2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın yaseminim hoşgeldin iyi olmanıza çok sevindim ama en çokta zeynebime sevindim cnm:
afiyet olsun masala sanada günaydın ayşegülcümm.
fundacım geçmiş olsunayyy seninki meslek hastalığı cnm bendedevar..

Gunaydın hepınıze
Ozledım sızlerı
Meraklandırdıgım ıcın kusuruma bakmayın annemler bızde yogun gecıyo gunler carsı pazar mısafır mısafırlık derken gun yetmıyor bıze
Hasta kuzulara annelere cook gecmıs olsun bazen gırıp okuyorum bazen ona bıle fırsat olmuyor yakında gorusurz ıns. Öpuyorum hepınızı
Kızların keyfı pek bı yerınde masallah nıda annannem dedem dıye dolasıyo peslerınde

evet cnm malesef meslek hastalığı ama çok acı veriyor
günaydın cnm
ay ne güzel ya
kızların durumunu da tahmin edebiliyorum.defne annemle birlikteyken mutluluktan havalara uçuyor resmen
hatta annemle telefonda konuşurken bile çok mutlu oluyor

benicim çok sevindim cnm iyi olmanıza fazla yazmasanda arada iyiyiz diye sesver cnm hadi kızlara ulaşabilioruz ama sana ulaşamıoruz merak edioruzcnm

Yasemin hosgeldin canim.ozledik seni zeynebim korkusu gecmis sukerler oksun kucuk pasa nasil hareketlimi
beni canim cok sevindim mutlu olmaniza kixlar cok mutlulardir eminim neguzel
funda gecmiz olsun canim yaa ayy boyun agrisi felkat bisey sezryan epiduraldi benim pnun yan etkisi olan bel agrisini dgilde boyun agrisini yasamistim felaket bisey sicak su koymustu hemsireler hareket etme demisti yavas hareket ettir boynunu demisti

nuray neguzel gezmye gidin iyi gelir size peki ucakmi otobuslemi gitceksiniz uzun yol zor olur otobus sanirim

aynen öyle cnm felaket bişey
gece korktum da yataktan kalkamayınca
evde yalnızım bana bişey olsa defne ne yapar
yavrum kimseye haber de verremez

oh ne güzel cnm çok sevindim rahat edersin. kuzulara değişik gelio uçak onlar sağı solu incelerken inmiş oluosun cnm. biz hiç sıkıntı yaşamamıştık siz de yaşamazsınız inş.
funda çok zor cnm boyun ağrısı gerçekten allah yardımcın olsun benim de sık sık ağrır.
ayşegül cnm afiyet olsun masal kuzuma. biz yemeğimizi hala tv karşısında yiyoruz malesef. ama yapacak bişey yok yemeyince kabız oluo allah korusun
be ni cnm oh tadını çıkar gezmelerin. güldenim niloşum iimiş cnm çok sevindim. eşinin doğum günü ne zamandı kiii. benim ki ctesi ve eşim gelemiycek sanırım bu hafta pufff... mucize istiyorummmm:) ezanda okunuo duysun sesimi rabbim.

Fundacim çok geçmiş olsun Canım boyun ağrısı felaket ya benim de ciddi şekilde boynum tutulmustu iki defa
aysegul yedi mi masal yumurtasını
sağol cnm
hiç merak etme uçak yolculuğu çok rahat geçiyor

sağol cnm ya çok kötüyüm gerçekten
canım çok acıyor
cnm belki eşin sana sürpriz yapar
bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama eşim yok.sabahtan arayıp kutladı
cumartesi günü için rezervasyon yaptırdım.akşam başbaşa yemeğe gideceğiz kısmetse

nurayım bana uyar hemde süper uyarrrr..
yaseminim eşimin doğum günü değil tatlım yeniyılda niloşa hediye aldımda onada alayım bi beşiktaşlı bere dedim ama hala pek birşey bulamadım açıkçası.. he hehe

kızlar buarada defnenin sınıfındaki annelerle whatsapp dan tanıştık.kısmetse bigün toplanıp tanışacağız

ay bugün kuzumun yerlimalı günü kutlaması var ama ben yanında olamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…