2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın kızlar
çok yoğun bi haftasonundan sonra buralardayım
defnenin öksürüğü hala devam ediyor malesef, bir türlü geçmedi
cumartesi defnenin toplantısı vardı oraya gittim.eşim geldi.kvlerde buluştuk.sonra yemek yedik,defneyi uyuttum ben kuaföre gittim.saçımı boyattım.kvlere gittim defne uyanmış.yemek yedirdim.hazırlandık eşimle dışarı yemeğe çıktık.evlilik yıldönümümüzü kutlamak için.10 gibi döndük.defneyi de alıp eve geçtik.defneyi uyutmam 12 yi buldu.
pazar sabah uyandık defneyle babası simit almaya gitti.ben kahvaltı hazırladım.sonra temizlik yemek,ütü çamaşır bulaşık derken zaman nasıl geçti anlamadım.gece 3 te defne uyandı yanıma geldi.sonra süt istedi.sonra tekmeleye tekmeleye babasını çocuk odasına gönderdi.4 ten sonra da uyudu.sabah 6 da da ben kalktım

çok sağol fundacım teşekkür ederim. oh eşin gelmiş yemeklere gidilmiş gözün aydın. benim doğum günüm öyle bir telaşla geçti ki anlamadım bile . felaket yorgun hissediyorum kendimi. ev toplamak ne zormuş ki ben çok az uğraştım oturduğum yerde. buarada defnem alıştı cnm anneyle yalnızlığa babayı kabullenemio kuzum

günaydın fundam nasılsın cnm..
negüzel bir hafta sonu olmuş...
günaydın cnm
iyiyim şükür
biraz boyun ağrım var ama idare ediyorum

evet güzel bi haftasonu oldu valla

buarada defne hala babasını kıskanıyor
kesinlikle bana yaklaştırmıyor.dün de yataktan gönderdi adamı

sağol cnm
evet ev toplamak çok zahmetli ve zor
allah kolaylık versin
malesef babayı kabullenemiyor
alışacak inşallah ama ne zaman bilmiyorum
sabah da arabada babasının montunu sağa sola savuruyordu
cumartesi de zaten kv nin burnundan getirmiş.öğle uykusundan kalkınca da akşam biz gelinceye kadar da.sürekli huysuzluk yapmış

onu da götürseydiniz keşke yemeğe cnm yani çok da geç gelmemisiniz eve zaten. hem ziden ayrı kalmamış olurdu hemde babayla daha çok vakit geçirmiş olurdu. yani şahsi kanaatimce ben öyle yapardım

Günaydın kizlar
wavscim çok geçmiş olsun alpime Rabbim şifa versin inş
katreinur kardeşine de tüm isteyenlere de Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş
yaseminim çoğunu halletmissiniz ne güzel ayrıca iki yıl sana da iyi gelir omerde zeynep te annesiz buyumemis olur tabi hakkinizda hayırlısı gene de
fundacim güzel bi haftasonu olmuş çekirdek aile
guldencim sizde gezdiniz sanırsam nil hanim nasıl
biz iyiyiz Kızlar oynuyoruz işte elifle bu aralar çok Belim ağrıyor benim

nurayım günaydın cnm sağolasın. evet çoğunu kolayladık. ama evi görmen lazım savaş alanı gibi. herşey yerli yerinde ama sanki hiç bişey yerinde değil:) senin niye belin ağrıo kuzum ağır bişey mi kaldırdın ki acaba.
buarada zenep o pıtpıt naylonları patlatmayı çok sevdi bende çok severim. biz patlatınca da eşim dedi ki eee madem patlatıp dümdüz edecektiniz ne diye aldık düz naylon alaydık yorulmazdınız he he:)

günnaydın nurayım. biz iyiyiz sen nasılsıncnm.
evet nilşla gezdik cumartesi amcamın kızı gelmişti istanbuldan annesine ona gittik nilden 15 gün büyük onn ıoğlu zaten efede sakin birçocuk nilde ikiside bir birinin elinden oyuncak almadığı için çok güzel anlaştılar sorun çıkmadı..dün eşimin arkadaşına gittik .
orda bebeği kucağıma aldım bizimki çok sinirlendi onu almıyacaksın beni alıcaksın o bebek diyo ayyy çok konmiktiya ..

