- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.321
Haha yaklastin valla 72 ile gectim:)ha ha ha songül yoksam 71lemi geçtin kız ha ha ha ha önemli olan geçmek şekerim.):)
Ama cok korktum gittin diyegitmedim songülüm burdayım şekerimmm
valla sen beni bugün çok şımarttınEvet heyecan yapmazsim gecerik diyedusunuyorum cunku dersler cok guz3l gecti dediguj gibi hep parkta kaliyorlar
Instagramda canim
Hatta ellerinde cok guzel onu yarina saklayom dedim dayanamdim:)
Ay utandim amavalla sen beni bugün çok şımarttın
canım benim teşekkür ederim ama o senin güzel bakan gözlerinin güzelliği
Rabbim kolaylik versin arkadasim insalla bu sikintili donemu cabuk atlatirsinizKizlar yardima ihtiyacim var bebegim bir aylik surekli sallanmak istiyo suan annm var ama yarin oda gidick sallanan elektrikli ana kucaklarindan istiyorum tavsiye edebileceginiz var mi
Dogumgunumu canim me var kafandasongülüm üzülmesen ben burdayım sadece eşime hediye bakıyodumda bu arada sabah nil ağlamadı cnm.. çünkü uyuyodu ama akşamdanda anlaşmıştık nil akşamdan itiraz ederse sabahta ediyo. ama tamam derse sabah ağlamıyo
Ana ay cok can sikiciSlm kizlarrr
ayyy ben cildircam alt katimizdakiler tamaemn manyak dah eve tasinaki bugun 1hafta oldu 2kez geldiler gurultu yapiosunuz dikkat diye cildircam ilkinde anlayisli davrandik ama dun.ben patladim artik siz kafayi mi yediniz ya cocuk elinden biberonu dusurdu kapiya geldiniz siz uzaydami yasiyosuz hic yere basmiomusuz birstler yere dusmuyomu ya siz manyakmisiniz ne bicim insansiniz bi hosgeldinie gelcegineze 2kere kapiya dayandiniz ayiptir yaa dedim kapattim kapiyi ayy biz napcaz bunlarla bilmiom ins kabga etmeyiz iannki sabrim.kalmadi
Rabbim kolaylik versin arkadasim insalla bu sikintili donemu cabuk atlatirsiniz
Bizde normal salincak vardi elektrikli kullanan arkadaslar varsa ceva0 verirler
Gazli bir bebekmi[/QUOTE. Amin cnm biraz gazli ama gaDan ziyade surekli meme istiyo doymak bilmiyo goguslerim mahvoldu uyumuyo soyle cobuck buyusun istiyorum
Esim dun nobetciydi kapiya geldiler ki esim bendende siirlidir ters bisey derlerse esim affetmez sakin olmaz korkuyorum olay cikcqk diyeAna ay cok can sikici
Bizik de alt katta ki gunduz 3 te gelmisti ben supurge supuruyorum diye
Ondan oncede yineticiye sikayet etmisti eaim kapilarina gitti o gun bugundur yok sakin yipratka kendini esin gitsij canim
Canim inan bende cok korkmustum esim tartisir diye ama adam ole gorujce cok alttan aldi haklisin canim yani sonucta cocik koltugami baglicazEsim dun nobetciydi kapiya geldiler ki esim bendende siirlidir ters bisey derlerse esim affetmez sakin olmaz korkuyorum olay cikcqk diye
dusunsene biberon dustu diye geldiler yaaa hayret bisey
benim ustumdekiler gbi olsalar napcqk.bilmiomust katimdada cocuk var cocuk yurumek bilmio resmen her saniye kosuyo atliyo sabah 9da elektrikli supurge sesine uyandim pqrkeleri supirurken alta cok ses eliyo ona uyqndim ama gidipte ses yapuosunuz demem asla
Evet evetherkez aynisini soyluyorSpngul sinavi gectigine sevibdim ayy ins heycan yapmadan direksiyinuda alirsin busene hep birakiolarmis ya cok zormus arkdasim5.girisinde gecmis direksiyonu
ben kullanmadım cnm ama kullanan varsa mutlaka cevap yazacaktırKizlar yardima ihtiyacim var bebegim bir aylik surekli sallanmak istiyo suan annm var ama yarin oda gidick sallanan elektrikli ana kucaklarindan istiyorum tavsiye edebileceginiz var mi
songülüm üzülmesen ben burdayım sadece eşime hediye bakıyodumda bu arada sabah nil ağlamadı cnm.. çünkü uyuyodu ama akşamdanda anlaşmıştık nil akşamdan itiraz ederse sabahta ediyo. ama tamam derse sabah ağlamıyo
hadi yaaaSlm kizlarrr
ayyy ben cildircam alt katimizdakiler tamaemn manyak dah eve tasinaki bugun 1hafta oldu 2kez geldiler gurultu yapiosunuz dikkat diye cildircam ilkinde anlayisli davrandik ama dun.ben patladim artik siz kafayi mi yediniz ya cocuk elinden biberonu dusurdu kapiya geldiniz siz uzaydami yasiyosuz hic yere basmiomusuz birstler yere dusmuyomu ya siz manyakmisiniz ne bicim insansiniz bi hosgeldinie gelcegineze 2kere kapiya dayandiniz ayiptir yaa dedim kapattim kapiyi ayy biz napcaz bunlarla bilmiom ins kabga etmeyiz iannki sabrim.kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?