2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla erdem gıcık oluyo bebeklere :) hiç istemiyor zeynebim sevsin kardeşini minik anne olacak o :)
ay yok kız ne annesi. allahım sağlık versin inş. sevio benim kuzum bebekleri. illa ki kıskanacak o ayrı tabi. ama sizinkiler kadar değil sanırım maşallah diyim tabi.
 
nilde itiraz ediyo bakalım görünce ne yapıcak.
bence çok şanslısın negüzel zeynebim kardeşini kabullenme sorunu yaşamıyacak peki söyledinmi bir kardeşi olacağını cnm biliyormu?
 
nilde itiraz ediyo bakalım görünce ne yapıcak.
bence çok şanslısın negüzel zeynebim kardeşini kabullenme sorunu yaşamıyacak peki söyledinmi bir kardeşi olacağını cnm biliyormu?
yok cnm karnım çıksın iice ondan sonra söyliycem hem algılaması daha rahat olur o zaman. kendi bebeklerinin adı ney deyince de kardeş olsun adı dio. top filan oynasak kardeşte gelsin dio. tabi kardeş olarak neyi düşünüo onu bilmiyorum. yastıkla bebeği getirio anne uyumuo sen uyut eee yap dio. sallıom o da beni izlio. sevgi dolu kuzum benim.
 
yanlış oldu sanırım ablam benim ikinci annemdir herzaman ondan dedim
yok cnm bazen öyle düşünülebilio. hatta büyük çocuk kendisini küçük anne gibi görebilio aşırı korumacı olabilio. ben istemiyorum öyle bir durum. aralarında iki buçuk yaş olacak ki o da çok küçük henüz. eşimle biir şekilde dengeliycz inş. daha küçücükken omuzlarına sorumluluk yğklemek istemem sen ablasın küçük annesin onu koruycaksın falan gibi. yani benim düşüncem tabi. benim ablam da herşeyimdir buarada. anne yarısı gerçekten ama aramızda da 7 yaş var:)
 
Kizlar cok canim sıkıldı. Kardesim yeni hamile 6 haftalik. 1 hafta once ogrendik iste. Bugün kontrole gitmiş. Dr gelismemis demis cok uzulmus morali bozulmus olmazsa aliriz faln demis. Cok üzüldüm
canım benim bence başka bi dr a daha gitsinler
haklarında hayırlısı olsun inşallah


ay çok sevindim cnm
maşallah 2 kuzuya da


paşama kocamöan bir.maşallahhh.
yarenimde inş çabucak atlatır. yine hiç sayfalar ilerlememiş amaya...
katre gelişmelerden haberdar et bizi.
herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnn. umarım herkes iyidir.
günaydın cnm

günaydın cnm
ben hala boyun ağrısı çekiyorum
defne de hala öksürük
günaydın cnm
maşallah zeynebe kardeşini kıskanmayacak
valla defne başka bebek lafına bile kızıyor nerde kaldı kardeş sevmesi
 
günaydın herkese tekrar
kızlar defne artık herşeyi kendisi yapmak istiyor
montunu,beresini,atkısını kendisi çıkarıyor,ayakkabılarını çıkarıp giyiyor.bayılıyorum onun o hallerine
birde ben ne yaparsam aynısından yapmak istiyor
benim ayakkabı ve terlikler özel ilgi alanı :)
eve girince hemen ayakkabılarını çıkarıyor.bugün kv lerde de hemen çıkarmaya başladı.kv de kızım ayakkabını çıkarma yerler beton dedi ama defne hemen benim lafımı söyledi "eve girince ayakkabılar çıkarılır"
çok güldüm.kv bi türlü vazgeçiremedi
 
kız yasemin maşallah de kuzuma nazar deydirecen inş hep böyle devam eder sevgisi.
funda günaydın cnm bendende kocaman bir alkış.
defneme ayrıca kocaman bir maşallahhhhh:
 
değmez inş. cnm yaaa... bolca azarımız varmış zaten yenilerine gerek yok he he:) rabbim tüm kuzularımızı korusun nazardan inş.
 
Herkese hayirli cumalar arkadaslarim
Defnosuma masalla kocaman opucukler
Katreinur tatlim ilaclarini tedavini sakin ola ihmal etme
Bak erken menopoza bile neden oluyor ates basmalar pek cok sikintilar kansizlik
Kardesine gelince 6 haftalil bir durumda kalp arisivb olmayabiliyot daha sireleri var he devam etmiceksede demek saglikli bir gebelik degilmis tabi yikil buyuk oluyor bu bir gercek
 
Ay bebek olay8na gelince aras yenidogamlari kiskanmiyo4 ama normalde kiskanc bir yapisi var hep ilgi onun uatinde olsun istiyor
Evde 3 kisi hep onun ustinde simarik oldu valla
 
Tunaydinlaar kizlar okadar hamarat degilimde bu aralar yeni tarifler yapasim var yinede gecici bi hamaratligi kabul edebilirim.
Betulcum senin kasarli koftede cok guzel oldu esimde begendi arada degisik olarak yapicam bende.

Katrecim cok uzuldum canim kardesine benim ablaminda cocugu olmuyo ve en son hamile kalinca ilk dr.kontrolunde gelismemis dendi sonraki kontrolde dr.yine gelisme yok almamiz lazim demis ablam istememis evdeykende dusuk olmus zaten ama ablamin yumurtalarinda sorun var ins.kardesinin oyle bi sorunu yoktur eger yoksa hersey yoluna girer canim merak etme.

Fundaa masallah defneye kocaman kiz gibi el salliyo buyumus gordum bu sefer onu masallah.

Songul yarenede tekrar gecmis olsun canim masalaah baya iyilesmis ins.kisa surede tamamen gecer.pasada gayet iyiymis cok sevindim.

Guldencim sizede nille iyi gezmeler canim bakalim napcak bebisi gorunce.
Daha once yazamamistim erenin dilbagi oldugunu dusunmuyorum canim cunku netten okumustum ben dili kisa yaptigi icin yemek yemekte zorlanir falan gibi belirtilerde vardi cok sukur erende oyle seyler yok bide kelime olarak cogu seyi soyluyo ama cumle kuramiyo oyuzden genel erkek cocuklarda oldugu gibi gec konusucani dusunuyorum yoksa bi gerilik gorsem dr.a gotururum zaten canim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…