2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet heyecan yapmazsim gecerik diyedusunuyorum cunku dersler cok guz3l gecti dediguj gibi hep parkta kaliyorlar

Instagramda canim
Hatta ellerinde cok guzel onu yarina saklayom dedim dayanamdim:)
valla sen beni bugün çok şımarttın
canım benim teşekkür ederim ama o senin güzel bakan gözlerinin güzelliği

Kizlar yardima ihtiyacim var bebegim bir aylik surekli sallanmak istiyo suan annm var ama yarin oda gidick sallanan elektrikli ana kucaklarindan istiyorum tavsiye edebileceginiz var mi

Kizlar yardima ihtiyacim var bebegim bir aylik surekli sallanmak istiyo suan annm var ama yarin oda gidick sallanan elektrikli ana kucaklarindan istiyorum tavsiye edebileceginiz var mi
Rabbim kolaylik versin arkadasim insalla bu sikintili donemu cabuk atlatirsiniz
Bizde normal salincak vardi elektrikli kullanan arkadaslar varsa ceva0 verirler
Gazli bir bebekmi

songülüm üzülmesen ben burdayım sadece eşime hediye bakıyodumda bu arada sabah nil ağlamadı cnm.. çünkü uyuyodu ama akşamdanda anlaşmıştık nil akşamdan itiraz ederse sabahta ediyo. ama tamam derse sabah ağlamıyo

Slm kizlarrr
ayyy ben cildircam alt katimizdakiler tamaemn manyak dah eve tasinaki bugun 1hafta oldu 2kez geldiler gurultu yapiosunuz dikkat diye cildircam ilkinde anlayisli davrandik ama dun.ben patladim artik siz kafayi mi yediniz ya cocuk elinden biberonu dusurdu kapiya geldiniz siz uzaydami yasiyosuz hic yere basmiomusuz birstler yere dusmuyomu ya siz manyakmisiniz ne bicim insansiniz bi hosgeldinie gelcegineze 2kere kapiya dayandiniz ayiptir yaa dedim kapattim kapiyi ayy biz napcaz bunlarla bilmiom ins kabga etmeyiz iannki sabrim.kalmadi

Ana ay cok can sikici
Bizik de alt katta ki gunduz 3 te gelmisti ben supurge supuruyorum diye
Ondan oncede yineticiye sikayet etmisti eaim kapilarina gitti o gun bugundur yok sakin yipratka kendini esin gitsij canim

Ana ay cok can sikici
Bizik de alt katta ki gunduz 3 te gelmisti ben supurge supuruyorum diye
Ondan oncede yineticiye sikayet etmisti eaim kapilarina gitti o gun bugundur yok sakin yipratka kendini esin gitsij canim
Esim dun nobetciydi kapiya geldiler ki esim bendende siirlidir ters bisey derlerse esim affetmez sakin olmaz korkuyorum olay cikcqk diye

dusunsene biberon dustu diye geldiler yaaa hayret bisey
benim ustumdekiler gbi olsalar napcqk.bilmiomust katimdada cocuk var cocuk yurumek bilmio resmen her saniye kosuyo atliyo sabah 9da elektrikli supurge sesine uyandim pqrkeleri supirurken alta cok ses eliyo ona uyqndim ama gidipte ses yapuosunuz demem asla

Canim bu donemleri cogumuz gecirdik insalla duzene giricek benim kizimda sizinn yavrunuz gibiydi iki aylikken duzene girdi
Benden size tavsiye sindirimi daha kolay olmasi icin emzirme surelerini arrtirmaya calisin
Iki saatte bir emen bebegin bagirsaklarida daha duzenli oluyor cok sik emince bagirsaklarda gaz birikimine sebep olabiliyor
sut durumunuz nasil

Canim inan bende cok korkmustum esim tartisir diye ama adam ole gorujce cok alttan aldi haklisin canim yani sonucta cocik koltugami baglicaz

ben kullanmadım cnm ama kullanan varsa mutlaka cevap yazacaktır
allah yardımcın olsun

hayırdır cnm ne hediyesi?

hadi yaaa
kötü olmuş cnm
insan komşusuna karşı biraz anlayışlı olur
ankarada üst komşumun 3 çocuğu vardı,geleni gideni eksik olmazdı,gece 2 lerde kahkaha sesleri gelirdi ama 1 kere olsun kapısına çıkıpta çok ses yapıyorsunuz demedim.kv çok kavga etmiş hatta kv ile küslerdi ama ben hiç etmedim.ben anlayışlı olunca onlarda ben yokken hep eve göz kulak oldular,eşim yokken ya da ben hamileyken gelip canının istediği bişey var mı diye halimi hatrımı sorarlardı
insanlık hali ne olacak ki insan birbirini idare etmeli bence
ne biçim insanlar olduk ben anlamıyorum
şuanki evimde de üst kat komşumun 2 kızı var bazen bağırarak kavga ederler,ya da yüksek sesle müzik dinlerler ama ben ses etmem ama allah var onlarda ben erken ya da geç saatte makina çalıştırdığımda bana ses etmez.gerçi alt kat komşumuzda ses etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…