- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.481
Cnm sızın gıbı arkadaslarım oldugu ıcın cok sanslıyım sevıyorum hepınızı
Gunler oyle yogunkı anlatamam bugun yarın davetteyız pazar mısafırımlerım gelıyo bugunden camları mutfskları hallettım yarında gıtmeden alısverıs temızlıkuzaktan hem akrabamız hemde bekarken en yakın dostum arkadaslarım gelıyolar belkı pazartesıde mısafır alıcam carsambada ablamlar teyzemler gelıyo hep beraber olucaz yılbasından bıgun once yada sonra olsaydı daha ıyıydı ama onlar oyle ıstedı kutlayana karsı degılım ama bızım ıcın dıger gunlerden farkı olmıycak maksat beraber olmak
Babamla esım cumaya gıttıler daha gelmedıler bende sımdı kızların kıyafetlerını hazırlıycam gıyınıcez yavastan hepınızı opuyorum arada gırerım yıne
wavsum iyisin dimi sende?
benicim ohh gezin tadını çıkartın bizde ablamlarla olucaz deyişik birşey yokyani.
yaseminim benimde başım ağrıyo .
sibellll çok sevindim çok şükür sorun geçmiş cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Cok gecmis olsun canim sizin operasyon yine ertelendi sanirim alp iyilessinde sonra yaptirirsiniz hayirlisiyla hastaligi ciddi degildir umarim erdemde olmustu diymi salginmi var acaba ins.kisa zamanda gecer canim.Ben iyiyimde alp tugra buyuk ihtimalle el ayak agiz hastalgi geciriyo bizim operasyon yine olmicak ben yarin evime gidicem sanirim
Masallah kucuk bebisimize cok sevindim canim ins.sende yaseminde dilekte saglikla mutlulukta kucaginiza alirsiniz bebislerinizi darisi tum isteyenlerin basina ins.Slm kızlar yazamadm kac gündür. ..dr kontrolü iyi geçti sıkıntı kalmamis cok sukur. ..hepinizi öpüyorum
Cok gecmis olsun canim sizin operasyon yine ertelendi sanirim alp iyilessinde sonra yaptirirsiniz hayirlisiyla hastaligi ciddi degildir umarim erdemde olmustu diymi salginmi var acaba ins.kisa zamanda gecer canim.
Ah yavrum kiyamam yaa dusununce anlattiklarin cok kotu dr.a gosterdin dimi canim ilac falan verdimi kremi varsa belki surunce kasinmasini onler skntili bi hastalik demekki ins.hemencik iyilesir alpte.Sagol canim cok zor geciyo gercekten dun aksam geldim evime gece hic uyumadik desem yeridir surekli agladi yavrum kizariklklar su toplamis seklinde yayildi vucuduna kasinyo bide encok agzindaki yaralar mahvetti dilindede cikms yemekte yiyemiyo
Buseklde zaten operasyon olmazdi daha sonra yaptiricaz artik
Salgin varmis canim yegenmden gecti alp e ama o bayag hafif atlatti alp daha agir
Masallah ya hizina yetismek mumkun degil ne yogun geciyo gunlerin benicim tadini cikar annenlerde varken kadro tamam tum aile iyi eglenceler size.Cnm sızın gıbı arkadaslarım oldugu ıcın cok sanslıyım sevıyorum hepınızı
Gunler oyle yogunkı anlatamam bugun yarın davetteyız pazar mısafırımlerım gelıyo bugunden camları mutfskları hallettım yarında gıtmeden alısverıs temızlıkuzaktan hem akrabamız hemde bekarken en yakın dostum arkadaslarım gelıyolar belkı pazartesıde mısafır alıcam carsambada ablamlar teyzemler gelıyo hep beraber olucaz yılbasından bıgun once yada sonra olsaydı daha ıyıydı ama onlar oyle ıstedı kutlayana karsı degılım ama bızım ıcın dıger gunlerden farkı olmıycak maksat beraber olmak
Babamla esım cumaya gıttıler daha gelmedıler bende sımdı kızların kıyafetlerını hazırlıycam gıyınıcez yavastan hepınızı opuyorum arada gırerım yıne
Ah yavrum kiyamam yaa dusununce anlattiklarin cok kotu dr.a gosterdin dimi canim ilac falan verdimi kremi varsa belki surunce kasinmasini onler skntili bi hastalik demekki ins.hemencik iyilesir alpte.
