- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.341
Tesekkur edrrim cnm simdi bile saliiyorum durmuyosevgili sadiye bende nili çok sallamadım oyüzden bilemiorum ama allah yardımcın olsun..
Sisin alt kat dolumu gulden arkadasimhoşgeldin cnm ay ayşegül işin çok zor cnm ay allah korusun böyle insanlardan..
ay songülüm sorma bizim altta almanyalılarvar senede 1 hafta geliyolar bizede adam o 1 haftada yukarı geldi sürekli burda otursalar herhalde polislik oluruz cnm.
wavsum sağol cnm alpim iyi olmasına sevindim .
peki şimdi amilyat nezaman cnm?
hadihayırlı haberler cnm inşş...
canım balgam sümük geniz akıntısı olmasa öyle derdim ama atamadık daha enfeksiyonugünaydın betülüm offf kıyamam paşamaya inş biran önce atlatırsınız ay uykusuzluk gerçekten çok zor.. betül erdemin öksürük sebebide alerjik olmasın cnm?
nurayım sanada günaydın annenlere geliyodun dimisen nekadarkalıcaksın bakalım?
inşallah canımGunayfin kizlar bizde guzel gelismeler oldu ins iyi dostluk cikar cok tedirgindim cunku heran arayacqk tekrr esim patlicak kavga cikcqk diye korkuyodum ins daha iyi olur artik biz orda otururknde yukardan ses geliodu kadin demekki sizden degilmis her duydugumz dedi simdi siz birda olmqsaniz sizden sanardik bunu dedi artik daha anlayisli olur ins
erdeme cok gecmis olsun cnm ins atlatirsiniz sende rahat bi uyku uyursun ins
gukden gunaydin.cnm nil daha iyidr ins hediye ne aldin arfik esine
nuray nasil gidiyo cis egitimi zaten aklin onda oluncada buraya girmek olmuyodur guzel vakit gecirin siz yeterki elifle iyi olun yeter
biz kqhvalti yapmaya gidioz canlar optuk sizi masal anne yumuyta yap aciktim dio:)
oh bak tatlıya bağlanmış ne güzelKizlar cok varip bisey oldu size yazdiktan sonra ben alt kata indim kadin kim acaba derdi ne insan.gbi konuslaim medenice diye indim
ben 2yildir bu binadayim komsularim benden.mennun onlarin cabalaroyla ben suan.bu.kati tuttum girdik yani beni severler dun size ters davrandim kendimden.utandim.ama. Beni o hale siz getirdiniz biberon dustu kapiya geldiniz bi haftada 2kez geldiniz ayiptir abla dedim kadin okadr guleryuzlu anlayisli davrandiki sok oldum ozur diledi demekki baska yerden.geldi ses biberon sesi degildi surekli.bi gurultuydu dedi ablq yemeninle kizim.yanimda masada resim.yapiodu bizden degildi o ses dedim ama olsa bile ayiptir abla aprtmnda olmaz ki boyle dedim kadin yalvardi kahve icelim.tanisalim diye girdik masalla baya sohbet muhabbet derken guzel ayrildik buyuk asklar nefretle baslar hesabina.benzedi.abla falan dedim hatta cok gulduk 55yaslarinda bir kadinmis 5ay olmus tasinqli kimseyi tanimiomus komsular hic elmedi bana cok yalnizim dedi.ben seni.herkesle tanistirirm ablq dedim anlastik yani:)
günaydın cnmayşegül çok sevindim tatlıya bağlanmasına cnm. inş güzel bir dostluk çıkar nediyeyim.
günaydınkızlar ama kimsecikler ytok yine pöffff olmyoki böyle:):)
bizden haberler çok şükür nil iyi ateşimiz çıkmadı normale döndük bakalım sanıyorum cumartesi dr randevumuzvar.
betül erdem paşam nasıl sen nasılsın?
beni yoksun cm meraktayız çok sesver lütfen.
yaseminim iyisindir inş bittimirapor?
fatma, songül, funda, özcenan, nurainş sizve bebişler iyisinizdir kızlar sibel sende bi sesver cnm...y, wavs, katre,
günaydın cnm bizde seni özledikGünaydın Kızlar dün işe geri döndüm rapor bitti erdem çok kötü öksürüyordu dün yine gittik dr a tekrar antibiyotik kullanmaya başladık bakalım kaç gecedir uyumuyorum başında alerjim daha iyi şükür ama uykusuzluk zorluyor
nilin iyi olmasına çok sevindim güldenim darısı başımızıa
ayşehgül harika bi haber bi destek olur sana inşallah
beni ses ver bacım nerelerdesin
yasmin bugün iş başı olması lazım değilmii
funda defne nasıl sen nasılsın
kızlar hepinizi özleidm
günaydın cnmGünaydın kizlar
aysegul güzel gelişmeler olmuş çok sevindim
wavs pasanin kulağı iyileşmis gözün aydin
Betül size de geçmiş olsun ins pasa da iyileşir uzun sürdü baya
guldencim Ohh nil de iyi olmuş çok güzel
bizde iyiyiz Kızlar çabucak akşam oluyir giremiyorum elifle oynamaktan ugrasmaktan arada okuyorum ama yazamıyorum
günaydın cnmGunayfin kizlar bizde guzel gelismeler oldu ins iyi dostluk cikar cok tedirgindim cunku heran arayacqk tekrr esim patlicak kavga cikcqk diye korkuyodum ins daha iyi olur artik biz orda otururknde yukardan ses geliodu kadin demekki sizden degilmis her duydugumz dedi simdi siz birda olmqsaniz sizden sanardik bunu dedi artik daha anlayisli olur ins
erdeme cok gecmis olsun cnm ins atlatirsiniz sende rahat bi uyku uyursun ins
gukden gunaydin.cnm nil daha iyidr ins hediye ne aldin arfik esine
nuray nasil gidiyo cis egitimi zaten aklin onda oluncada buraya girmek olmuyodur guzel vakit gecirin siz yeterki elifle iyi olun yeter
biz kqhvalti yapmaya gidioz canlar optuk sizi masal anne yumuyta yap aciktim dio:)
günaydın cnm hoşgeldinuzunnnn bir aradan sonra herkese günaydın kızlar... nasılsınız bakaılım geçmişe hızlı bir gözattım kuzulardan hasta olanlar varmış çokçok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş. biz daha iyiyiz çok şükür. kuzumun korkuları azaldı çok nadir gölge dio. atlattık gibi okuya üfleye canımız çıktı he he:) rabbime sonsuz şükürler olsun. bende daha iyiyim. ama hapşurmaktan nefret eder oldum hapşurduğumda sol tarafıma kasığıma yakın öyle bir ağrı giriyor ki nefesim kesilio resmen. içerde kuzum rahatsız oluo sanırım. bizden haberler böyle. çok iş birikmiş hiç çalışasım yok. hepinizi çok özledim buralardayım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?