2012 kasım bebekleri büyüyor..

Merhaba canim benim
Au anlamoyorum bu evlatlarin zoru ne ortmekle iyiki uyku tulumlari var

Hayırlı geceler kizlar

Biz iyiyiz ama benim yazasim yok son günlerde. Cok gerginim. Bi haftadir adetim gecikmisti onun stresi vardi. Dun test yaptim hatta. Negatif cikti. Bugun de oldum gibi zaten. Ben gergin olunca esimle de geriliyoruz mutsuzum bu siralar anlayacağınız. Berranin uyku duzeni yine alt üst oldu. Hic bi yere cikmamam gerekiyor düzeni bozulmamasi icin ama ben de insanim sürekli 4 duvar arasinda duramam ya. Neyse iste biraz daha rahatlamis olarak sahalara donerim yakında inşallah. Öpüyorum hepinizi

Sibel canim insallah rapor alablrsin

Funda bu cocuk kacyilda gecse kv ne alisamicak sanrim

Gulden nilin insallah atesi cikmaz iyilessin kuzum biranonce

Yaseminede gecmis olsun

Nur canim bende azbi gecikse stres oluyorum esime saryorum bukez geriliyoruz allahim hayirli zamanda hayrli saglkli bebisler nasip eder insallah anladgim kadaryla dk hapi yada spiral yok
Canim suan pek uyku duzeni olusamyo malesef ya biyere gdyoruz yada kimse geliyo.duzen istyosak dis dunyayla iliskmzi kesmemz gerek oda mumkun degil
Alp in bazen 11 hatta 12 de yattgi oluyo nadirde olsa
Gumduz uykusunu cok uyursa bazen uyandryorum mizmiz oluyo ama napiim yarimsaat falan
Sende sikma canini bizde insanz cocuk buyitmek hictekolay degilheleki bizimklern yeme problemi var bunlar dahafa zorluyo insani

günaydın kızlar ama ama bende gelmiyecem artıkya kimse girmiyo
benicim kısada olsa haberdar ederdin bizi inş herşey yolundadır.
katre oluyo öyle arada cnm ama çocuk istemiyosanız korunma yöntemi kulllanmalısınız kızlar yani bile bile lades yapmayın bence.
dün süper dadıyı izledim biraz 2 çocuklu bir aile vardı biri 5 biri 3 yaşında ve ilk çocuğa aşırı ilgi gösteriliyo 2. çocuk kazara olduğu için abinin elinden herşeyi aldıdiye dışlanıyodu resmen çok üzüldüm gerçekten allahım hazırolunca versin inşşş ama yinede dikkat derim ben..

çok şükür ateş düştü songülüm bizde akşam gittiğimde yine yükseldi ama sonra şurup etki etti sanıyorum düştü ateşimiz gecede hiç çıkmadı.

Günaydın kızlar

Haklısın wavssim ayni seyleri yaşıyoruz

Guldenim korunma var tabiki canim ama biliyosun hic bi yöntem yüzde yüz degil. Oyle kolayca olacagini da sanmıyorum. Zaten olsa da başımın taci hemen kendimi kaptirmistim hatta su ayda doğar şöyle olur böyle olur düşünmeye başlamıştım ama tabi yine de endiseleri oluyo insanin. Benim stresim adet öncesi hep yasadigim bi gerginlik. Su an tam olmadığım icin gecmedi hala. Siz yasamiyor musunuz bu gerginliği.

Bu arada cokk gecmis olsun canim benim faceden de gördüm bi turlu yazma fırsatı bulamadim. Bugun daha iyidir inşallah nil hanım.

canım hayırlısı olsun hakkınızda ama adet öncesi çok gergin oluyor insan
bu huyunu bildiğin için de dikkat edeceksin başka çaren yok yoksa kavga eksik olmuyor
valla cnm haklısın ama işte ikisi bir arada olmuyor ya bazen çocuğun düzeninden vazgeçip kendini dışarı vereceksin ya da hep evde kalacaksın başka çare yok
bilmiyorum ki cnm
dün çok iyilerdi mesela

günaydın cnm
valla suç ailede
kusura bakmasınlar ama 2. çocuk kendi istemedi ya dünyaya gelmeyi.ne demeye onu dışlıyorlar?o çocuğun psikolojisi ne hale gelmiştir
çok sinir oluyorum böyle ailelere

