2012 kasım bebekleri büyüyor..

Masallah canim bugunlerin tadini cikar cabuk gecer

Ben iyiyimde alp tugra buyuk ihtimalle el ayak agiz hastalgi geciriyo bizim operasyon yine olmicak ben yarin evime gidicem sanirim

İyi aksamlar kizlar dun ben dedigim gibi dilegin islak keki yaptim gercekten guzel oldu ama sonra esim koye aksamdan gidelim dedi ben sabah gidicez diyodum ama beyfendi kendi koylerinde ava gidecekmis oyuzden bizde aksamdan gittik k.pasada teyzemde kaldik esimde kendi koyune gitti koy yakin 15-20 dk.sabahtan erkenden ava gitcekti bizde cocuklarla savas yaptik resmen 3u birarada olunca hic sormayin hiic gece yarisi zor uyudular.Esimde ogleden sonra geldi erene ortopedik ayakkabi istiyodum orda bulduk hemde uygun fiyata aldik sonrada yemek yedik koye geldik yarin aksamda donucez nasipse bakalim.

Ben iyiyimde alp tugra buyuk ihtimalle el ayak agiz hastalgi geciriyo bizim operasyon yine olmicak ben yarin evime gidicem sanirim
Cok gecmis olsun canim sizin operasyon yine ertelendi sanirim alp iyilessinde sonra yaptirirsiniz hayirlisiyla hastaligi ciddi degildir umarim erdemde olmustu diymi salginmi var acaba ins.kisa zamanda gecer canim.

Cok gecmis olsun canim sizin operasyon yine ertelendi sanirim alp iyilessinde sonra yaptirirsiniz hayirlisiyla hastaligi ciddi degildir umarim erdemde olmustu diymi salginmi var acaba ins.kisa zamanda gecer canim.

Sagol canim cok zor geciyo gercekten dun aksam geldim evime gece hic uyumadik desem yeridir surekli agladi yavrum kizariklklar su toplamis seklinde yayildi vucuduna kasinyo bide encok agzindaki yaralar mahvetti dilindede cikms yemekte yiyemiyo
Buseklde zaten operasyon olmazdi daha sonra yaptiricaz artik
Salgin varmis canim yegenmden gecti alp e ama o bayag hafif atlatti alp daha agir

Ah yavrum kiyamam yaa dusununce anlattiklarin cok kotu dr.a gosterdin dimi canim ilac falan verdimi kremi varsa belki surunce kasinmasini onler skntili bi hastalik demekki ins.hemencik iyilesir alpte.

Masallah ya hizina yetismek mumkun degil ne yogun geciyo gunlerin benicim tadini cikar annenlerde varken kadro tamam tum aile iyi eglenceler size.

Ah yavrum kiyamam yaa dusununce anlattiklarin cok kotu dr.a gosterdin dimi canim ilac falan verdimi kremi varsa belki surunce kasinmasini onler skntili bi hastalik demekki ins.hemencik iyilesir alpte.

Kotu gercekten bide insanin elinden bisey gelmiyo ya dahada beter
Krem verdi dr ama surdurmuyoki dilinde kocamn biyara var
Alp tugra agir geciriyo insallah gecer biranonce

Kotu gercekten bide insanin elinden bisey gelmiyo ya dahada beter
Krem verdi dr ama surdurmuyoki dilinde kocamn biyara var
Alp tugra agir geciriyo insallah gecer biranonce
Oyy kiyamam kuzuma yaa cok gecmis olsun canim. Bir an once atlatir inşallah..

Sağol fatmacim inşallah hayırlısı olur dedigin gibi nasip artik dua etmekten baska bisey gelmiyor elden

herkese günaydın kızlar. haftasonu doğum günümü kutlayan tüm annişlere teşekkürler ii ki varsınız arkadaşlar... eşim gelmiycekti sürpriz yapıp geldi sağolsun. ama gelmesi ii mi oldu bilmiyorum tüm haftasonumuz ev toplamakla geçti he he:) evin yüzde 90 ını topladık. halılar yıkamaya verilecek ufak tefek toparlanacaklar kaldı tabi. ev darma duman olmuş zeynep hanım ohhh ne güzel evimiz temis oldu diye diye dolandı he he:) çok hoşuna gitti sıpamın her yer koli çuval ...zor uyuttum öğle uykusunda bıraksam dolanacak vallahi. ama bizim pertimiz çıktı resmen...
wavs cnm çok çok geçmiş olsun alpime. ağır geçiriomuş bi de kuzum rabbim şifa versin inş...

ohhhhhh negüzel ben tahmin etmiştim zaten cnm.
eşinin geleceğini şimdi samsun yolcumusuzunuz yani..

ohhhhhh negüzel ben tahmin etmiştim zaten cnm.
eşinin geleceğini şimdi samsun yolcumusuzunuz yani..
evet cnm. eşimle uzun uzun konuştuk endişemin sebebinin çocuklar olduğunu bildiği için bana iki yıl ücretsiz izin teklifiyle geldi:) üzülmeyeyim diye sağolsun. o böyle söyleyince benim de içim raatladı sıkıntı kalmadı. iki yıl sonraya da allah kerim hayırlısı olsun inş. hem o zamana da zeynebim anaokuluna bile başlayabilio. küçük kuzum da zeynebin şu an ki hali kadar oluo tabi rabbim ömür verirse. çok şükür. doğuma kadar da kv ve annem dönüşümlü bakacaklar zaten mayıs sonu da ben doğum iznine ayrılmış olcam her şey yolunda giderse beş ay var yani. bizden haberler böyle cnmm...

inşşşşş cnm hakkınızda hayırlısı olsun..

günaydın cnm
doğum günün kutlu olsun
biraz geç oldu kusura bakma
canım herşeyde bi hayır vardır
hakkınızda hayırlısı olsun

günaydın kızlar inş herkez iyidir.
biz iyiyiz şükür wavsum çok geçmiş olsun cnm..
songül nasıl geçti sınav cnm.
günaydın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…