- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.361
evet cnm malesef meslek hastalığı ama çok acı veriyorgünaydın yaseminim hoşgeldin iyi olmanıza çok sevindim ama en çokta zeynebime sevindim cnm:
afiyet olsun masala sanada günaydın ayşegülcümm.
fundacım geçmiş olsunayyy seninki meslek hastalığı cnm bendedevar..
günaydın cnmGunaydın hepınıze
Ozledım sızlerı
Meraklandırdıgım ıcın kusuruma bakmayınannemler bızde yogun gecıyo gunler carsı pazar mısafır mısafırlık derken gun yetmıyor bıze
Hasta kuzulara annelere cook gecmıs olsun bazen gırıp okuyorum bazen ona bıle fırsat olmuyor yakında gorusurz ıns. Öpuyorum hepınızı
Kızların keyfı pek bı yerınde masallah nıda annannem dedem dıye dolasıyo peslerınde
Yirmi gün kadar kalcaz canim insgünaydın betülüm offf kıyamam paşamaya inş biran önce atlatırsınız ay uykusuzluk gerçekten çok zor.. betül erdemin öksürük sebebide alerjik olmasın cnm?
nurayım sanada günaydın annenlere geliyodun dimisen nekadarkalıcaksın bakalım?
aynen öyle cnm felaket bişeyYasemin hosgeldin canim.ozledik seni zeynebim korkusu gecmis sukerler oksun kucuk pasa nasil hareketlimi
beni canim cok sevindim mutlu olmaniza kixlar cok mutlulardir eminim neguzel
funda gecmiz olsun canim yaa ayy boyun agrisi felkat bisey sezryan epiduraldi benim pnun yan etkisi olan bel agrisini dgilde boyun agrisini yasamistim felaket bisey sicak su koymustu hemsireler hareket etme demisti yavas hareket ettir boynunu demisti
nuray neguzel gezmye gidin iyi gelir size peki ucakmi otobuslemi gitceksiniz uzun yol zor olur otobus sanirim
Ocak 21 gibi canim uçakla gidicez eşim gelmeyecek bakalım nasıl olacak ilk ucak deneyimimizay ne zaman gidiosun nurayım hiç haberim yok. yalnız mı gidiosun elifimle otobüsle mi
Baharda sen Songüle gidince bakarsın bizde geliriz elifle buluşuruz orda nedersinnuray bizede gel elifimle şekerimbak yakına geliosun...
sağol cnmFundacim çok geçmiş olsun Canım boyun ağrısı felaket ya benim de ciddi şekilde boynum tutulmustu iki defa
aysegul yedi mi masal yumurtasını
sağol cnm ya çok kötüyüm gerçektenoh ne güzel cnm çok sevindim rahat edersin. kuzulara değişik gelio uçak onlar sağı solu incelerken inmiş oluosun cnm. biz hiç sıkıntı yaşamamıştık siz de yaşamazsınız inş.
funda çok zor cnm boyun ağrısı gerçekten allah yardımcın olsun benim de sık sık ağrır.
ayşegül cnm afiyet olsun masal kuzuma. biz yemeğimizi hala tv karşısında yiyoruz malesef. ama yapacak bişey yok yemeyince kabız oluo allah korusun
be ni cnm oh tadını çıkar gezmelerin. güldenim niloşum iimiş cnm çok sevindim. eşinin doğum günü ne zamandı kiii. benim ki ctesi ve eşim gelemiycek sanırım bu hafta pufff... mucize istiyorummmm:) ezanda okunuo duysun sesimi rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?