- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.421
Tatlim troid ilaclarini duz3nli kullaniyormusu n annem tedviye baslamadan once carpinti durumuni yasiyordi hamd olsin tedavi ile son bulduKizlar benim bi kac gündür carpintim var gecer diye bekliyorum ama gecmedi neden olur ki acaba bi bilginiz var mi cok rahatsiz ediyor
Tatlim y haftalik vir bebek icin cok erken bunlari konusmak belki gec dollenme olmusturKizlar cok canim sıkıldı. Kardesim yeni hamile 6 haftalik. 1 hafta once ogrendik iste. Bugün kontrole gitmiş. Dr gelismemis demis cok uzulmus morali bozulmus olmazsa aliriz faln demis. Cok üzüldüm
Sagol canim hayırlısi olsun inşallah ya.katrem hakkında hayırlısı olsun ilk bebekte bunları yaşamak çokdaha kötü oluyo tabi ayyrım değ,l ama yani ilkte insanınpsikolojisi çok bozuluyo bende düşük tehlikesi yaşadığım oyüzden biliorum allahımyardımcınız olsun nediyeyim...
Bi ara cok kullanmadim canim da bi haftadir falan duzenli kullaniyordum. Muhtemelen tiroitle alakali diye düşünüyorum ben de. Adet gecikmem de gerginligimin de sorumlusu bu tiroitler. Ne hormonmus be alt üst ediyor vücuduTatlim troid ilaclarini duz3nli kullaniyormusu n annem tedviye baslamadan once carpinti durumuni yasiyordi hamd olsin tedavi ile son buldu
Troid sinirleride cok bozuyor malesed kontrol altinda olmali
Keseyi görmüşler canim. Zaten gec döllenme adete gore hesaplamiyor da 10 gun once gitmişti ona gore kiyasladi sanırım gelismemis diye. Başka dr a gidecekler bakalim inşallah bi problem yokturTatlim y haftalik vir bebek icin cok erken bunlari konusmak belki gec dollenme olmustur
Keseyi gormusler mi durum tam olarak nedir?
Sevindim canim benim hersey yolundaymis.Kizlqr bisim bugun kontrillerimiz vardi hem arason hem yarenin
Yarenin kemigin yuzde 85 i kaynamis yuzde 15 i kalmis alci cikti 10 ginde atel kalicak ayaginda
Arasa gekince tum tahlilleri guzel cikti asilari tutmus kuzumun
10.3 olan hgb 11.8 e yikselmis keciboynuzu ozine devam
Birde balik yagi onerdi malesef benim balik elleyememe durumumdan dolayi cok tuketemiyorum hem icerisinde d vitamini v de var malum kis bizden haberler boyle
canım benim de değerlerim hep normaldi ama ultrasonda nodül olduğu gözüktü yani değerler illa anormal olacak diye bişey yokgünaydın betülüm sevindim ii olmanıza...ben bu troit işinden hiç bişey anlamadım. bende tüm belirtiler var herşey troidi gösterio ama tahlillerde hiç bişey çıkmıo he he
ay cnm üni de yapılan bi testle varsa çıkar dedi dr m. gitim yaptırdım işte ama çıkmadı yani bilemiyorum. ultrasonla filan bakılmadı ama.. kan testi yine. bilemiyorum ki.canım benim de değerlerim hep normaldi ama ultrasonda nodül olduğu gözüktü yani değerler illa anormal olacak diye bişey yok
güldenim kıskanırmı dersin nil acaba ay merak ettim :)
valla erdem gıcık oluyo bebeklere :) hiç istemiyor zeynebim sevsin kardeşini minik anne olacak o :)ay cnm üni de yapılan bi testle varsa çıkar dedi dr m. gitim yaptırdım işte ama çıkmadı yani bilemiyorum. ultrasonla filan bakılmadı ama.. kan testi yine. bilemiyorum ki.
ay siz böyle deyince çok tuhaf gelio benim kız mı anormal ki kardeş olsun deyip duruo. çok sevio küçük bebekleri. alıp benim kucağıma verio sevdirio. tabi üstüne abanıo seveyim derken o ayrı he he:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?