ayyy yasemin sen 2 yıl ücretsiz izin diosuya sen 2 yıl buralarada girmezsin pöfffff bak şimdiyaaa::.(.(
vallahi evde girmek şimdi bile çok zor cnm iki çocukla ne hale gelirim bilemiyorum... ama alıştıkça fırsat bulurum diye düşünüyorum tecrübeli annelere sormak lazım. gerçi tecrübeli annelerimiz de kayıp he he he:) ama güldenim bende eşime dedim ki acilen samsunda çevre yapmamlazım yoksa evde çatlarım bir süre sonra he he:)

Gunaydin kizlar yasemin gecmis dogum gunun.kutlu olsun tum guzellikler seninle olsun ins evde toplanmis karar verilmis belirsizlik cok kotu gercekten rabbim aldginiz karari hayirli eylesin ins

funda guzel bi hafta sonu olmus ins defnemin.de oksurugu ecer artik iylesir fistik
wavs cok gecmis olsun canim ya nasil cani.yaniyodur alpin rabbim sifa versin.biranonce
nuray belin niye agriyoki ayy cok kotu bisey bel agriai herseyini.kisitliyo cocuklq bide cok zor elifim nasil cis egitimiz nasil gidiyor
gulden nilin tepkisi nasil oldu bebek sevdimi ilkkez karsilascaz bebekle diyordun
masal bayiliyo bebege ozellikle anne sen kucakla seveyim diyo kendi ayagina istyor uyutcam.diyor gecen aksam.komsumuzun bebegini getirdik sevdik :)

eee annecim o bebek olduğu için kucağıma aldım zaten bebekler kucakta olur deseydin he he he:)

ay çok sağol ayşegülcüm ben de benim kızda mi anormallik var acaba diye düşünmeye başlamıştım zeynep ilay da çok sevio bebekleri benim kucağıma vermeye çalışıo anne sev diye. maşallah kuzulara.
buarada teşekkür ederim cnm rabbim hepimizin ailesini daim etsin sağlık sıhhat versin inş.
ev işi zormuş cnm yaa topla topla bitmio vallahi. ki böyle sağda solda süsüm püsüm çok değildir.

ben geleyim samsuna en iyisi kız bu bizede iyi gelir he heh e:
ayşegül günaydın cnm yok canım o bebek obebek deyip durdu aynen dedim o bebek bizim ilgimize ihtiyacıvar bak birşey yapamıyor dedim ama hala o bebek diyo eve alsak bir bebek birlikte sever bakarmıyız dedim hayırrrrr diyo he hhe:

onu da götürseydiniz keşke yemeğe cnm yani çok da geç gelmemisiniz eve zaten. hem ziden ayrı kalmamış olurdu hemde babayla daha çok vakit geçirmiş olurdu. yani şahsi kanaatimce ben öyle yapardım
cnm ne bileyim onu götürmedim ama götürseydim de süper olurdu
günaydın cnm
geçmiş olsun belin ağrıyormuş
ters bi hareket mi yaptın?

ben de bayılırım o naylonlara ama defnenin çok ilgisini çekmedi

günaydın cnm evet güzel bi haftasonu oldu

ayy vallahi süper olur cnmmm . gün bile yaparız birlikte he he:)

yanlış anlama cnm eşinle hep birlikte olamıosunuz diye dedim. yoksa eşle de arada başbaşa vakit geçirmek lazım. ii gelio insana. ama mesela haftasonları görüo zeynep beş aydır babasını. ve bu haftasonu eşimle sürekli eşye toplama derdinde olduğumuz için onu da işe dahil ettik ki babayla vaki geçirmeye devam etsin diye. sıpam tabak veri bu da sığar mı bu olur mu deyip durdu he he:)

yok cnm niye yanlış anlayım
söylediğinde haklısın
ilk defa gittiğimiz bi yer olduğu için açıkçası çocukla gidip gitmemekte kararsız kaldım.sonra da götürmeyim dedim.malum eşimle pek başbaşa kalamıyoruz.zaten bütün yemek boyunca defneyi konuştuk :)

ha ha işte çocuk böyle bişey yanında olmasa da dilinde oluo:) rabbim eksiklikleriniz göstermesin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…