- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.381
sağol cnm inşallahfunda elvlilik yıldönümünüz kuytlu uzun yıllarınız olsun cnmmmm inşşş..
sağol cnm benim inşallahnice yıllara fundacım sağlıkla huzurla inş.
evet cnm ben de inanamıyorum şaka gibi 15+4 bugün maşallah...Fundacim yildonumunuz kutlu olsun canım çok mutlu yaşayın hiç sikintiniz sorununuz olmasın bundan sonra ins
Güldencim bende seneye elifi vermeyi düşünüyorum nasip bakalım burdaki kresi beğendim ben elif çok yanlız burda çok sıkılıyor
yasemin belki bu hafta esin süpriz yapar da gelir 16. Haftanın dolduguna inanamiyorum günler ne çabuk geçiyor boyle
fatmacim sana da yazacaktım unuttum benim kardeşim de Tunceli'de yaptı askerliğini geyiksuyu diye bi yerde seninki tam olarak nereye düştü kardeşim rahat yaptı tek sıkıntısı çarşı izinleri yoktu ins senin kardeşinde rahat yapar gelir
teşekkür ederim cnm benimFundacim yildonumunuz kutlu olsun canım çok mutlu yaşayın hiç sikintiniz sorununuz olmasın bundan sonra ins
Güldencim bende seneye elifi vermeyi düşünüyorum nasip bakalım burdaki kresi beğendim ben elif çok yanlız burda çok sıkılıyor
yasemin belki bu hafta esin süpriz yapar da gelir 16. Haftanın dolduguna inanamiyorum günler ne çabuk geçiyor boyle
fatmacim sana da yazacaktım unuttum benim kardeşim de Tunceli'de yaptı askerliğini geyiksuyu diye bi yerde seninki tam olarak nereye düştü kardeşim rahat yaptı tek sıkıntısı çarşı izinleri yoktu ins senin kardeşinde rahat yapar gelir
canım valla annem baksaydı ben de göndermezdim çünkü gözüm arkada kalmazdıkızlar bilmiyorum yaa bu kreş konusunu ben mi abartıyorum acaba. bana çok erken gibi gelio bizim kuzular için. yani ben 3 buçuk 4 yaştan önce düşünmüyorum. tabi zaman ne gösterir bilinmez. fundacım senin zorunluluğun vardı birazda ki haklısın. ama annen bakıo olsa da gönderir miydin şu aşamada bilemiyorum...
ha ha beş diyceltim de abartmıyım demiştim cnm:) sen bana tercüman oldun. sağolasınSenelerce krese gitmis olan cocuklar o kadar sıkılıyorlar ki kizlar anlatamam. Bi havalar ben bunu biliyorum diye isteksizlikler. Cocuklar hakli da yani. Gecen funda dedi kirmiziyi ogrenmisler falan diye düşünün 2 yasinda öğreniyor bunu e 6 yas anaokulunun programında da var. Diger cocuklarin ilk senesi onlarla islemen gerekiyor sayilari sekilleri ama o cocuk zaten 3 4 senedir tekrar tekrar görmüş bunu.
cnm kuzular sıkılıolar evde haklısın. ama dediğim gibi benim kuzu zaten biraz korkak kreşe versem bi köşede kalır yavrum. kendisini de koruyamaz o nednele bizim daha vaktimiz var sanırım. ama zaman ne gösteriri zorunluluk hali oluşur mu bilemiyorum.zeynepten önce benim hazır olmam gerekli sanrım he he:)yaseminim sizde annenvar birde gelininizvar zeynep birçok şeyi öğreniyor bizde malesef annem okonuda çokta iyi değil evet yemeyini yedirip ihtiyaçlarını karşılıyor ama ben etkinlikte yapmasını istiyorum benzaten eve kaçta gidiyorum bizimde çok zamanımız olmuyo oyüzden sen haklısın veevde otursam bende 4 yaşında gönderirdim ama malesef .
sağol canım benimSabah yarim gondermek zorunda kaldim. Bi arkadas ugrayacakti evi resetledim hemen:) onunla oturduk biraz 4 yaşında oglu var berrayla hic anlasamadilar.
Guldencim nilin iyi olmasina cok sevindim canim. Hastalik sonrasi cok güzel oluyo di mi
Fundacim nice mutlu yillara canim saglikla huzurla inşallah.
Nurayim ne güzel annenlere gidecekmissin. Bizimkilerde cok özledi özellikle babam. Berra dede hastasi bi firsat bulsalar cikip gelecekler.
valla cnm defne de öyle kendini koruyamıyorducnm kuzular sıkılıolar evde haklısın. ama dediğim gibi benim kuzu zaten biraz korkak kreşe versem bi köşede kalır yavrum. kendisini de koruyamaz o nednele bizim daha vaktimiz var sanırım. ama zaman ne gösteriri zorunluluk hali oluşur mu bilemiyorum.zeynepten önce benim hazır olmam gerekli sanrım he he:)
evet sanırım beyza da be nedenle kreşe gidiyordu değil mi?şimdi düşünürken birde aklıma ne geldi biliyormusunuz almanyada ve bazı ülkelerde çocukları mecburi kıreşe alıyolar 3 yaşında bak şimdi beni olsaydı sorardık . ben öyle biliyorumyabancılar eğitim konusunda bizden çokdaha iyiler bu kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?