- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.301
Canim benum gecen ban da geldi gelenl3r adete yakin haha aglama krizlerim bile geldi o derece zamanla kendine geliyor insanHayırlı geceler kizlar
Biz iyiyiz ama benim yazasim yok son günlerde. Cok gerginim. Bi haftadir adetim gecikmisti onun stresi vardi. Dun test yaptim hatta. Negatif cikti. Bugun de oldum gibi zaten. Ben gergin olunca esimle de geriliyoruz mutsuzum bu siralar anlayacağınız. Berranin uyku duzeni yine alt üst oldu. Hic bi yere cikmamam gerekiyor düzeni bozulmamasi icin ama ben de insanim sürekli 4 duvar arasinda duramam ya. Neyse iste biraz daha rahatlamis olarak sahalara donerim yakında inşallah. Öpüyorum hepinizi
Arasta cok fazla konusmuyor en fazla iki kelimelik cumle onlarda kisa qma sorun olsa dr farkederdi gibime geliuorTunaydin hanimlaar nasilsiniz bakalim of benim tel.yavasliyo hep biturlu yazamadim oyuzden.
Aysegul yeni evinizde huzurla oturun canim.
Guldencim nile cok cok gecmis olsun simdi daha iyiymis sanirim.
Betul erdemede gecmis olsun canim ins.ciddi degildir hastaligi.
Fundacim sanada gecmis olsun canim simdi iyisindir umarim.bende defne kv.lerde ordan gitmek icin numaradan aglamis senle yalniz kalmak icin.
Wawscim bugundu galiba dr.kontrolu sonucu yazarsin canim bakalim ne dicek dr.bende erene bakmaya calistim dilalti bagi varmi diye ama tam goremedim ama bence yok gibi yani heralde gec konuscak.
Yaseminede gecmis olsun ins.iyilesir oda hamilelikte tehlikeli sanirim grip ben yasamadim ama oyle duymustum.
Sibelcim senin adinada uzuldum canim ins.izin alabilirsin dr.sonrasi yaz durumu canim.
Katreinurcum bende senin gibiydim canim sonra d.kontrol hapina baslayinca hepsi gecti simdi vaktinde adet oluyorum bence sende hap kullan yoksa gercekten cok zor oluyo.
Dilekcim hersey yolundaymis canim kucuk bebisimiz iyiymis cok sevindim.
Nuraycim cise baslamissiniz hadi kolay gelsin canim kizlarin ogrenmesi daha kolay zaten ikisinide oturarak yapiyo ins.kolayca ogrenir elifimizde.
Benimde niyetim vardida bu sogukta baslayamadik malesef su evin soguk olmasina sinir oluyorum petek yok malesef.
Cok sevindim cnmsongülüm hoşgeldin cnm ay akşam yazdın ama uyuyacaktık gördüm neyse nil uyusun yazarımdedimama ben de uyumuşum cnm nil iyi şükür
hoşgeldin cnmTunaydin hanimlaar nasilsiniz bakalim of benim tel.yavasliyo hep biturlu yazamadim oyuzden.
Aysegul yeni evinizde huzurla oturun canim.
Guldencim nile cok cok gecmis olsun simdi daha iyiymis sanirim.
Betul erdemede gecmis olsun canim ins.ciddi degildir hastaligi.
Fundacim sanada gecmis olsun canim simdi iyisindir umarim.bende defne kv.lerde ordan gitmek icin numaradan aglamis senle yalniz kalmak icin.
Wawscim bugundu galiba dr.kontrolu sonucu yazarsin canim bakalim ne dicek dr.bende erene bakmaya calistim dilalti bagi varmi diye ama tam goremedim ama bence yok gibi yani heralde gec konuscak.
Yaseminede gecmis olsun ins.iyilesir oda hamilelikte tehlikeli sanirim grip ben yasamadim ama oyle duymustum.
Sibelcim senin adinada uzuldum canim ins.izin alabilirsin dr.sonrasi yaz durumu canim.
Katreinurcum bende senin gibiydim canim sonra d.kontrol hapina baslayinca hepsi gecti simdi vaktinde adet oluyorum bence sende hap kullan yoksa gercekten cok zor oluyo.
Dilekcim hersey yolundaymis canim kucuk bebisimiz iyiymis cok sevindim.
Nuraycim cise baslamissiniz hadi kolay gelsin canim kizlarin ogrenmesi daha kolay zaten ikisinide oturarak yapiyo ins.kolayca ogrenir elifimizde.
Benimde niyetim vardida bu sogukta baslayamadik malesef su evin soguk olmasina sinir oluyorum petek yok malesef.
evet cnm kendi dişlerimFunda senin ne kadar guz3l dislerin var ya masalla
Kendu dislerinmi
Haha valla simaricak kadar var inci gibu masalla defnenunkide senin duslerine benzer insqllqhoşgeldin cnm
evet sırf oradan çıkalım diye yaptı.düşün kapıdan çıktık gülmeye başladı
evet cnm kendi dişlerim
çok mutlu oldum hatta şımardım bak şimdi :)
Kontril ne zaman canimaynen cnm biraz dinlenmişim gerçekten. iyi geldi inş toparar kuzumm
inşallah ama sağlamlık açısından babasının dişlerine benzesinHaha valla simaricak kadar var inci gibu masalla defnenunkide senin duslerine benzer insqllq
Aaa aciklandi canim umudum yoktu ama gectim sukursongül senin sınav sonuçların ne zaman açıklanıyor?
hadi hayırlı olsun cnmAaa aciklandi canim umudum yoktu ama gectim sukur
Direksiyonu bekliyorim
Canim park olayinda masalla diyeyim 6 gin boyimce defalarca park ettom en cok onsan kaliniyormushadi hayırlı olsun cnm
niye umudun yoktu?
benim arkadaşım yapar yeter ki istesin
direksiyona sıkı çalış
özellikle park etme olayına çok takıyorlarmış.bol bol parketme olayına çalış.artık yeni yılda senin de ehliyetin olacak
Haha bende iyiyim can sen nasilsim:)aaaa songül tebrik ediorum şekerimmmmm kaç aldın bakyimmm:???
canım zaten o yüzden dedimCanim park olayinda masalla diyeyim 6 gin boyimce defalarca park ettom en cok onsan kaliniyormus
Tam yarum saatlik yol col dik rampa var durup yeniden calistiriyorsun kaymicak araba vb
Su an hepsini rahat yapiyprum ama komusuon varken heuecan edersem ryvah 6 kisiden ikisi geciyorsadece
Yaziluya pek calismadim cnm iyi gecmemisti
Evet heyecan yapmazsim gecerik diyedusunuyorum cunku dersler cok guz3l gecti dediguj gibi hep parkta kaliyorlarcanım zaten o yüzden dedim
park olayına çok takıyorlarmış.geçen şubenin birinde bi personel parktan kalmıştı.o söyledi yeni sistemde çok dikkat ediyorlar diye
heyecan yapmazsan kalmazsın merak etme
sakin ol
sen yaparsın
kız merak ettim sen benim dişlerimi nerede gördün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?