- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #59.521
amin cnm yaha ha işte çocuk böyle bişey yanında olmasa da dilinde oluo:) rabbim eksiklikleriniz göstermesin inş.
Ayy aynen masalda oyle anne ozuyy ozuy bidq dapmicam soz anlastikmi diyo bide:)sıpam ya şimdiden özledim
dün gece yataktan babasını gönderdikten sonra nerem denk gelirse öptü
resmen öpücüklere boğdu beni
kuzum ya biz kızımla birbirimizi öpmeye doyamıyoruz ya
ayyy resmen burnumda tüttü kuzum
bu arada defne beni kızdıracak bişey yaptığı zaman hemen anne özür diye başlıyor.ve tamam affettim deyinceye kadar da söylüyor :)
Onları patlatma çok zevkli gerçekten canim demek zeyneple bir oldunuz sinir ettiniz eşininurayım günaydın cnm sağolasın. evet çoğunu kolayladık. ama evi görmen lazım savaş alanı gibi. herşey yerli yerinde ama sanki hiç bişey yerinde değil:) senin niye belin ağrıo kuzum ağır bişey mi kaldırdın ki acaba.
buarada zenep o pıtpıt naylonları patlatmayı çok sevdi bende çok severim. biz patlatınca da eşim dedi ki eee madem patlatıp dümdüz edecektiniz ne diye aldık düz naylon alaydık yorulmazdınız he he:)
Aynen elifte oyle Felaket kiskaniyor elini bile tutturmuyor başka çocukların bebeklerin illa onu seveceğimgünnaydın nurayım. biz iyiyiz sen nasılsıncnm.
evet nilşla gezdik cumartesi amcamın kızı gelmişti istanbuldan annesine ona gittik nilden 15 gün büyük onn ıoğlu zaten efede sakin birçocuk nilde ikiside bir birinin elinden oyuncak almadığı için çok güzel anlaştılar sorun çıkmadı..dün eşimin arkadaşına gittik .
orda bebeği kucağıma aldım bizimki çok sinirlendi onu almıyacaksın beni alıcaksın o bebek diyo ayyy çok konmiktiya ..
Belim elifin Cisi yüzünden ağrıyor sanırım egiliuorum totisini yıkamak için ondan heralde e günde kaç kere tekrarlaniyor sGunaydin kizlar yasemin gecmis dogum gunun.kutlu olsun tum guzellikler seninle olsun ins evde toplanmis karar verilmis belirsizlik cok kotu gercekten rabbim aldginiz karari hayirli eylesin ins
funda guzel bi hafta sonu olmus ins defnemin.de oksurugu ecer artik iylesir fistik
wavs cok gecmis olsun canim ya nasil cani.yaniyodur alpin rabbim sifa versin.biranonce
nuray belin niye agriyoki ayy cok kotu bisey bel agriai herseyini.kisitliyo cocuklq bide cok zor elifim nasil cis egitimiz nasil gidiyor
gulden nilin tepkisi nasil oldu bebek sevdimi ilkkez karsilascaz bebekle diyordun
masal bayiliyo bebege ozellikle anne sen kucakla seveyim diyo kendi ayagina istyor uyutcam.diyor gecen aksam.komsumuzun bebegini getirdik sevdik :)
Cok gecmis olsin canimBelim elifin Cisi yüzünden ağrıyor sanırım egiliuorum totisini yıkamak için ondan heralde e günde kaç kere tekrarlaniyor s
çok şükür gündüzu hallettik geceye baslayacagim bugün yarın uyku tatli Geliyir Ha bire erteliyirum
cnm çarşamba kesinleşecek samsun işi ama yüzde 99 gidiyoruz. evin geneli toplandı. halıları vercektim biraz önce bi halı yıkamayı aradım m2 si 4 tl dediler yaa yuh dedim yani yazın 2 tl ye yıkatmıştım . canım sıkıldı. sen napıosun cnm teşekkürler buarada sağolasın.Hepinize merhabalwr arkadaslar
Yasemincim cnm gecmis dogumgunun kutlu olsun bilmiyordum kusura bakma cabim
Ay onceden benmi anlamadim acaba yoksa animi olfu tasiniyormussunuz samsun da isin ayarlandimi cnm
Hayirlisi olsun hakkinizda bayada toparlanmissiniz
Ev tutuldumu
bizde bir ara niyetlenmiştik cnm bireysel emekliliğe de dini açıdan uygun değil dedikleri için vazgeçmiştik ii araştırmak lazım. hayırlı olsun inş. sizin için.Tunaydin hanimlaar biz aksam 11gibi belki daha gec geldik eve tabi erende arabada uyumustu uykusu acildi dus al onu yap bunu yap derken gec oldu en son uyumusuz sabaha karsi eren yanimda yattigi icin kibar kibar gelmis yuzume egilmis anne anne diyo uyandim bi farkettim atesi var heryeri yaniyo 38° ama daha sicak geliyo uyku tulumunu cikardim zibin ve ince altlikla biraktim ustunude actim hemen surup vermek istemedim neyseki sonra dusmus atesi esimde dun sabahin korunde kalkip kardesimle ava gitmislerdi aksama kadar gezmisler o sogukta daglarda tabi yorulmus ise gitmiycem dedi bende madem gitmiyon bireysel emeklilik yaptiralim dedim devlet katkili olan daha oncede konusmustuk ama ustune olup yaptirmadik kahvaltidan sonra gittik bankaya benim ustume yaptirdik ama en dusukten basladik her ay yuz lira esimin maasindan otomatik odeme yatirilicak istersek ilerde arttiririz miktari bide erene metal kumbara verdiler onada evde biriktiricez evdede vardi kumbarasi artik ikisinide doldururuz azar azar.
