- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.441
ay yok kız ne annesi. allahım sağlık versin inş. sevio benim kuzum bebekleri. illa ki kıskanacak o ayrı tabi. ama sizinkiler kadar değil sanırım maşallah diyim tabi.valla erdem gıcık oluyo bebeklere :) hiç istemiyor zeynebim sevsin kardeşini minik anne olacak o :)
yanlış oldu sanırım ablam benim ikinci annemdir herzaman ondan dedimay yok kız ne annesi. allahım sağlık versin inş. sevio benim kuzum bebekleri. illa ki kıskanacak o ayrı tabi. ama sizinkiler kadar değil sanırım maşallah diyim tabi.
yok cnm karnım çıksın iice ondan sonra söyliycem hem algılaması daha rahat olur o zaman. kendi bebeklerinin adı ney deyince de kardeş olsun adı dio. top filan oynasak kardeşte gelsin dio. tabi kardeş olarak neyi düşünüo onu bilmiyorum. yastıkla bebeği getirio anne uyumuo sen uyut eee yap dio. sallıom o da beni izlio. sevgi dolu kuzum benim.nilde itiraz ediyo bakalım görünce ne yapıcak.
bence çok şanslısın negüzel zeynebim kardeşini kabullenme sorunu yaşamıyacak peki söyledinmi bir kardeşi olacağını cnm biliyormu?
yok cnm bazen öyle düşünülebilio. hatta büyük çocuk kendisini küçük anne gibi görebilio aşırı korumacı olabilio. ben istemiyorum öyle bir durum. aralarında iki buçuk yaş olacak ki o da çok küçük henüz. eşimle biir şekilde dengeliycz inş. daha küçücükken omuzlarına sorumluluk yğklemek istemem sen ablasın küçük annesin onu koruycaksın falan gibi. yani benim düşüncem tabi. benim ablam da herşeyimdir buarada. anne yarısı gerçekten ama aramızda da 7 yaş var:)yanlış oldu sanırım ablam benim ikinci annemdir herzaman ondan dedim
canım benim bence başka bi dr a daha gitsinlerKizlar cok canim sıkıldı. Kardesim yeni hamile 6 haftalik. 1 hafta once ogrendik iste. Bugün kontrole gitmiş. Dr gelismemis demis cok uzulmus morali bozulmus olmazsa aliriz faln demis. Cok üzüldüm
ay çok sevindim cnmKizlqr bisim bugun kontrillerimiz vardi hem arason hem yarenin
Yarenin kemigin yuzde 85 i kaynamis yuzde 15 i kalmis alci cikti 10 ginde atel kalicak ayaginda
Arasa gekince tum tahlilleri guzel cikti asilari tutmus kuzumun
10.3 olan hgb 11.8 e yikselmis keciboynuzu ozine devam
Birde balik yagi onerdi malesef benim balik elleyememe durumumdan dolayi cok tuketemiyorum hem icerisinde d vitamini v de var malum kis bizden haberler boyle
günaydın cnmpaşama kocamöan bir.maşallahhh.
yarenimde inş çabucak atlatır. yine hiç sayfalar ilerlememiş amaya...
katre gelişmelerden haberdar et bizi.
herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnn. umarım herkes iyidir.
günaydın cnmgünaydın kızlar nasılsınız şükür biz dün geceyi daha iyi geçirdik erdem bey daha keyifli kalktı bu sabah
katre canım çok üzüldüm inşallah kardeşinin dr yanlış görmüştür de başka dr içlerini ferahlatır seninde tiroitlerini kopntrol ettirmen lazım canım ihmal etme ne olur
fatma ellerine sağlık güzel oldumu köfte bahsetmemişsin :)
gülden yasmin funda beni wavs yağmur songülüm ayşgül ve diğer tüm arakadalşarım nasılsınız
günaydın cnmherkese günaydın kızlarrrr... nasılsınız bakalım bizde herşey yolunda çok şükür. katre cnm hemen canınızı sıkmayın bence de daha çok erken ... başka dr ye de görünsünler. o kadar çok şey duyuyoruz ki dr ye de güven kalmadı sağ bebeğe ölü diyenler bile var yani. allahım korusun. sıkıntı çıkmaz inş. fatmacım maşallah pek hamarat gördüm seni. güldenim niloşum neler yapıo.songülüm maşallah paşama. yarenim de daha ii olur inş.
kocaman bi alkış benden defneme maşallah kuzuma barekallah...
teşekkürler teyzoşlarkız yasemin maşallah de kuzuma nazar deydirecen inş hep böyle devam eder sevgisi.
funda günaydın cnm bendende kocaman bir alkış.
defneme ayrıca kocaman bir maşallahhhhh:
aynen cnm ama bi de kötü nazar var haset nazarı yani rabbim ondan korusun inş hepimizizaten anne ve babanın daha çok nazarı değermiş ben inanıyorum ona ve niloşa bende nazar deydiriorum..
amin cnm aminnn..aynen cnm ama bi de kötü nazar var haset nazarı yani rabbim ondan korusun inş hepimizi
buyur gel ye teyzesimaşallah maşallah kuzuma nasılda güzel gülmüş yerim ben bu defneyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?