çok şükür ateş düştü songülüm bizde akşam gittiğimde yine yükseldi ama sonra şurup etki etti sanıyorum düştü ateşimiz gecede hiç çıkmadı.
ay çok sevindim cnm
bence antibiyotik etkisini göstermiş demekki

cnm ben de adet döneminde patlayacak bomba gibi sinirli oluyorum.ama eşim bu durumu bildiği için anlayışlı davranıyor.

ay nebileyim katre ben bu ara hep bir gerginim zaten yani adetle ilgisi yok cnm he he hiç keyifimyok.zaman zaman oluyo bana böyle :)):)
cnm tabiki hiç birşeyin garantisi yok ama en azından önlem almak lazım diye söyledim ben
ben hep derimzaten ben 2. çocukdüşünmüyorum ve hap kullanıyorum ama olursada aynen başımın tacı der kabullenirim.
nil iyi cnm yani akşam ben gidince çıktı ateşi düşürdük birdahada çıkmadı şükür bakalım bugün nasıl geçicek ama çok huysuzmuş eşim biraz geç gitti işe bugün o söyledi bana göre huysuz değil ya bana yapmıyo bilmiorumki sadece kucak istiyo sürekli eşime görede ben alıştırmışımve çocuğun psikolojisini bozuyomuşum..

aynen fundacım bende kadına madem istemiodun niye yaptrın diyesimgeldi yani herhalde gözdeerdoğanın yerinde olaydım derdimgerçekten ama nasıl dışlanıyo yavrumya bigörsen çocuğa vuruyo yaramazlık yapmışdiye abide çocuğu koruyo annee vurma kardeşime diyo nasıl birşeydir bu..

yazık ya inanamıyorum ben bu insanlara
küçücük çocuk bile kardeşini sahiplenmiş ama kadın çocuğu sahiplenememiş
kamera önünde vuruyorsas kamera yokken ben düşünemiyorum bile çocuğa neler yaptığını
ee peki kadın davranışlarını düzeltti mi,gözde hanım nasıl bir yol izlemesini önerdi?

yaptıklarını izleyince çok üzüldü kızından özür diledi kameralar önünde ama nekadr uygulayacak bilmiorum. kadın çok sinirli zaten ama siniri sadece kızınaydı düşün evde oğlanın fotoğrafları var ykızın yok..burda bile kabullenmemiş yani kızını.birde 6 buçuk yıl sonra çocuk sahibi olmuş.

allah ıslah etsin ya ne biçim insan bu ya
madem öyle doğurmasaydı o zaman
kadına bak ya

Tunaydin hanimlaar nasilsiniz bakalim of benim tel.yavasliyo hep biturlu yazamadim oyuzden.

Aysegul yeni evinizde huzurla oturun canim.
Guldencim nile cok cok gecmis olsun simdi daha iyiymis sanirim.

Betul erdemede gecmis olsun canim ins.ciddi degildir hastaligi.

Fundacim sanada gecmis olsun canim simdi iyisindir umarim.bende defne kv.lerde ordan gitmek icin numaradan aglamis senle yalniz kalmak icin.

Wawscim bugundu galiba dr.kontrolu sonucu yazarsin canim bakalim ne dicek dr.bende erene bakmaya calistim dilalti bagi varmi diye ama tam goremedim ama bence yok gibi yani heralde gec konuscak.

Yaseminede gecmis olsun ins.iyilesir oda hamilelikte tehlikeli sanirim grip ben yasamadim ama oyle duymustum.

Sibelcim senin adinada uzuldum canim ins.izin alabilirsin dr.sonrasi yaz durumu canim.

Katreinurcum bende senin gibiydim canim sonra d.kontrol hapina baslayinca hepsi gecti simdi vaktinde adet oluyorum bence sende hap kullan yoksa gercekten cok zor oluyo.

Dilekcim hersey yolundaymis canim kucuk bebisimiz iyiymis cok sevindim.

Nuraycim cise baslamissiniz hadi kolay gelsin canim kizlarin ogrenmesi daha kolay zaten ikisinide oturarak yapiyo ins.kolayca ogrenir elifimizde.
Benimde niyetim vardida bu sogukta baslayamadik malesef su evin soguk olmasina sinir oluyorum petek yok malesef.

Ah ben ne uzulduk o evlada ne piskopat bit kdin di ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…