2012 kasım bebekleri büyüyor..

fatmacım hoşgeldin cnm nil iyi şükür cnm
eren hiçmi konuşmuyo bence bi dr göster derim o bizim anlaya bileceğimiz birşey değil yani sen onu göremezsin dimi wavsum.

Canim benum gecen ban da geldi gelenl3r adete yakin haha aglama krizlerim bile geldi o derece zamanla kendine geliyor insan

songülüm hoşgeldin cnm ay akşam yazdın ama uyuyacaktık gördüm neyse nil uyusun yazarımdedimama ben de uyumuşum cnm nil iyi şükür

Arasta cok fazla konusmuyor en fazla iki kelimelik cumle onlarda kisa qma sorun olsa dr farkederdi gibime geliuor
Yarin kontrol var olmadi bir sorayim

hoşgeldin cnm
evet sırf oradan çıkalım diye yaptı.düşün kapıdan çıktık gülmeye başladı

Funda senin ne kadar guz3l dislerin var ya masalla
Kendu dislerinmi
evet cnm kendi dişlerim
çok mutlu oldum hatta şımardım bak şimdi :)

Aaa aciklandi canim umudum yoktu ama gectim sukur
Direksiyonu bekliyorim
hadi hayırlı olsun cnm
niye umudun yoktu?
benim arkadaşım yapar yeter ki istesin
direksiyona sıkı çalış
özellikle park etme olayına çok takıyorlarmış.bol bol parketme olayına çalış.artık yeni yılda senin de ehliyetin olacak

Canim park olayinda masalla diyeyim 6 gin boyimce defalarca park ettom en cok onsan kaliniyormus
Tam yarum saatlik yol col dik rampa var durup yeniden calistiriyorsun kaymicak araba vb
Su an hepsini rahat yapiyprum ama komusuon varken heuecan edersem ryvah 6 kisiden ikisi geciyorsadece

Yaziluya pek calismadim cnm iyi gecmemisti

canım zaten o yüzden dedim
park olayına çok takıyorlarmış.geçen şubenin birinde bi personel parktan kalmıştı.o söyledi yeni sistemde çok dikkat ediyorlar diye
heyecan yapmazsan kalmazsın merak etme
sakin ol
sen yaparsın
kız merak ettim sen benim dişlerimi nerede gördün?

Evet heyecan yapmazsim gecerik diyedusunuyorum cunku dersler cok guz3l gecti dediguj gibi hep parkta kaliyorlar

Instagramda canim
Hatta ellerinde cok guzel onu yarina saklayom dedim dayanamdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…