Cikista bankanin yan tarafinda reform hali magazasi vardi esime dedim erene hali bakalim diye orda begendik bitane aldik kredi kartiyla uzerinde yollar olan oyun halisi gibi bi hali resim cekince burayada koyarim en azindan anti bakteriyel eren icin guzel bi hali almis olduk icim rahat oyuzden.
güle güle kullanın cnm erenciğe de geçmiş olsun buarada.Erenin gardrop taksidi falanda var her ay kredi kartinada biraz borclandik zaten bakalim onumuzdeki ay napicaz cok sukur halimizida aldik istedigim gibi icim cok rahatladi bi sekil idare ederiz.Benimde cumartesi pazar 4seans sinavlarim var kredilerimi tamamlamam lazim mezun olabilmek icin oyuzden bu hafta ski ders calismam lazim bide dun okuluda ektim arapca sinavim vardi artik okula gittigimde olurum hocamiz cok anlayisli iyi oyle konularda sorun olmaz ins.
ay öyle deyipte beni korkutma kız. bende ilkinde epudural sezaryen oldun ve hiç bişey anlamadım. il gün ayağa kalkma hariç:) ve bunu da çok dile getiridm şimdi ikinciden korkuyorum. rabbim yardımcımız olsun aynı olur inş. ağrısız.:)Yok yasemin anormal degil zeynepcik annesi sevgi dolu o
masalda oyle gecen aksam israr edince bebek dsevcem diye komsumun kizini getirdim 9aylik onla baya oynadi sevdi opuyo komsularda dalga geciyor bitane daha dogurun onu sevin.kiz madem bukade ailece seviyonuz.diolar:)
Ama inanin simdi yapsam bitane masal vana yardimci olur gercekten hic sorun cikartmaz eminim ama iste biraz daha zamn diyorum maddi yonden ilerisi icin de
suan tek.esimin.calismasiyla ev kira araba taksidi kredi karti derken ucu ucuna yetiyo 2.icin cok zorlanirz bide ikerde yas farki az olunca ikiside ayni anda dershna okul masrfi olucak zorlanirz diye bikac yil daha gecsin dioruz
ayy bide ben korkuyorum sezryan 2.daha zor oluyo diolar birincide hic zorlqnmadim gerci galiba kisiyle alakali bu aci agri durumu
yasemin sebinde sezaryandi dimi bakalim2.nasil olcak sen.anlat ona gore rahatlarim bende:)
aynen cnm adam da haklıydı yani he he:) elifime de maşallah barekallah darısı bize inş.Onları patlatma çok zev
kli gerçekten canim demek zeyneple bir oldunuz sinir ettiniz eşini
Bak sen kis diye zammi gelmiscnm çarşamba kesinleşecek samsun işi ama yüzde 99 gidiyoruz. evin geneli toplandı. halıları vercektim biraz önce bi halı yıkamayı aradım m2 si 4 tl dediler yaa yuh dedim yani yazın 2 tl ye yıkatmıştım . canım sıkıldı. sen napıosun cnm teşekkürler buarada sağolasın.
bizde bir ara niyetlenmiştik cnm bireysel emekliliğe de dini açıdan uygun değil dedikleri için vazgeçmiştik ii araştırmak lazım. hayırlı olsun inş. sizin için.
güle güle kullanın cnm erenciğe de geçmiş olsun buarada.
ay öyle deyipte beni korkutma kız. bende ilkinde epudural sezaryen oldun ve hiç bişey anlamadım. il gün ayağa kalkma hariç:) ve bunu da çok dile getiridm şimdi ikinciden korkuyorum. rabbim yardımcımız olsun aynı olur inş. ağrısız.:)
aynen cnm adam da haklıydı yani he he:) elifime de maşallah barekallah darısı bize inş.
ay inş. bizimkiler de kolay olur cnm. hayırlısı inş.Bak sen kis diye zammi gelmis
Orda ki ev hzirmi tasinma ne zaman
Canim brnim ikinci sezeryan oldukca kolaydi fakat arasi az oluncq nasil fikrim yok
Haha bende dedim nil i uyuturken uyudu kaldi sinav 11 ocak canimfatmacım hayırlı olsun halımız nilin ve eşiminde var breysel emeklilikleri.
nurayım sorma çok gezdik vallaha artık kar gelio buraya yarın yani geliomuş ben metorolijinin yalancısıyım gezemeyiz he heh:
çiş eğetimi süper gidiyomuş maşallah nazar deymesin darısı başımıza.
songülüm ne haber akşam sana yazdım ama sonrasını getiremedim sınavı soracaktım nasıl geçtidiye cnm?
Heeee anladim cnm her sartta o esyalar toplanacak arkadasay inş. bizimkiler de kolay olur cnm. hayırlısı inş.
yok cnm ev hazır değil bu hafta sonu bakacak eşim. bizim evden taşınmamız garanti olduğu için topladık. bu ay çıkmamız gerekio evimiz satılacak çünkü. her türlü taşınıyoruz zaten anlycağın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?