Oyy kiyamam kuzuma yaa cok gecmis olsun canim. Bir an once atlatir inşallah..Kotu gercekten bide insanin elinden bisey gelmiyo ya dahada beter
Krem verdi dr ama surdurmuyoki dilinde kocamn biyara var
Alp tugra agir geciriyo insallah gecer biranonce
ohhhhhh negüzel ben tahmin etmiştim zaten cnm.herkese günaydın kızlar. haftasonu doğum günümü kutlayan tüm annişlere teşekkürler ii ki varsınız arkadaşlar... eşim gelmiycekti sürpriz yapıp geldi sağolsun. ama gelmesi ii mi oldu bilmiyorum tüm haftasonumuz ev toplamakla geçti he he:) evin yüzde 90 ını topladık. halılar yıkamaya verilecek ufak tefek toparlanacaklar kaldı tabi. ev darma duman olmuş zeynep hanım ohhh ne güzel evimiz temis oldu diye diye dolandı he he:) çok hoşuna gitti sıpamın her yer koli çuval ...zor uyuttum öğle uykusunda bıraksam dolanacak vallahi. ama bizim pertimiz çıktı resmen...
wavs cnm çok çok geçmiş olsun alpime. ağır geçiriomuş bi de kuzum rabbim şifa versin inş...
evet cnm. eşimle uzun uzun konuştuk endişemin sebebinin çocuklar olduğunu bildiği için bana iki yıl ücretsiz izin teklifiyle geldi:) üzülmeyeyim diye sağolsun. o böyle söyleyince benim de içim raatladı sıkıntı kalmadı. iki yıl sonraya da allah kerim hayırlısı olsun inş. hem o zamana da zeynebim anaokuluna bile başlayabilio. küçük kuzum da zeynebin şu an ki hali kadar oluo tabi rabbim ömür verirse. çok şükür. doğuma kadar da kv ve annem dönüşümlü bakacaklar zaten mayıs sonu da ben doğum iznine ayrılmış olcam her şey yolunda giderse beş ay var yani. bizden haberler böyle cnmm...ohhhhhh negüzel ben tahmin etmiştim zaten cnm.
eşinin geleceğini şimdi samsun yolcumusuzunuz yani..
inşşşşş cnm hakkınızda hayırlısı olsun..evet cnm. eşimle uzun uzun konuştuk endişemin sebebinin çocuklar olduğunu bildiği için bana iki yıl ücretsiz izin teklifiyle geldi:) üzülmeyeyim diye sağolsun. o böyle söyleyince benim de içim raatladı sıkıntı kalmadı. iki yıl sonraya da allah kerim hayırlısı olsun inş. hem o zamana da zeynebim anaokuluna bile başlayabilio. küçük kuzum da zeynebin şu an ki hali kadar oluo tabi rabbim ömür verirse. çok şükür. doğuma kadar da kv ve annem dönüşümlü bakacaklar zaten mayıs sonu da ben doğum iznine ayrılmış olcam her şey yolunda giderse beş ay var yani. bizden haberler böyle cnmm...
inş. cnm benim sağolasın tebdili mekanda ferahlık var demişler inş. bizim için de öyle olur.inşşşşş cnm hakkınızda hayırlısı olsun..
günaydın cnmherkese günaydın kızlar. haftasonu doğum günümü kutlayan tüm annişlere teşekkürler ii ki varsınız arkadaşlar... eşim gelmiycekti sürpriz yapıp geldi sağolsun. ama gelmesi ii mi oldu bilmiyorum tüm haftasonumuz ev toplamakla geçti he he:) evin yüzde 90 ını topladık. halılar yıkamaya verilecek ufak tefek toparlanacaklar kaldı tabi. ev darma duman olmuş zeynep hanım ohhh ne güzel evimiz temis oldu diye diye dolandı he he:) çok hoşuna gitti sıpamın her yer koli çuval ...zor uyuttum öğle uykusunda bıraksam dolanacak vallahi. ama bizim pertimiz çıktı resmen...
wavs cnm çok çok geçmiş olsun alpime. ağır geçiriomuş bi de kuzum rabbim şifa versin inş...
günaydın cnmgünaydın kızlar inş herkez iyidir.
biz iyiyiz şükür wavsum çok geçmiş olsun cnm..
songül nasıl geçti sınav cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?