- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.461
Canim ablanin bebegi olmadi dimi insalla rabbim tez zamanda nasup ederTunaydinlaar kizlar okadar hamarat degilimde bu aralar yeni tarifler yapasim var yinede gecici bi hamaratligi kabul edebilirim.
Betulcum senin kasarli koftede cok guzel oldu esimde begendi arada degisik olarak yapicam bende.
Katrecim cok uzuldum canim kardesine benim ablaminda cocugu olmuyo ve en son hamile kalinca ilk dr.kontrolunde gelismemis dendi sonraki kontrolde dr.yine gelisme yok almamiz lazim demis ablam istememis evdeykende dusuk olmus zaten ama ablamin yumurtalarinda sorun var ins.kardesinin oyle bi sorunu yoktur eger yoksa hersey yoluna girer canim merak etme.
Fundaa masallah defneye kocaman kiz gibi el salliyo buyumus gordum bu sefer onu masallah.
Songul yarenede tekrar gecmis olsun canim masalaah baya iyilesmis ins.kisa surede tamamen gecer.pasada gayet iyiymis cok sevindim.
Guldencim sizede nille iyi gezmeler canim bakalim napcak bebisi gorunce.
Daha once yazamamistim erenin dilbagi oldugunu dusunmuyorum canim cunku netten okumustum ben dili kisa yaptigi icin yemek yemekte zorlanir falan gibi belirtilerde vardi cok sukur erende oyle seyler yok bide kelime olarak cogu seyi soyluyo ama cumle kuramiyo oyuzden genel erkek cocuklarda oldugu gibi gec konusucani dusunuyorum yoksa bi gerilik gorsem dr.a gotururum zaten canim.
Amin canim ins.kabul olur dualarin kac sene oldu hala olmadi nasip artik napalim cok istiyolar ama Rabbim nasip ederse ins.onlarinda yuzu guler.Can
Canim ablanin bebegi olmadi dimi insalla rabbim tez zamanda nasup eder
Su cuma saati dualarim kabul olur ay cok ictrn diledim
Canim.rabbim.kardesinim hayirlisi ile teskerw almasini nasip etsin insqllaAmin canim ins.kabul olur dualarin kac sene oldu hala olmadi nasip artik napalim cok istiyolar ama Rabbim nasip ederse ins.onlarinda yuzu guler.
Yaptirmadik canim hatta dun aklima bilr gelmedihoşgeldin songülüm sonuçlar güzel çıkmış maşallahhh.
gırip aşısının 2. dozunu ne yaptınız?
fatmacım sende hoşgeldin cnm bakalım görücez nil hanımı..
bizde seni öpüyoruz hatta aras paşanın da resmini bekliyoruzHerkese hayirli cumalar arkadaslarim
Defnosuma masalla kocaman opucukler
Katreinur tatlim ilaclarini tedavini sakin ola ihmal etme
Bak erken menopoza bile neden oluyor ates basmalar pek cok sikintilar kansizlik
Kardesine gelince 6 haftalil bir durumda kalp arisivb olmayabiliyot daha sireleri var he devam etmiceksede demek saglikli bir gebelik degilmis tabi yikil buyuk oluyor bu bir gercek
sağol cnm teşekkür ederimTunaydinlaar kizlar okadar hamarat degilimde bu aralar yeni tarifler yapasim var yinede gecici bi hamaratligi kabul edebilirim.
Betulcum senin kasarli koftede cok guzel oldu esimde begendi arada degisik olarak yapicam bende.
Katrecim cok uzuldum canim kardesine benim ablaminda cocugu olmuyo ve en son hamile kalinca ilk dr.kontrolunde gelismemis dendi sonraki kontrolde dr.yine gelisme yok almamiz lazim demis ablam istememis evdeykende dusuk olmus zaten ama ablamin yumurtalarinda sorun var ins.kardesinin oyle bi sorunu yoktur eger yoksa hersey yoluna girer canim merak etme.
Fundaa masallah defneye kocaman kiz gibi el salliyo buyumus gordum bu sefer onu masallah.
Songul yarenede tekrar gecmis olsun canim masalaah baya iyilesmis ins.kisa surede tamamen gecer.pasada gayet iyiymis cok sevindim.
Guldencim sizede nille iyi gezmeler canim bakalim napcak bebisi gorunce.
Daha once yazamamistim erenin dilbagi oldugunu dusunmuyorum canim cunku netten okumustum ben dili kisa yaptigi icin yemek yemekte zorlanir falan gibi belirtilerde vardi cok sukur erende oyle seyler yok bide kelime olarak cogu seyi soyluyo ama cumle kuramiyo oyuzden genel erkek cocuklarda oldugu gibi gec konusucani dusunuyorum yoksa bi gerilik gorsem dr.a gotururum zaten canim.
canım hayırlı evlatlar nasip etsin ablana daAmin canim ins.kabul olur dualarin kac sene oldu hala olmadi nasip artik napalim cok istiyolar ama Rabbim nasip ederse ins.onlarinda yuzu guler.
teşekkürler teyzesiFunda defneme masallah cok tatli ya buyumus kuzum
Cnm sızın gıbı arkadaslarım oldugu ıcın cok sanslıyım sevıyorum hepınızıBeni neguzel ailenle vakit gecoriyosun arada bizede ugra habersz birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?