2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aslında ben kresi sırf yanlız sıkılıyor diye istiyorum bişey öğrensin falan diye değil ben ogrenecegi seyleri ogretiyorum zaten kresin alt katında oyun alanı var orda oynar bol bol yorulur burda hava okadar soguk ki nerdeyse on gündür sokağa cikamadik
sadece bi sene vericem elifi ben bir daha ki sene ist dönersek orda dışarı çıkma imkanimiz var gerek yok gitmesine diye düşünüyorum yani

işte sebepler var cnm. hayırlısı olsun inş. öbür yaza mı istanbula geçeceksiniz cnm. iki yıldı di mi.

Kizlar benim bi kac gündür carpintim var gecer diye bekliyorum ama gecmedi neden olur ki acaba bi bilginiz var mi cok rahatsiz ediyor

cnm bi kardiyoloğa git derim ben bilmiorum ama bu ara çay yada kahve falan çoğalttınmı?
bu arada nili istediğim kıreşe göndere bilirsem orda pedegokta var ve bu benim için özellikle çok iyi olacak..

cnm bi kardiyoloğa git derim ben bilmiorum ama bu ara çay yada kahve falan çoğalttınmı?
bu arada nili istediğim kıreşe göndere bilirsem orda pedegokta var ve bu benim için özellikle çok iyi olacak..
cnm neşe erberkin okulları biraz azla tuzlu diye biliyorum. yani şahsen bizi zorlar gibi...

biliyorum cnm aynen öyle ama bizim özelde bi durumumuz var biliyosun oyüzden nilin en iyi eğitimi almasını istiyorum zaten 2. çocuk istememin en büyük sebeplerinden biride madiyat.
çünnkü nil ilk okula başladığındada özel öğretmen tutulacak hepsini düşünüyorumyanni artık zorluyacaz imkanları bakalım.. inş olur..

inş gönlünce olur cnm ... kızlar ben yavaştan kaçar yarın daha çok burda olrum inş. görüşürüz

Merhaba hanimlar dun en son buraya bakinca bisey yoktu sonra erenle ilgilen derken uyuyunca bende mutfaga girdim bastan oglusuma seviyo diye sarimsakli yogurtlu havuc yaptim tabi bende cok severim sonra hamaratlardan dilegin tarifi olan tahinli kurabiyeyi yaptim sonra bidee betulun firinda kasarli koftesini yaptim bide pilav yaptim zaten vakit kalmadi ama kurabiyede koftede guzel oldu esimde begendi ozellikle eren kurabiyeyi cok sevdi gerci benim pasam masallah seviyo oyle seyleri cok sukur herseyi yiyyo.
Bugunde erenle parka ugrayip s.ocagina hap almaya gittik ordanda pazara gittik bikac bisey alip gezdik geldik masallah sayfalarda akmis gitmis dunden beri hizlanmis burasi.;-)

Kizlar kreslerden konusulmus sanirim hemen yazip kacicam aslinda benim gondermeme gerek yok pekte dusunmuyodum ama bugun s.ocagina giderken okulda orda zaten cocuklarda hepsi disardaymis tenefuste bizde ordan gecerken eren cocuklari gorunce oyle bi heycanlandiki biraksam gidicek cocuklarin icine cok seviyo yaa oyuzden biraz buyusun gondermek istiyorum tabi devletin kresini istiyorum ama kac yasinda aliyolar acaba tam bilmiyorum tabi daha erende kucuk ins.ilerde nasip olursa gonderirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…