2012 kasım bebekleri büyüyor..

Can
Canim ablanin bebegi olmadi dimi insalla rabbim tez zamanda nasup eder
Su cuma saati dualarim kabul olur ay cok ictrn diledim

Songul gelmis ben gidicem kizlar yarin kardesim askerden izne geliyo bir hafta izin sonra tunceliye gidicek nasipse bakalim bizde yarin koye gidicez oyuzden esimin islerinde sorun olmassa sabahtan gideriz pazar aksamida doneriz.Bende bugun dilegin tarifi olan browni tadinda islak keki yapicam kardesime goturmeye bide tahinli kurabiyelerden dondurucuya koymustum onlari goturucem bide havuclu biskuvili pastayi yapicam nasip olursa hem fotosunuda cekerim hamaratlara fotoyla beraber yazmak istiyorum cunku oyuzden yazmamistim tarifi.yemekte yapicam daha cook isim var ben yavastan gideyim kizlar.

Yasemiin sana yazmadimmi kiz oysa hep akima geliyon ama daha cok kucuk bebisin geliyo ismi omermi olucak masallah 4aylik olmus bile ufaklik hemencik buyuyo herseyin yolunda olmasinad sevindim canim bulantilarinda gectimi peki zeynepte kardesini sevicek demekki cok tatli olurlar yaa.
Neysee ben kaciyorum kizlaar yapilcaklar cook.

hoşgeldin songülüm sonuçlar güzel çıkmış maşallahhh.
gırip aşısının 2. dozunu ne yaptınız?
fatmacım sende hoşgeldin cnm bakalım görücez nil hanımı..

Songul dr kontrolnz guzel gecmis sevindim canim

Fatma masallah ne hamaratsin buara
Canim dil bagi bebekken emme problemi yapabilyo ama suan yemek yeme problemi yapmyo.dr suan konusmasyla ilgli bisey soylemedi ilerde olablir dedi alp tugrada iki hatta uc kelmelk cumleler kurablyo bazi sozckleri cok net ama bu hercocukta farkliolablr .erende yoktur dilbagi bakinca anlaslyo zaten

Yasemin kuzumn korkusu insallah tamamen gecer iyi olmus izin aldgin

Gulden haftasonun yogun gececek yani iyi gezmwler nilosumla

bizde seni öpüyoruz hatta aras paşanın da resmini bekliyoruz

sağol cnm teşekkür ederim
en son ne zaman görmüştün bilmiyorum ama büyüdü kuzum
ama artık büyümesine dikkat etmem lazım

buarada havuçlu tariften istiyorum

Amin canim ins.kabul olur dualarin kac sene oldu hala olmadi nasip artik napalim cok istiyolar ama Rabbim nasip ederse ins.onlarinda yuzu guler.
canım hayırlı evlatlar nasip etsin ablana da
benim teyzemin eltisinin 15 sene sonra olmuş,annemin üst komşusunun kızının 20 yıl sonra oldu,amcamların 10 sene sonra olmuş
ablan sabretsin allah verir inşallah ona da

Funda defneme masallah cok tatli ya buyumus kuzum
teşekkürler teyzesi
aipin fotoğraflarını da bekliyoruz

Beni neguzel ailenle vakit gecoriyosun arada bizede ugra habersz birakma
Cnm sızın gıbı arkadaslarım oldugu ıcın cok sanslıyım sevıyorum hepınızı
Gunler oyle yogunkı anlatamam bugun yarın davetteyız pazar mısafırımlerım gelıyo bugunden camları mutfskları hallettım yarında gıtmeden alısverıs temızlık uzaktan hem akrabamız hemde bekarken en yakın dostum arkadaslarım gelıyolar belkı pazartesıde mısafır alıcam carsambada ablamlar teyzemler gelıyo hep beraber olucaz yılbasından bıgun once yada sonra olsaydı daha ıyıydı ama onlar oyle ıstedı kutlayana karsı degılım ama bızım ıcın dıger gunlerden farkı olmıycak maksat beraber olmak
Babamla esım cumaya gıttıler daha gelmedıler bende sımdı kızların kıyafetlerını hazırlıycam gıyınıcez yavastan hepınızı opuyorum arada gırerım yıne

wavsum iyisin dimi sende?
benicim ohh gezin tadını çıkartın bizde ablamlarla olucaz deyişik birşey yokyani.
yaseminim benimde başım ağrıyo .
sibellll çok sevindim çok şükür sorun geçmiş cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Kizlar hepiniz sağolun. Sabah elektrikler kesildi sarjim bitti derken yazamadim bi daha. Kardesim bugunbaska bi dr a gitmis. Bisey soylemek icin daha erken takip etmemiz lazım demis. Haftaya cuma tekrar gidecek. Eger gelisme olmazsa aliriz demis bu dr da. Hayirlisi artık ne diyelim. Kendileri cok istiyorlardı. eminim su an cok kötülerdir. Rabbim kolaylik versin zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…