca atlatıcaksınız bu operasyonu ama erteleme çünkü alp konuşmadığı içinde sinirli olur.
ayşegül tekrar güle güle oturun negüzel etkinlik yapıyorsunuz siz.
nurayım çiş eğitiminiz hayırlı olsun sanıyorum bizim hastalığımız bizi bayağı bir gerileticek çünkü. nile fitil kullandım ve dün tahlil için çişi çok zor aldım.
fundacım nasılsın defnem nasıl
betül çok geçmiş olsun cnm el ve ayak hastalığı var salgınmış çok geçmiş olsun cnm.
beni, sibel, katre girmemişsiniz kızlar ay kafamı toparlayamıyorum offf umarım herkes iyidir

Günaydın herkese slm....girenedim kac gundur funda Betül gulden gecmis olsun.aysrgul eviniz hayirli olsun.dilek gözün aydin bidigi gormussun.ikiz miymis peki oyle hisseduorm demistin ya

Bizden haberler raporm bitti dun bugün isteyim.yillik iznimi alcaktim ama problem cikti sanirim vermiycekler gibi...agrilarm devam ediyo yarin dr a gudicem bakalm umarim atlatmisizdr.meryem cok huzursuz iki gecedr surekli beni yaninda istiyor.cok zor oluyo yaaaa

geçmiş olsun sibelcim sanada yani artık geçmiştir inş haberdar et bizi.
bu arada kızlar yasemin gırip olmuş 3 gün raporluymuş bilginiz olsun eğer geçmezse 2 gündaha alır herhalde.

günaydın cnm şükür iyiyiz
senin de için rahatlamıştır

ilk defa duydum cnm geçmiş olsun

günaydın cnm
tekrar geçmiş olsun
antibiyotiğe başlamanız iyi olmuş
atlatacak hayırlısıyla kuzum
ateşine dikkat etsin annen gerisi hallolur

günaydın cnm
inşallah tehlike geçmiştir
şuan bulunduğum şubede de hamile bi kız var.onun da düşük tehlikesi varmış.1 ay hastanede yatış vermişler

geçmiş olsun sibelcim sanada yani artık geçmiştir inş haberdar et bizi.
bu arada kızlar yasemin gırip olmuş 3 gün raporluymuş bilginiz olsun eğer geçmezse 2 gündaha alır herhalde.
geçmiş olsun yasemine de dikkat etsin kendine

günaydın kızlar
ben uykusuzum
bu gece yine defne 2 de uyandı ağlayarak.yanıma aldım sustu ama bu sefer de uykusu kaçtı.süt içti .üstü açık uyumak istiyor.saat 4 e kadar debelendik.baktım olacak gibi değil ben de uyku tulumunu giydirdim.ondan sonra uyudu
ama ben uykusuz kaldım
sarhoş gibiyim.bi uyusam bölünmeden

kızlar bu arada akşam olanları anlatıyım.
akşam işten çıktım kv lere gittim.saat 8 e geliyordu.(şuan bulunduğum şube eve uzak o yüzden o kadar geç saate kaldım)
neyse girdim içeri.ellerimi yıkadım sonra oturma odasına bi gittim defne ağlamaya başladı.ama görmeniz lazım nasıl gözyaşı döküyor.bi türlü sakinleştiremedim.tutturdu eve gidelim diye.kvlerde yemeğe beni beklemişler onlarda yememişler.baktık defne sakinleşmeyecek artık kv bana yemek koydu onları alıp çıktık.defne ağlamayı kesti evden çıkınca
ben şok oldum tabi.sabah kv soruyor defneye gittin mi evinize? diye.defne de gittim diyor.

günaydın fundacım ben anlamadım neden eve gitmek istiyorki defne yanlız şöyle birşey var nilde nereye gitsek eve gitmek istiyor.
. bizde arkadaşa gittik geçende nil tutturdu eve gidicem diye dorudürüst oturamadık bile.

canım bende anlamadım
defne ilk defa böyle yaptı
her akşam ben kv lere gittiğimde eve gidelim derdi,ben de kalkardım ama hiç böyle yapmamıştı
bir de başka bi yerde hiç eve gidelim diye tutturduğu olmamıştır

Alla alla funda kv kızmış olabilur mi yada inatlasma gibi o eve hitcem demiştir kv gitmiycrksin falan.etkilenmus olabilir..bnm kardesim ebelik okuyo ultrason fotosunu yolladm hocasi wc dışında kalkmamasu lazim demis...gel gor ki ben yapamiyorum oyke biset.isyerndeyim simdi ayaktayim hep.yillik iznim vardi on gun onu kullaniyim o zamaba kritik zanani atlatiriz belki dedim izin vermediler moralim bozuldu

bilmiyorum ki cnm
ne geçti aralarında
yani kv nin defneye kötü davranacağını düşünmüyorum ama yanlarında da değilim ki şöyle yaptı böyle yaptı desem

sen yine de moralini bozma cnm
belki dr yine rapor verir
insanların anlayışsız olması ne kadar kötü bişey

buarada kreş işini ne yaptınız?

Kötü davranmistr demiyirm canm.hani kizdirmak icin olur ya belki öyledir. Bizm meryemin iki ismi var meryemi cok kullanmiyoruz gecen babası meryem dedi kiziyo bagiriyo iii iii ben hatice ...diye oyle bi durum olmustr belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…